DECO ELECTRICITEITSWERKEN

Société en commandite simple


Dénomination : DECO ELECTRICITEITSWERKEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 504.940.824

Publication

27/02/2013
ÿþ Mad2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111uiuiidudi~ il1u~u~~

*1303 9



NEERGELEGD

15 -02- 2013

GRIF:-IE, iR reel M I ANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Op de laatste blz. van Lulk B veemelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voiuit) ; Deco Electriciteitswerken

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Valk 103 bus C te 2890 Sint-Amands

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Sint-Amands op 26 december tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Puurs op 4 januari tweeduizend en dertien en dragende de vermelding : "Geboekt te Puurs, de 04 JAN 2013, deel 86, blad 20, vak 22, zes bladen en geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, De ontvanger".

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten, die het maatschappelijk kapitaal storten als volgt

De heer De Coster Kenneth, wonende te 2890 Sint-Amands, Valk 103 bus C belooft een inbreng in speciën van tweeduizend vierhonderd vijfenzeventig ( 2.475 ) euro,welk bedrag hij op heden volledig volstort waarvoor hij 99 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

Hij wordt aangemerkt als beherend vennoot

De heer De Coster Edgar , wonende te 2890 Sint-Amands, Vak 103 bus C belooft een inbreng in speciën van vijfentwintig (25) euro, welk bedrag hij op heden volledig volstort, waarvoor hij 1 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Hij wordt aangemerkt als stille vennoot

Hierna onveranderd de " comparanten " genoemd

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen als kapitaal geplaatst tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) euro volledig volstort.

De statuten werden als volgt samengesteld

Artikel 1,Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Deco Elektriciteitswerken

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat

slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2890 Sint-Amands, Vak 103 bus C

en kan worden verplaatst naar enige andere plaats binnen België bij besluit van de beherende vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duurte rekenen vanaf publicatie van deze oprichtingsakte in de bijlagen aan het Belgisch Staatblad, De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden:

-Algemene elektriciteitswerken;

-Installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Plaatsing en aansluiting van elektrische apparaten;

-Installatie en aansluiting van elektrische verwarming',

-Plaatsing en aansluiting van bewakingssystemen, alarminstallaties, parlofoons, toegangscontrole en videofoon;

-Installatie en aansluiting van domotica;

-Installatie en aansluiting van zonnepanelen,windmolens;

-Installatie en aansluiting van telecom, digitale televisie, internet, telefonie;

-Kleine werken en herstelling in de bouw, isolatiewerken, overige bouwinstallatie afwerken van gebouwen en toebehoren;

-managementactiviteiten;

-uitvoeren van opdrachten van bestuur van vennootschappen,verenigingen, instellingen

-projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening

-projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en industriële gebouwen;

-verhuur van machines,containers;

-klein- en groothandel in bouwmaterialen;

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen,machines,apparaten en werktuigen;

-verhuur van huizen, appartementen,garages en staanplaatsen voor auto's;

-het toezien op de bouwwerkzaamheden( ruwbouw, installatie, afwerking );

-het Leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen;

-het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van tweeduizend vijfhonderd ( 2.500,00) euro.

Artikel 6. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stilte vennoten. De vennootschap dient slechts één beherende vennoot en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij éénparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling, De uittredende vennoot of zijn rechtsverkrijgende(n) hebben recht op terugbetaling van zijn inbreng.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de beherende vennoot, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

Indien, in bovengenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen ais beherend vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de stille vennoten, zullen zij vervangen worden door een door hen op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij ais vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 7.Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren,

De beherende venno(o)t(en) is (zijn) individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet- tegenwerpelijk aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur stellen, zelfs niet krachtens volmacht. Een stille venncot is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van voormelde verbodsbepaling.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 137 en volgende Wetboek Vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8.Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende ais de stille vennoten.

De algemene vergadering wordt gehouden de laatste maandag van de maand december, ieder jaar,

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter, Bijeenroeping kan gebeuren bij brief, fax of e-mail verzonden aan de vennoten.

De oproeping vermeldt waar en wanneer er vergaderd wordt en bevat de agenda,

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd te worden,

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter.

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Ais voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen,

Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid der stille vennoten is verkozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt,

Een schriftelijk voorstel, gedateerd en bij wijze van goedkeuring ondertekend door alle vennoten, al dan niet opgemaakt in een of meerde originelen, geldt als een bindend besluit van de algemene vergadering, zelfs al blijkt uit de datering van de vennoten niet zijn samengekomen. Het besluit wordt geacht te zijn genomen op de dag waarop de laatste handtekening is geplaatst.

Er wordt gestemd per hoofd. In de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd. Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van zowel de beherende als de stille vennoten aanwezig is of vertegenwoordigd is. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen. Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten.

Indien het wordt gevraagd door de beherende of de stille vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dat, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

Artikel 9.Boekjaar Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken hijfzij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen,

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die gehouden wordt de laatste maandag van de maand december te achttien uur.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij dubbele meerderheid van zowel de stille als de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. Deze winst komt toe aan alle vennoten.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij dubbele meerderheid van zowel stille als beherende vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten delen reserveren.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit verlies kan eventueel door de beherende vennoten persoonlijk gedragen worden.

Artikel 10.Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van alle vennoten.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) individueel op.

Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/haar/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij hun aanstelling.

Het netto-resultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap,

Als de vereffenaar zijn/haar/hun opdracht heeft/hebben beëindigd, brengtlbrengen zij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de algemene vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is.

Artikel 11.overdracht aandelen

Een aandeelhouder kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot zijn aandelen, zonder het uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn mede-vennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels vermeld in het Burgerlijk Wetboek.

Ill. SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen de comparanten, in algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

-Het eerste boekjaar begint vanaf de oprichting en eindigt op 30 juni 2014;

-De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014;

-De vennootschap erkent de overname van de verbintenissen die vanaf 1 oktober 2012 door één van de vennoten in haar naam zijn aangegaan (artikel 60 W. Venn.);

-De functie van de beherende vennoot is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

-De Heer Dirk Van Doorsiaer, wonende te 2890 Sint-Amands, Kuitegemstraat 50, wordt aangesteld als bijzonder gevolmachtigde om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen, een BTW-nummer aan te vragen, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds en alle andere formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap te verwezenlijken.

Opgemaakt te Sint Amands op 26 december 2012 in drie exemplaren, iedere vennoot verklaart één exemplaar bij zich te nemen. Kopie voor de registratie werd eveneens ondertekend.

Kenneth De Coster

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd

Gelijkvormig afschrift van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
DECO ELECTRICITEITSWERKEN

Adresse
VALK 103, BUS C 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande