DE VOORZORG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VOORZORG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.635.212

Publication

09/05/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EG1TBA-Cvan KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

NEERGELEGD

2G4ifeeR. 2014

Voor-

behoud( aan he Betgisc

Staatsbi

Ondernemingsnr : 0403.635.212 Benaming

(voluit) : DE VOORZORG (verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schijfstraat 51 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De Voorzorg

Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Schijfstraat 51 te 2800 Mechelen

BE 0403.635.212

Apotheek Thijs

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Boulevard 42 te 2290 Vorselaar

BE 0426.569.178

GEMEENSCHAPPELIJK VOORSTEL

TOT EEN MET FUSIE

GELIJKGESTELDE OVERNEMING

in toepassing van art. 676 en 719 W.Venn.

opgemaakt op datum van

17 april 2014

Het bestuursorgaan van de vennootschap De Voorzorg, met maatschappelijke zetel te Schijfstraat 51 te, 2800 Mechelen, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Mechelen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer BE: 0403,635.212, de overnemende vennootschap (hierna "Overnemende Vennootschap"),

en

Het bestuursorgaan van de vennootschap Apotheek Thijs, met maatschappelijke zetel te Boulevard 42 te; 2290 Vorselaar, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van' Turnhout, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer BE 0426.569.178, over te nemen Vennootschap (hierna de "Over te nemen Vennootschap"),

hebben elk op datum van 17 april 2014 dit gezamenlijk voorstel tot een met fusie door overneming. gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van.

vennootschappen ('W.Venn.") (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de hierboven vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een geruisloze fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van art. 682 W.Venn.

Dit houdt onder meer in dat de geruisloze fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft : -liet gehele vermogen van de Over Te Nemen vennootschap, activa en passiva, rechten en verplichtingen, gaat over op de Overnemende Vennootschap

-Zonder creatie van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap.

De beslissing om tot een geruisloze fusie over te gaan, moet worden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De belangrijkste wetgevende bepalingen zijn de volgende

Art. 676 W.Venn. :

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Art 719 W.Venn. :

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op,

ln het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd warden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

De volgende procedure dient bijgevolg te worden gevolgd :

1.De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen bij authentieke of onderhandse akte een fusievoorstel op. Dit fusievoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

2.De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de betrokken vennootschappen beslissen over de geruisloze fusie bij authentieke akte.

3.De akte tot vaststelling van de geruisloze fusie door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt neergelegd en bij uittreksel bekend gemaakt.

4.Vanaf de datum van de bekendmaking is de geruisloze fusie tegenstelbaar aan derden. De bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passiva moeten worden vervuld. Er wordt slechts uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van onroerende zakelijke rechten en van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven in art. 683 W.Venn.

De procedure met betrekking tot de geruisloze fusie kan weergegeven worden in de volgende tijdstabel, waarbij het belangrijk is dat :

-Het fusievoorstel wordt neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en Mechelen, minstens zes weken voor de datum van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders die over de geruisloze fusie moet beslissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tijdstabel

31/12/2013 = Laatste jaarrekening (art. 733 of 748 W.Venn.)

17/04/2014 = Datum van het fusievoorstel

02/05/2014 = Uiterste datum neerlegging fusievoorstel ter griffie

16/06/2014 = Algemene vergadering inzake beslissing geruisloze fusie

Dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschappen, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en Mechelen uiterlijk 6 weken vóór de algemene vergadering die over de geruisloze fusie moet besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 721 van het Wetboek van vennootschappen kan een codperatieve vennootschap een andere vennootschap alleen dan overnemen, wanneer de vennoten van de andere vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de ovememende vennootschap. Aangezien vóór de geruisloze fusie de aandelen van de over te nemen vennootschap volledig in handen zijn van de overnemende vennootschap, kan voormelde bepaling geen problemen opleveren.

2.BESCHRIJVING VAN DE MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING EN IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE GERUISLOZE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

a.Beoogde verrichting

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting.

De Overnemende Vennootschap De Voorzorg is houder van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap Apotheek Thijs.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna : fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

b.ldentificatie van de Ovememende Vennootschap

De vennootschap die de geruisloze fusie zal doorvoeren, de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Voorzorg, werd op datum van 16 oktober 1920 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 1920.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE 0403.635.212. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen aan de Schijfstraat 51.

De statuten van de vennootschap De Voorzorg werden herhaaldelijk gewijzigd, en voor de laatste maal op 16 november 2009.

De vennootschap De Voorzorg wordt hier vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur :

" Dhr. Marc De Laet, Voorzitter

" Dhr. Luc Lens, Bestuurder

" Dhr. Ronny Cuyt, Bestuurder

" Dhr. Ronny Goris, Bestuurder

" Dhr. William Janssens, Bestuurder

" Dhr. Marc Leroi, Bestuurder

" Dhr. Luc Lodewijckx, Bestuurder

" Mevr. Erna Maes, Bestuurder

" Dhr. Lucien Moris, Bestuurder

" Dhr. Jimmy Schevernels, Bestuurder

" Dhr. Lucien Suykens, Bestuurder

" Dhr. Alfons Van Balen, Bestuurder

~ A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Dhr. Jan Van Lerberghe, Bestuurder

" Dhr. Lucien Van Roy, Bestuurder

Het maatschappelijk doel van de vennootschap De Voorzorg, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten,

wordt hierna letterlijk weergegeven :

"De vennootschap heeft tot doel :

1) De vennootschap heeft tot doel de promotie, de organisatie en de verwezenlijking van de productie, de aankoop en de verdeling van producten en diensten met het oog op het herstel, het behoud of de verbetering van de gezondheid en van de hygiëne. Bij de verwezenlijking van deze doelstelling moeten de beste economische voorwaarden en de optimale kwaliteit aan de verbruiker worden verzekerd.

2) De vennootschap kan zowel voor haar leden als voor derden overgaan tot de vestiging en de uitbating:

1°/ van apotheken in dewelke tevens de verkoop wordt waargenomen van toilet- en hygiëneartikelen, van reukwerk, van phytofarmaceutische en diengeneeskundige producten, van diëtetische voedingsmiddelen en producten, alsook van alle hierna onder 2°/ genoemde producten

2'1 van instellingen die producten leveren en diensten verzorgen op het gebied van optiek, bandagisterie, orthopedie, prothese, audiometrie, tandheelkundige leveringen, medische materiaal en dito bijhorigheden en van alle gelijkgestelde producten

3°I van elke andere vestiging in verband met haar doelstelling

4°I van groothandelsmagazijnen en van afdelingen voor de vervaardiging en de ontleding met betrekking tot de hiervoor opgesomde bedrijvigheden.

3) De vennootschap kan haar bedrijvigheid rechtstreeks uitoefenen ofwel door tussenkomst van filialen. Zij kan daartoe onder meer elke activiteit naar Belgisch of buitenlands recht tot stand brengen of eraan deelnemen, haar bedrijvigheden verpachten of bepaalde activiteiten in pacht nemen, delen van een bedrijvigheid of van een geheel inbrengen of opnemen, samenvoegen, opsplitsen en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren welke bijdragen tot haar ontwikkeling en elke exploitatie ondernemen welke nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en voor de ontwikkeling van haar activiteit.

De vennootschap mag, als ze het nuttig of noodzakelijk oordeelt, haar eigendommen of gedeelten ervan in huur geven. De vennootschap kan, in het algemeen, alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doelstelling.

4) De vennootschap kan ook in het kader en voor het promoveren van haar doel:

- overgaan tot de oprichting of uitbating van vakantiekolonies voor kinderen. Ze kan ook

aan de uitbating deelnemen.

- in de mate van haar mogelijkheden, door afhouding op de vennootschapswinst, door het belasten van de

algemene onkosten of op welke wijze ook solidariteitswerken en maatschappelijke fondsen ondersteunen of in

het leven roepen."

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van De Voorzorg 639.220,00 EUR.

c.Identificatie van de Over Te Nemen Vennootschap

De Over Te Nemen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Apotheek Thijs, werd bij notariële akte voor notaris Meester Aloïs Van Den Bossche te Vorselaar op datum van 13 november 1984 opgericht.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE

0426.569.178 Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2290 Vorselaar aan de Boulevard 42.

De statuten van de vennootschap Apotheek Thijs werden eenmaal gewijzigd op 31 juli 2001.

De vennootschap Apotheek Thijs wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerder :

" Dhr. Luc Lens

Het maatschappelijk doel van de vennootschap Apotheek Thijs, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel :

Het verrichten voor eigen rekening of voor rekening van anderen, van alle handelingen, welkdanige ook, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, direct- of indirect betrekking hebbende op de uitbating van apotheken, de aan- en verkoop, invoer en uitvoer, de vermeerdering, de distributie, de bereiding van artsenij-, veeartsenijkundige en homeopathische producten, veebrandstoffen, bandagisterie, orthopedische artikelen, cosmetische producten, onderhouds- en reinigingsmiddelen, toiletartikelen, benodigdheden voor hygiëne, kruiden, dranken, en alle producten in verband met de geneeskunde, alsook voor precisie- en laboratoria instrumenten, brillen en optische instrumenten, medische en heelkundige apparaten en alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mogelijke artikelen dienend tot inrichting van apotheken. Alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die verband kunnen houden met wat voorafgaat. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan zich interesseren door onderschrijven, deelneming of op elke andere wijze aan aile ondernemingen of verenigingen die een doel nastreven dat geheel of gedeeltelijk, gelijkaardig of verwant is met het hare. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. "

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 125 aandelen op naam, volledig volstort zonder aanduiding van nominale waarde.

d.Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

De geruisloze fusie is ingegeven door de volgende motieven :

Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken. De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen de betrokken vennootschappen wegwerken, maar het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudiger manier de activiteiten in de toekomst verder te zetten. Dit alles zorgt voor een positieve weerslag op de werkzekerheid van de werknemers binnen de vennootschap.

Als rechtshandeling ligt de geruisloze fusie dan ook voor de hand.

3.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De geruisloze fusie zal zowel voor fiscale als boekhoudkundige doeleinden effect hebben vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit fusievoorstel.

Deze datum wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

4.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Overnemende Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschap.

Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de geruisloze fusie geen bijzondere rechten toegekend.

5.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de geruisloze fusie betrokken zijn.

6. OVERDRACHT ONROEREND GOED

De Over Te Nemen Vennootschap is eigenaar van volgend onroerend goed :

" Omschrijving een handelspand

" Ligging Boulevard 42 - 2290 Vorselaar

" Kadastrale gegevens : Sectie E nr. 1241K/4

Ingevolge de geruisloze fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de Overnemende Vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op dit onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd Is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen Is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 §1, van het bodemsaneringsdecreet, De

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM waarvan de inhoud luidt als opgenomen in de kopie van de attesten die worden aangehecht aan de notariële akte.

7.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

" De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt :

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend

uit de fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

" De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

" Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap, ten minste zes weken na de Heerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij art. 719 W.Venn., met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 16 juni 2014 zou kunnen zijn.

Ardus opgesteld te Mechelen op datum van 17 april 2014 voor de vennootschap De Voorzorg

" Dhr. Marc De Laet, Voorzitter

" Dhr. Luc Lens, Bestuurder

" Dhr. Ronny Cuyt, Bestuurder

" Dhr. Ronny Goris, Bestuurder

" Dhr. William Janssens, Bestuurder

" Dhr. Marc Leroi, Bestuurder

" Dhr. Luc Lodewijckx, Bestuurder

" Mevr. Erna Maes, Bestuurder

" Dhr. Lucien Moris, Bestuurder

" Dhr. Jimmy Schevernels, Bestuurder

" Dhr. Lucien Suykens, Bestuurder

" Dhr. Alfons Van Balen, Bestuurder

" Dhr. Jan Van Lerberghe

" Dhr. Lucien Van Roy

voor de vennootschap Apotheek Thijs

" Dhr. Luc Lens, Zaakvoerder

Getekend Luc LENS, bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2014 : ME004293
01/08/2014 : ME004293
16/07/2013 : ME004293
07/03/2013 : ME004293
10/07/2012 : ME004293
27/06/2012 : ME004293
08/05/2012 : ME004293
08/05/2012 : ME004293
06/12/2011 : ME004293
03/11/2011 : ME004293
04/07/2011 : ME004293
25/01/2010 : ME004293
08/01/2010 : ME004293
08/12/2009 : ME004293
17/06/2009 : ME004293
17/06/2009 : ME004293
23/01/2009 : ME004293
16/01/2009 : ME004293
05/12/2008 : ME004293
07/08/2008 : ME004293
23/04/2008 : ME004293
18/01/2008 : ME004293
10/04/2007 : ME004293
09/01/2007 : ME004293
18/01/2006 : ME004293
13/01/2005 : ME004293
22/06/2004 : ME004293
07/08/2015 : ME004293
07/08/2015 : ME004293
19/04/2004 : ME004293
19/04/2004 : ME004293
12/02/2004 : ME004293
19/01/2004 : ME004293
10/02/2003 : ME004293
20/01/2003 : ME004293
16/09/2015 : ME004293
11/01/2001 : ME004293
01/01/2000 : ME004293
01/01/1997 : ME4293
20/04/1996 : ME4293
02/02/1996 : ME4293
01/01/1996 : ME4293
01/01/1995 : ME4293
30/12/1992 : ME4293
01/01/1990 : ME4293
01/01/1989 : ME4293
01/01/1988 : ME4293
16/04/1987 : ME4293
18/02/1986 : ME4293
01/01/1986 : ME4293

Coordonnées
DE VOORZORG

Adresse
SCHIJFSTRAAT 51 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande