DE WITTE

Société en commandite simple


Dénomination : DE WITTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 448.766.639

Publication

10/07/2013
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

bei' flllhII IIM

aa

Be Sta.

1lear9efey{; r'°CrP~tattl~

e,tn

c~s~ltKoophandel i: Aniwerpen,

Griffie (')~ JULI 2013

<< Ondernemingsnr : BE0448.766.639

Benaming (voluit) : De Witte

4j (verkort) :

Rechtsvorm : goy

Zetel : Gillegomstraat 47/2

2530 Boechout

Onderwerp akte :Verbeterend uittreksel

i In een uittreksel opgemaakt na een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane;

Van Roosbroeck te Boechout op 29 maart 2013, en neergelegd op 18 april 2013 werd; ingevolge een materiële vergissing een foutief bedrag opgenomen inzake de kapitaalvermindering.

Het eerste besluit dient gelezen te worden als volgt:

1. Het kapitaal is verminderd met zevenendertigduizend achthonderd tachtig euro door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van; tweehonderd negenenvijftig komma vier vijf twee nul vijf vijf euro (¬ ; 259,452055), aan te rekenen op het kapitaal, zodat het kapitaal voortaan: drieduizend euro zal bedragen, vertegenwoordigd door honderd zesenveertig; aandelen op naam zonder nominale waarde.

De kapitaalmindering wordt derhalve volledig aangerekend op het werkelijk; geplaatste kapitaal en heeft geen wijziging tot gevolge aan de gevormde! reserves.

Conform de bepalingen van artikel 613, van de vennootschappenwet mag de terugbetaling slechts gebeuren twee maanden na publicatie van het besluit tot; kapitaalvermindering in de bijlagen van het staatsblad.

De vergadering machtigt de Raad van Bestuur om dit besluit uit te voeren

conform de bepalingen van artikel 613, van de vennootschappenwet.

i; Samen hiermee neergelegd: afschrift pv.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 24! i;iuni 2013.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/04/2013
ÿþ mod 11.1

...

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

010 Il II 11111111

*13066429*

V beh aa Be' Stat

ui

bergefegd ter refe ven ReclIL1lid van Koophandel Antwerpen, op

Griffie i 8 APR. 2013

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0448.766.639

Benaming (voluit) : De Witte

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Gillegomstraat 47/2 2530 Boechout

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING  OMVORMING IN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN  AANDUIDING BEHERENDE EN STILLE VENNOOT - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op; 29 maart 2013, "Geregistreerd vier bladen één verzending, te Kontich 2 april 2013, Boek; 543 blad 66 vak 18. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. ii Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen.

i! 1. Het kapitaal is verminderd niet negenendertigduizend achthonderd tachtig euro door; terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van tweehonderd negenenvijftigi komma vier vijf twee nul vijf vijf euro (¬ 259,452055), aan te rekenen op het kapitaal,! zodat het kapitaal voortaan drieduizend euro zal bedragen, vertegenwoordigd door; honderd zesenveertig aandelen op naam zonder nominale waarde.

:! De kapitaalmindering wordt derhalve volledig aangerekend op het werkelijk geplaatste; kapitaal en heeft geen wijziging tot gevolge aan de gevormde reserves.

Conform de bepalingen van artikel 613, van de vennootschappenwet mag de, terugbetaling slechts gebeuren twee maanden na publicatie van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen van het staatsblad.

De vergadering machtigt de Raad van Bestuur om dit besluit uit te voeren conform dei bepalingen van artikel 613, van de vennootschappenwet.

2. Omvorming tot gewone commanditaire vennootschap:

Conform artikel 783 van het wetboek vennootschappen wordt het besluit tot omvorming; naar een gewone commanditaire vennootschap integraal weergegeven:

2.1. De vergadering keurt het verslag van de zaakvoerder betreffende de omvorming van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap, met de hoger! vermelde staat van activa en passiva, goed.

2.2. De vergadering neemt kennis van het verslag van bedrijfsrevisor, de burgerlijk& vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

" : aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co bedrijfsrevisoren" de dato achtentwintig: maart tweeduizend dertien waarvan een exemplaar, samen met de expeditie van deze akte, in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel zal; neergelegd worden.

Dit verslag besluit:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te' 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor» verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een gewone commanditaire vennootschap overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van; Vennootschappen, dat_

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012, die het bestuursorgaan van De Witte BVBA heeft' opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het' Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van EUR 158.149,81 is EUR 129.664,49 groter dan het volstort maatschappelijk kapitaal van EUR 28.485,32.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de omzetting van De Witte BVBA overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

bedrijfsrevisor"

2.3. De vergadering beslist, conform artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering aan haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm aan te nemen van een gewone commanditaire vennootschap.

De activiteiten en het doel blijven ongewijzigd.

2.4. Het kapitaal en de reserves blijven zoals deze nu, na de hoger vermelde genomen eerste beslissing, zijn; zo ook blijven de activa, passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen dezelfde. De gewone commanditaire vennootschap zal de boeken en de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2012; van dit actief en passief werd een staat opgenomen in hoger vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn voor rekening van de gewone commanditaire Vennootschap.

3, Ingevolge de hoger vermelde beslissing tot omvorming in gewone commanditaire vennootschap, werd aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met name de heer Johan De Witte, wonende te 2530 Boechout, Gillegomstraat 47/2, eervol ontslag verleend, en volledige décharge over het door hem gevoerde beleid.

4. De heer De Witte, voornoemd, zal de beherende vennoot zijn van de gewone commanditaire vennootschap.

5. De statuten van de vroegere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vervangen door nieuwe statuten voor de gewone commanditaire vennootschap; daarin is ondermeer vermeld, naast hetgeen hoger reeds gemeld :

* De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

* Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

* pe zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten is vereist.

6. Met éénparigheid van stemmen werd als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer Johan De Witte, hoger vernoemd, die verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tolaam en handtekening

mad 11.1

f

~r

-mei

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

om volgende taken uit te voeren: 4'

- het aanvragen van alle nodige attesten (onder Meer bij-de kamer van ambachten en

neringen); -'

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, verslag revisor.

opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 17 april 2013.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

7. Bijzondere volmacht werd verleend aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van.,eén çopperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "De IDecker` f e9 met zetel te 9200

Dendermonde, Vosmeer 1; .

en alle door haar aangestelde personen,' :rnèt'rrïácht'om ieder afzonderlijk te

handelen,

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 31.01.2013 13026-0285-017
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 26.01.2012 12020-0033-015
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 14.02.2011 11032-0178-015
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 12.02.2010 10045-0083-014
10/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 04.02.2009 09035-0363-014
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 20.12.2007 07843-0205-013
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 15.12.2006 06912-3206-014
05/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 30.12.2005 05928-1426-014
04/03/2005 : AN319627
22/07/2004 : AN319627
24/03/2004 : AN319627
05/03/2004 : AN319627
17/03/2003 : AN319627
25/03/2000 : AN319627
11/01/2000 : AN319627
17/03/1999 : AN319627
01/01/1997 : AN319627
22/12/1992 : GE167237

Coordonnées
DE WITTE

Adresse
GILLEGOMSTRAAT 47/2 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande