DECKSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECKSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.485.931

Publication

23/04/2014
ÿþ r bdwad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffeergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwctp9V,

ANTWERPEN

Grï e 11 APR. 2014

Voo behot,

aan

Belg' Staatr

0847.485.931

DECKSTER

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID FABRIEKSTRAAT 38 te 2547 LINT

BUITENGEWONEN ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel onder het voorzitterschap van Dhr, DE DEKEN Kristof,

Alle deelbewijzen zijn vertegenwoordigd.

Dagorde:

1. Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Beslissingen:

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er beslist om de maatschappelijke zetel vanaf

24 maart 2014 te verplaatsen naar BOOMSESTEENWEG 440 te 2610 WILRIJK.

, WILRIJK, 24 MAART 2014

Zaakvoerder,

DE DEKEN Kristof

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2012
ÿþ Mod 11.1

f ~m In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifeergelegd tar griffa van do letkihang van Koopkandd te barmen, op

18 JULI 2012

Griffie

Voor- " 12133056'

behouden Itlit

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz. van LJik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onde>rnemingsnr : O 8 4 gr, 9 3,1

Benaming (voluit) :DECKSTER

(verkort):

RechtCvarm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2547 Lint, Fabriekstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester CAROLINE DE LORT, geassocieerd notaris met standplaats

Antwerpen-Wilrijk op 09/07/2012, neergelegd vóôr registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "DECKSTER" te 2547 Lint, Fabriekstraat 38 werd

opgericht door:

STATUTEN.

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

A. BENAMING - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "DECKSTER".

Artikel 2

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur ingaande op heden. Behoudens

gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel 3.

De werkelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2547 Lint, Fabriekstraat 38. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

 het organiseren van evenementen, dit zowel voor bedrijven als voor particulieren, al dan niet in een eigen of gehuurde locatie;

 de communicatie over de evenementen en dit via alle mogelijke kanalen; dit kan gaan van televisie en radio tot het beheren van een website met als doel het aanbieden van evenementen te vergemakkelijken;

- het ontwikkelen van tools die ervoor zorgen dat de evenementen beter verlopen of aantrekkelijker worden voor het grote publiek; dit kunnen zowel fysieke tools, software als online projecten zijn;

 gaming: het bedenken van spelconcepten, exploiteren van spelinrichtingen, aanbieden van spelavonden aan bedrijven en particulieren;

- het verlenen van advies en sturing aan derden in verband met alle voormelde activiteiten;

 het beheren, instandhouden, kopen en verkopen van onrcerende goederen voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden bepaald bij wet inzake vastgoedmakelaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

pe vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich eveneens voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, wat dit laatste betreft doch met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door één miljoen (1.000.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder eénfmiljoenste (1/1.000.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is in speciën volgestort ten belope van twaalf duizend euro (12.000,00 EUR).

D. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één zaakvoerder, die benoemd wordt door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt, Zij zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zelfs indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder, individueel handelend,

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 31 mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 20

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering,

Artikel 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 22

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten, De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor- b^h uden áan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag door de zaakvoerder dat vermeld wordt op de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of bij zijn ontstentenis, de bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants en belastingsconsulenten die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN.

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten aanwezig als gezegd, in algemene vergadering bijeengekomen en hebben beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één (1) en vooralsnog geen commissaris aan te stellen. Zo worden volgende besluiten genomen, doch dit alles onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen:

1. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2013.

2. Eerste algemene vergadering:

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014, overeenkomstig de statuten.

3. Benoeming zaakvoerder:

De algemene vergadering benoemt als enige zaakvoerder: de heer DE DEKEN Kristof, voornoemd.

Hij is hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd totdat de algemene vergadering of de enige vennoot hierover anders

besluit, overeenkomstig de statuten,

Hij verklaart verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit

mandaat verzet.

4. Controle:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Thierry Raes

Voor- s buden

aan het

Belgisch Staatsblad

---;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0474-015

Coordonnées
DECKSTER

Adresse
BOOMSESTEENWEG 440 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande