DE TORENBRUG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE TORENBRUG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.448.479

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 22.08.2014 14450-0157-013
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0100-010
03/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte r,

van

7a d~l

I

11

Illilli

*1501 186*

Ondernemingsnr : 0463.448.479

Benaming

(voluit) : DE TORENBRUG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Trompetvogelstraat 79 - 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 3 november 2014, blijkt het. volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/11/2014 te verplaatsen van Trompetvogelstraat 79 te 2170 Merksem naar Bruul 25 te 2800 Mechelen.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO' CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779, met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Z 2 1M:, 2015

r ding Antwerpen

Griffie

Fatnassi Khira

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 16.07.2012 12297-0397-010
20/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudf

aan he

Betgisc

Staatsbl.

11 111,1t1I1111



t .eerge#egd ter griffie van de Rechtbank van t(oaphande! fie Antwerpen, op

0 8 APR. 2011

Griffie

i

Ondernemingsnr : 0463.448.479

Benaming :

(voluit): DE TORENBRUG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : 2170 Antwerpen-Merksem, Trompetvogelstraat 79

Onderwerp akte : VASTSTELLING KAPITAAL IN EURO  WIJZIGING DOEL  NIEUWE TEKST STATUTEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 30 maart 2011, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat:

Door de buitengewone algemene vergadering worden volgende besluiten met

éénparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLUIT:

Vaststelling van het maatschappelijk kapitaal in euro

Het maatschappelijk kapitaal wordt voortaan uitgedrukt in euro, zijnde

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01).

Artikel 5 van de statuten wordt dan ook in die zin aangepast.

TWEEDE BESLUIT:

diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over hete

water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met!

openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of'

berichten met alle transport- en communicatiemiddelen."

DERDE BESLUIT:

STATUTEN

Titel I. Vorm - Naam - Zetel - Doel - Duur

ARTIKEL 1: RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met!

beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt : "DE TORENBRUG".

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Merksem (Antwerpen),

Trom etvogelstraat 79. Deze mag bi' 9ewoon besluit van de zaakvoerder(s)j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Doeluitbreiding.

Na kennisname van het omstandig verslag van de Raad van Bestuur, en van de staat van activa en passiva, beslist de buitengewone algemene vergadering het doel der vennootschap uit te breiden met volgende bepaling:

"Koerierdiensten waaronder ondermeer het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruik wordt gemaakt van de

V,00r-behouden aan het  11félgrec-h-Staatsblad

Luik B - vervolg

!overgebracht worden naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming !van de taalwetgeving. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

IDe vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) =bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als !in het buitenland.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating, onderhoud , de inrichting van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen en diensten aan horeca-j jbedrijven, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het !creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten en investeren in 'hotelresidenties, hotels, restaurants, verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

Zij kan eveneens het beheer en de exploitatie op zich nemen van gebouwen! Ivoor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen Ivan en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen. Koerierdiensten waaronder ondermeer het verzamelen, vervoeren en afleveren Ivan brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruik wordt gemaakt van de diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over het water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of berichten met alle transport- en communicatiemiddelen

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zout !worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen ;de betrokkenen activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding. IDe vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële (handelingen verrichten, welke rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haat maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming ini het algemeen en de uitbating van alle commerciële eigendommen die er; ;betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als! investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks! verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle! ;uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere) !band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of inI !natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op! een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

!vennootschappen of bedrijven; in België of in het buitenland, waarvan het! !maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of! Ivan aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het! ;maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van! !wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door

artikel zeventig/bis van de gecoördineerde wetten op de

handelsvennootschappen.

ARTIKEL 4: DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding,

slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met;

naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Titel II. Kapitaal - Aandelen

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

1Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 1B

!zevenhonderd vijftig (750) aandelen ARTIKEL 6: AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam.

592,01), en wordt vertegenwoordigd door{ zonder nominale waarde.

"

V,00r-behouden

aan het staatsblad

Luik B - vervolg

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

ARTIKEL 7: ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

ARTIKEL 8: AANDELEN MET VRUCHTGEBRUIK BEZWAARD

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

ARTIKEL 9: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN - ALGEMEEN

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, opi straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook= niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal= bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen {worden of overgaan :

I1, aan een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3. aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL 10: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

Indien de voorgestelde overdracht onder de levenden onderworpen is aan dei goedkeuring van de andere vennoten zoals bepaald in artikel 9, is de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen verplicht om dei zaakvoerder(s) te vragen om de voorgestelde overdracht voor te leggen aanJ

de andere vennoten, i

Dit verzoek wordt per aangetekende brief - of per fax, mail of anders communicatiemiddel van zelfde aard waarvan de ontvangst wordt bevestigd - verzonden en vermeldt de volledige identiteit en het adres van de kandidaat

overnemer, het aantal en de nummers van de over te dragen aandelen evenals de prijs en de andere voorwaarden van de voorgestelde overdracht: _j



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad



'De zaakvoerder roept vervolgens een vergadering van de andere vennoten

bijeen om zich over de voorgestelde overdracht uit te spreken. Deze #vergadering moet worden gehouden binnen de zes weken na het verzoek van de

kandidaat - overdrager. Bij de oproeping wordt een kopie van het verzoek Ivan de kandidaat - overdrager gevoegd.

De beslissing van de vennoten wordt binnen de tien dagen na de vergadering, per aangetekende brief - fax of mail of ander communicatiemiddel waarvan de ontvangst bevestigd wordt - meegedeeld aan de kandidaat - overdrager en aan Halle vennoten die niet aanwezig of vertegenwoordigd waren op de vergadering. Indien de voorgestelde overdracht niet wordt goedgekeurd en indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen daarom verzoekt per aangetekende brief - fax of mail of ander communicatiemiddel waarvan de ontvangst wordt bevestigd - gericht aan de zaakvoerder dan moeten de andere vennoten of een door hen met de meerderheid van artikel 9 eerste lid aangeduide derde, alle aandelen waarvan de overdracht wordt geweigerd, overnemen binnen de drie maanden vanaf de aangetekende brief of de ontvangstbevestiging van de fax of de mail of het ander cummunicatiemiddel waarin om de afkoop wordt verzocht. Indien de andere vennoten geen akkoord bereiken omtrent de verdeling over de over te nemen aandelen zullen zij die overnemen in verhouding tot het aantal aandelen dat elk van hen bezit. De aandelen mogen in geen geval worden gesplitst. Indien de evenredige verdeling aanleiding zou geven tot splitsing wordt het aandeel toegewezen bij loting. De aandelen worden overgenomen voor een prijs gelijk aan de waarde zoals die blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen. Indien de aandelen waarvan dei overdracht wordt voorgesteld niet worden overgenomen binnen de drie maanden na het verzoek tot afkoop kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vorderen tenzij alle andere vennoten hun weigering intrekken en de overdracht alsnog goedkeuren. De` vordering tot ontbinding moet worden ingesteld binnen de veertig dagen na' het verstrijken van bovengenoemde termijn van drie maanden.

ARTIKEL 1l: OVERDRACHT VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Indien de overgang ingevolge overlijden onderworpen is aan de goedkeuring van de andere vennoten zoals bepaald in artikel 9 is de procedure van artikel 10 overeenkomstig van toepassing met dien verstande dat het verzoek waarvan sprake in de eerste alinea enkel de volledige identiteit en het adres van de rechtsopvolgers, samen met het officiële dokument waaruit dej erfopvolging blijkt, het aantal en de nummers van de aandelen die het voorwerp vormen van de overgang moet vermelden en dat de verwijzing van de goedkeuring van de overdracht telkens moet worden gelezen als de aanvaarding van de rechtsopvolgers als vennoot. De aan de aandelen van de overleden vennoot verbonden lidmaatschapsrechten, met uitzondering van het dividendenrecht en, ingeval van kapitaalvermindering of ontbinding, het Brecht op de terugbetaling van het geheel of een deel van de inbreng en het recht op een deel van het eventuele vereffeningssaldo zijn geschorst zolang de rechtsopvolgers niet als vennoot zijn aanvaard en de aandelen niet zijn overgenomen door de andere vennoten of door derden aageduid zoals bepaald! in artikel 9.

ARTIKEL 12: ZEGELLEGGING - INVENTARIS

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgedane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen.





























































L._...__..







Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

Titel III. Bestuur - Toezicht.

ARTIKEL 13: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de

indien derde

die handelingen buiten haar

de

van hen

vennoten verboden, of belangen te

handelingen van de zaakvoerders, zelfs

de

er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder alle macht om in naam van de vennootschap te handelen. ARTIKEL 14: DEELNAME

Het is de zaakvoerders en de werkende of onrechtstreeks, deel te nemen aan, hoogte was of afzonderlijk

rechtstreeks hebben in,

doel vallen, tenzij zij bewijst dat

daarvan

op

ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

ARTIKEL 15: TEGENSTRIJDIG BELANG

Een zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van 'vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. IDe zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, stelt vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden

!tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. tegenover de vennootschap als tegenover derden, schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

ARTIKEL 16: BEZOLDIGING

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is bezoldigd ofl onbezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: TOEZICHT De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut ders Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan dei criteria vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplichti één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en (niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks l

de of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat Hij is gehouden, zowel tot vergoeding van de koste van de

Luik B - vervolg

en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Titel IV. De algemene vergadering

ARTIKEL 18: JAARVERGADERING - ALGEMEEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering, beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan }die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in `plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 19: PLAATS - DAG EN UUR JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke (feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 20: OPROEPING

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang

van de vennootschap dit vereist, op commissarissen indien er zijn. Deze !bijeenroepen wanneer vennoten die een !kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. 1De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief - of door middel van fax, e-mail of een ander communicatiemiddel van zelfde aard waarvan de ontvangst wordt bevestigd aan de afzender - verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen

voorbehouden aan het Èergislï Staatsblad

verzoek van de zaakvoerders of

moeten de algemene vergadering

vijfde van het maatschappelijk

(die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL 21: VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid Ivan stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden

!worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders

3

en de commissarissen indien er zijn.

ARTIKEL 22: STEMRECHT

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk,

lasthebber.

Verhinderde vennoten kunnen hun stem uitbrengen per brief,

ander communicatiemiddel van zelfde aard.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als

lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Een lasthebber kan

slechts gevolmachtigde zijn van één enkele andere vennoot.

ARTIKEL 23: MEERDERHEID

Onder voorbehoud van strengere wetsbepalingen worden de besluiten van dei

algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte)

stemmen. Onthoudingen en blanco stemmen worden niet meegeteld.

ARTIKEL 24: VRAGEN

De zaakvoerder beantwoordt de vragen die hem worden voorgelegd door de

hetzij door een) fax, mail of een)

J

Luik B - vervolg

vennoten met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten voor zover

de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig]

i

nadeel zouden kunnen berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het

personeel van de vennootschap.

De commissaris geeft antwoord op de vragen die hem gesteld worden door de !vennoten met betrekking tot zijn verslag.

ARTIKEL 25: NOTULEN

1De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die dit wensen.Deze notulen worden in een !speciaal daartoe bestemd register opgetekend. De aanwezigheidslijst met de volmachten wordt aan de notulen gehecht.

Titel V. Boekjaar Inventaris - Jaarrekening -!

Winstverdeling

ARTIKEL 26: BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 27: VERSLAGEN

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een !jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de !algemene vergadering.

ARTIKEL 28: JAARREKENING

De algemene vergadering behandelt de jaarrekening, bespreekt en beoordeelt ze

In een afzonderlijke stemming beslist de algemene vergadering over de aan zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

ARTIKEL 29: NEERLEGGING JAARREKENING

De jaarrekening wordt, samen met de andere door de wet vereiste stukken, binnen dertig dagen na goedkeuring door de algemene vergadering, neergelegd.

ARTIKEL 30: RESERVE - VERDELING VAN DE WINST

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

INochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting Ivan het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ARTIKEL 31: DIVIDENDEN

Het al dan niet uitbetalen van dividenden en de modaliteiten ervan worden vastgesteld door de zaakvoerder(s)

Titel VI. Ontbinding

ARTIKEL 32: ONTBINDING - VEREFFENING

!Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid

!te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

i

Titel VII. Diverse Bepalingen

Voorbehouden

aan het

-----------Staatsblad

i

Voor-

behouden

aan het

~efgiscT

Staatsbiad

.

: .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du MonitCur belge

Luik B - vervolg

ARTIKEL 33: KEUZE VAN WOONPLAATS Voor de uitvoering van deze statuten (commissaris, vereffenaar, die zijn geacht woonplaats te kiezen in de

(kennisgevingen en dagvaardingen

i

Ivan de vennootschap.

ARTIKEL 34: GEMEEN RECHT

iVoor

lwordt verwezen naar het Wetboek van

zetel

wordt elke vennoot,

zaakvoerder,

in het buitenland

heeft,

van

de

vennootschap,

waar hem alle

betreffende

de zaken

woonplaats

kunnen worden gedaan

al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten,

Vennootschappen.

Beschikkingen van dit Wetboek waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken worden geacht in huidige akte te zijn opgenomen en de clausules die strijdig zijn met gebiedende beschikkingen van bestaande en toekomstige wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

_

04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.09.2010 10560-0338-010
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 09.07.2009 09393-0031-010
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 10.10.2008 08782-0071-010
16/05/2008 : ME083563
14/03/2008 : ME083563
28/09/2006 : ME083563
26/07/2005 : ME083563
13/08/2004 : ME083563
29/08/2003 : ME083563
17/04/2003 : ME083563
02/09/2002 : ME083563
07/11/2001 : ME083563
09/09/2000 : ME083563

Coordonnées
DE TORENBRUG

Adresse
TROMPETVOGELSTRAAT 79 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande