DE WINTER & DE WINTER

Société en commandite simple


Dénomination : DE WINTER & DE WINTER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.661.385

Publication

19/12/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wald 11.1

r

11111111.11111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0506.661.385

Benaming

(voluit) : De Winter & De Winter

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lusthovenlaan 11 - 2640 Mortsel (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 25 september 2014 werd tussen ondertekende:

1.De Winter Denijs, wonende te 2640 Mortsel, Lusthovenlaan 11, verder vernoemd als "beherend vennoot", enerzijds en

2.De Winter Mathias, wonende te 2000 Antwerpen, Oever 23, verder vernoemd ais "stille vennoot", anderzijds

een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 990,00 EUR en de stille vennoot van 10,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 1,000,00 EUR.

Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "De Winter & De Winter"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Lusthovenlaan 11 te 2640 Mortsel. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden; bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheidsverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Groot- en kleinhandel, import en export, huur en verhuur van piano's, diverse machines, apparaten en

werktuigen evenals allerhande meubelen.

Het verlenen van gespecialiseerde diensten en technische adviezen in de meest ruime zin van het woord

aan bedrijven en ondernemingen.

Projectmanagement, projectbegeleiding, interim-management en managementbegeleiding, de uitwerking en

de realisatie van projecten.

Rechl'u..n:< van Keaohandel

Antwëerian

09 DEC. 2014

ai`deli,:g Anh1erpen

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tussenpersoon in de handel, optreden als tussenpersoon en commissionair van binnen- en buitenlandse bedrijven en ondernemingen

Il, VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven daar Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin;

alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende en stille vennoten.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun funotie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden.

Alle vennoten verbinden zich ertoe zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

inbreng van de vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Iedere vennoot doet een geldelijke Inbreng die gestort werd op het rekeningnummer van de vennootschap.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zoverre het de externe vertegenwoordiging betreft.

\ oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bezoldigingen

Het mandaat van beherend vennoot is onbezoldigd.

Controle

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft

recht op informatie bepaald in artikels 166 en 167 van het Wetboek van Vennootschappen.

Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren, Wijzigingen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Boekjaar  jaarrekening

1-let boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Net eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2015.

e wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die laatste vrijdag van de maand maart volgende op het afgesloten boekjaar, om 18.00 u. gehouden wordt op de

Deze vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening evenals over de de beherende vennoten. kwijting te verlenen aan

Net batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennoo vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo, tschap. De algemene

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in 2016

Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met % meerderheid van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

0e vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het nettdprovenue van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt vanaf 11 juni 2014.

pe Winter Denijs wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en niet volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid,

bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan

TBW Accountants BVBA  Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., belastingen en ondernemingsloket, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen,

pe Winter Denijs

raakvoerder

Coordonnées
DE WINTER & DE WINTER

Adresse
LUSTHOVENLAAN 11 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande