DECAGON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DECAGON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.648.573

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0142-011
24/02/2014
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111

*14049476*

',teg:4gd ter grifee van de, iievbtüunk vo;isapiaftnndei te Antwerpon, op

Griffie 13 FEB, 2014

Ondernemingsnr :0403.648.573

Benaming (voluit) :DECAGON

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Mechelsesteenweg 1-3, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 4 februari 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "DECAGON" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2540 Hove, Mechelsesteenweg 1-3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0403.648.573, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1, Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves vijfhonderdachtenveertigduizend zevenhonderdtweeëndertig euro (548.732,00 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2011 die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap.

2, Vaststelling van het uitkeerbare bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, vijfhonderdachtenveertigduizend zevenhonderdtweeëndertig euro (548.732,00 EUR) bedraagt.

3,Vaststelling van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2013 beslist heeft over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend aan de heer Erik KETELE, voornoemd, voor een bedrag van vierhonderdnegentigduizend vier euro en zesenvijftig eurocent (490.004,56 EUR).

De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. Verslag van de bedrijfsrevisor

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de heer Alex DE BRUYN, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 18 december 2013 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van NV Decagon, Mechelsesteenweg 1-3 te 2540 Hove bestaat uit een schuld in de vorm van te betalen netto-dividend tegenover de heer Erik Ketele voor een bedrag van E 441.004,1 0.

Na het beëindigen van min controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der .Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De door de partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

be als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng bestaat voor de heer Erik Ketele uit 2.918 nieuw uit te geven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, van de NV

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur b

Luik B - vervolg

Decagon. Dit alles mits een eventuele vergoeding aan de diverse huwgemeenschappen van de bestaande aandeelhouders indien daartoe een aanleiding bestaat.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding stemt overeen met de nominale waarde van de door de heer Erik Ketele ingebrachte schuldvordering in de vorm van een uit te betalen netto dividend.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen `fairness opinion" is."

De vergadering keurt haar verslag goed. In een bijzonder verslag legt de Raad van Bestuur uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap,

5. Verwezenlijk van de kapitaalverhoging in natura

Voorafgaande beslissing: omzetting van het maatschappellik kapitaal in euro.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, en zet uiteen dat het huidig maatschappelijk kapitaal aldus achtenzestigduizend honderdzeventig euro en tweeënzeventig eurocent bedraagt (68.170, 72 EUR).

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van vierhonderdeenenveertigduizend vier euro en tien eurocent (441.004,10 EUR), om het te brengen op vijfhonderdnegenduizend honderdvierenzeventig euro en tweeëntachtig eurocent (509.174,82 EUR) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van vierhonderdeenenveertigduizend vier euro en tien eurocent (441.004,10 EUR). Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend negenhonderdachttien (2.918) aandelen die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de heer Erik KETELE van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en die omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Is vervolgens tussengekomen de heer Erik KETELE, vertegenwoordigd als voormeld, die verklaart volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft lastens de vennootschap die omstandig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vierhonderdnegentigduizend vier euro en zesenvijftig eurocent (490.004,56 EUR)in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

In ruil voor deze inbreng wordt aan de heer Erik KETELE, die dit aanvaardt, de tweeduizend negenhonderdachttien (2.918) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meet in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

6. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdeenenveertigduizend vier euro en tien eurocent (441.004,10 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vijfhonderdnegenduizend honderdvierenzeventig euro en tweeëntachtig eurocent (509.174,82 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend achttien (4.018) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdachtenvifligduizend zeshonderdeenenzeventig euro (558.671,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierduizend achttien (4.018) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

8. Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op 'de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ge!) notaris Paul Wellens

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden

aan het

v: Belgisch ' Staatsbiad

i

r

Luik B - vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd:.

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag van de Raad van Bestuur

Versalg van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0312-011
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 23.07.2012 12327-0589-013
26/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.04.2011, NGL 20.09.2011 11549-0347-018
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.04.2011, NGL 11.08.2011 11400-0320-018
12/03/2015
ÿþ~ Mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 KAART 2015

Griffie

afdeling

bat 0 i 0

aa

Be

Sta



Ondernemingsnr :0403.648.573

Benaming (voluit) :DECAGON (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Mechelsesteenweg 1-3, 2540 Hove (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :verbeterende akte

Rechtzetting van de materiële vergissing in het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DECAGON", met zetel te 2540 Hove, Mechelsesteenweg I-3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0403.648.573, opgesteld door ondergetekende notaris op 4 februari 2014 en neergelegd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 24 februari daarna onder nummer 14049476 en waarbij een kapitaalverhoging onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting en de Programmawet van 28 juni 2013 werd verwezenlijkt.

De volgende materiële vergissing bevat:

in de zevende beslissing genomen door de algemene vergadering wordt onder de titel "Wijziging van de statuten" een foutief bedrag van maatschappelijk kapitaal vermeld. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt, na de voormelde kapitaalverhoging, vijfhonderd en negenduizend honderdvierenzeventig euro en tweeëntachtig cent (509.174,82 EUR), zoals tevens blijkt uit de voorgaande beslissingen genomen op de algemene vergadering en niet vijfhonderdachtenvijftigduizend zeshonderdeenenzeventig euro (558.671,00 EUR).

De volledige tekst onder de titel "Wijziging van statuten" in de zevende beslissing genomen door de buitengewone algemene vergadering gehouden op vier februari tweeduizend veertien dient dan ook als volgt gelezen te worden:

"Zevende besluit  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd en negenduizend honderdvierenzeventig euro en tweeëntachtig cent (509.174,82 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierduizend achttien (4.018) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de verbeterende akte + ecoi rdineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/06/2010 : AN159774
15/03/2010 : AN159774
11/03/2010 : AN159774
23/07/2009 : AN159774
10/07/2009 : AN159774
24/06/2008 : AN159774
06/09/2007 : AN159774
27/07/2006 : AN159774
26/06/2015
ÿþi l~ P

t_<

MadAOF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RuLlItUank galg kooplidndel Antwerpen

17 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

G, ene



1111111111111101111





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hàe i iMgheid van de instrumenterende notaris, hetzij vari de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel

(volledig adres)

Onderwern(enl akte :Herbenoeming bestuurders -gedelegeerd bestuurder

Tekst :

Tijdens de algemene vergadering dd. 15/06/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat de huidige bestuurders, met name:

- Mevrouw Mariette Mannekens

- NV Holding Ketele, vast vertegenwoordigd door de heer Erik Ketele

- De heer Erik Ketele

- Mevrouw Martine Prié

worden herbenoemd voor een termijn van 6 jaar, zijnde tot op datum van de algemene vergadering van het jaar 2021.

De raad van bestuur dd. 15/06/2015 heeft beslist om de heer Erik Ketele te herbenoemen als

gedelegeerd bestuurder voor een termijn van 6 jaar, zijnde tot op datum van de algemene vergadering van het jaar 2021,

Erik Ketele,

Gedelegeerd bestuurder

0403.64$.573

DECAGON

Mechelsesteenweg 1-3, 2540 Hove, België

21/06/2005 : AN159774
17/12/2004 : AN159774
24/08/2004 : AN159774
18/08/2004 : AN159774
24/10/2003 : AN159774
04/07/2003 : AN159774
08/02/2001 : AN159774
13/01/2001 : AN159774
19/07/2000 : AN159774
01/01/1989 : AN159774
01/01/1988 : AN159774
01/01/1986 : AN159774

Coordonnées
DECAGON

Adresse
MECHELSESTEENWEG 1-3 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande