DE ZOETE DRUIF

Société en nom collectif


Dénomination : DE ZOETE DRUIF
Forme juridique : Société en nom collectif
N° entreprise : 524.732.485

Publication

05/05/2014 : â– 
Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- --
02/04/2013
ÿþ fl-rfe D MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





be a B, Ste IN 111111111,1111.1,1101 k



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te 4q eerpen, op

2 1 MARRI 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening

s

0524.732.485

Benaming (voluit) ; De Zoete Druif

Ondernerningsnr. :

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder Firma

Zetel : Dorpstraat 26 - 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwereien) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend dertien, op zestien maart hebben

de heer Alfons Julia Leemans, wonende te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 36, gehuwd, nationaal nummer 62.11,26-25553 en

mevrouw Marleen Maria A Brosens, wonende te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 36, gehuwd, nationaal nummer : 62.02.20-222-09

tussen hen een Vennootschap onder Firma opgericht met als maatschappelijke benaming : "DE ZOETE DRUIF".

Binnen de ter zake geldende wettelijke voorschriften mag de vennootschap haar activiteiten onder commerciële benamingen uitoefenen die verschillend zijn van haar maatschappelijke benaming.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam-verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot.

De Maatschappelijke Zetel is gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Dorpstraat 26. Deze mag bij beslissing van de zaakvoerders zonder statutenwijziging naar elke plaats in het Vlaamse Gewest en naar het Brusselse Gewest worden overgebracht,

De vennootschap heeft tot doel : 1. De groot- en kleinhandel in groenten en fruit, vers, gekoeld of diepgevroren dan wel vacuümverpakt, en van alle aanverwante producten zoals specerijen, primeurartikelen, aardappelen of nog conserven en sausen; 2. Het bereiden van soepen, gelei, confituren, groenten- en fruitslaatjes en de groot-en kleinhandel daarvan en van aile producten nodig voor dergelijke bereidingen; 3. Het bereiden van dranken uit groenten en fruit en de groot- en kleinhandel daarvan en alle producten nodig voor dergelijke bereidingen; 4. Het verwerven en vervreemden, het beheren, het huren en verhuren, al dan niet in onderhuur of onderverhuring van onroerende en roerende goederen, dan wel van zakelijke rechten op dergelijke goederen. Zij mag in dergelijke rechten of goederen beleggen deze goederen in pand, hypotheek of nog voor andere vormen van waarborgverstrekking gebruiken, voor alle door haarzelf aangegane schulden en kredieten. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Evenwel mag zij zich niet borg stellen noch hun aval verlenen, noch hypothecaire of andere waarborgen voor welkdanige schuld van derden dan ook verstrekken.

9.'O3;t F3 - ver~raicE MOD 11.i

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op één euro (1,00 ¬ ) en wordt onmiddellijk volstort via inbreng in geld, door de heer Alfons Julia Leemans, voornoemd voor een halve euro en door mevrouw Marleen Maria A Brosens voornoemd voor een halve euro.

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten, de heer Alfons Julia Leemans, voornoemd en door mevrouw Marleen Maria A Brosens voornoemd, die als zaakvoerders optreden.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd te handelen in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover alle derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Er werd geen Commissaris aangesteld.

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1° Aanvaarding van nieuwe vennoten;

2° bezoldiging van de vennoten voor hun arbeidsprestaties

3° bezoldiging van de vennoten voor hun prestaties als zaakvoerder en/of voor hun beroepsprestaties.

4° bestemming of verdeling van de winsten en van de verliezen

5° goedkeuring van jaarrekening

5° wijziging der statuten

7° verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal

8° de omvorming van de vennootschap naar een der andere rechtsvormen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

9° het instellen van een vennootschapsvordering jegens een of meerdere vennoten

10° het verlenen van kwijting

Boekjaar : het boekjaar loopt van een oktober tot dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 30 september 2014.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot,

Onverminderd de Gerechtelijke Ontbinding wordt de vennootschap slechts ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen. Bij staking der stemmen beslist de oudste vennoot.

In geval van ontbinding wordt minstens een der vennoten als vereffenaar aangesteld.

In alle gevallen van ontbinding wordt het netto-actief van de vennootschap, na afsluiting van alle vereffeningsactiviteiten, verdeeld aan iedere vennoot, in verhouding tot zijn aandeel in het kapitaal.

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn alle vennoten onmiddellijk in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot, te weten Alfons Leemans en Leen Brosens, beide voornoemd, in de hoedanigheid van zaakvoerder afzonderlijk tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen,

Onmiddellijk na de Bijzondere Algemene Vergadering komen alle voornoemde zaakvoerders samen om te beraadslagen en wordt éénparig wordt beslist alle verbintenissen, die de oprichters hebben aangegaan sinds 01 januari 2013, te bekrachtigen en over te nemen als zijnde gedaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be1 ouden) aan het Belgisch Staatsblad

ti

LUI - vervoie MOo111

De jongste zaakvoerder krijgt de opdracht onverwijld alle wettelijke formaliteiten inzake neerlegging en publicatie van de oprichting en de benoemde beherende vennoten in orde te brengen.

Aldus overeengekomen en vastgesteld te Antwerpen, (Ekeren) op heden, 16 maart 2013.

ALFONS LEEMANS

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b iouden-1` aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DE ZOETE DRUIF

Adresse
te 2180 Antwerpen, Dorpstraat 26, ondememingsnummer 0524.732.485;*

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande