DECOLET

NV


Dénomination : DECOLET
Forme juridique : NV
N° entreprise : 420.521.526

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0196-012
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 02.07.2013 13257-0208-012
30/01/2013
ÿþMod word t 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

0, )dw3" rif,rrsírsgsnr : 0420.521.526 Benaming

(voluit) : Decolet

;verkort)

Neergelegd fer nrill'ïQ van .'o 2erhthank van Koophandel le Aar/epen., op

1 61AM 1613

1111111111 11111111

*13017262*

IUHl

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gallifortlei 120, 2100 Antwerpen- district Deurne

,rc.iledig adres}

Ondarmrp akte : STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op 21/12/2012, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze vennootschap DECOLET, met zetel te 2100 Antwerpen- district Deurne, Gallifortlei 120, BTW- en ondernemingsnummer 0420.521.526.

Volgende besluiten werden met eenparigheid van stemmen genomen:

-Ontslag en benoeming nieuwe bestuurders:

ontslag als bestuurder van: de heer LAMBERT Benny François Séraphine, geboren te Schoten op twee november negentien-honderd -Mach-tig, wonende te 2900 Schoten, Leo Van Hullebuschstraat 35.

- Herbenoeming als bestuurders voor een periode van zes te rekenen vanaf heden:

-- mevrouw BARNHARD Martine Cornelia, geboren te Rotterdam (Nederland) op vier februari negentien-honderd negen-'en-vijf tig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Waelwijckstraat 35.

-- de heer LAMBERT Willem Lucien Emma, geboren te Wilrijk op negen-tien mei negentien-honderd vijf-'en-vijftig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Gallifortlei 120.

- benoeming voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf heden: de heer KEUTGENS Frank Adnan, geboren te Deurre op een augustus negentien-honderd acht-en-zeven-tig, wonende te 2900 Schoten, Lindelei 42.

- bezoldiging bestuuders:

het mandaat van de bestuurders is bezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR

Is onmiddellijk na de Algemene vergadering samengekomen de Raad van Bestuur met als agenda aanstelling van afgevaardigd-bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen werd aangesteld als afgevaardigd-bestuurder de heer KEUTGENS Frank Adnan, voormeld.

-omzetting van het kapitaal in EURO;

RCCYt7_ gr hGr7a -r ~ç1'.,... _r" _ Lr"

.'~VnY7d ot: 'ec ,. , - - -

tiursCs t'!acrn en ^ai;otckc»'

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-afschaffing van toonderaandelen en te vervangen door aandelen op naam. Door de bestaande aandeelhouders werden hun toonderaandelen overhandigd aan de Raad van bestuur met de opdracht deze te vernietigen. Aan de Raad van Bestuur werd tevens opdracht gegeven een aandeelhoudersregister op te stellen met vermelding van het aantal aandelen ieder toebehorende.

-goedkeuring van het verantwoord verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de voorgestelde vervanging van het maatschappelijk doel en bijgevoegde samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf;

-schrapping van het doel van de vennootschap en vervanging door volgende tekst: "Het uitbaten in de breedste zin van het woord van een drukkerijbedrijf, namelijk het drukken volgens de meest diverse methoden op alle daar-toe geschikte materialen en de handel in allerlei drukkerij-producten en - behoeften alsmede van alle aanverwante artikelen.

Groot- en kleinhandel en verhuur van computers, zowel hard- als alle software, onderdelen voor computers en randapparatuur.

Groot- en kleinhandel en verhuur van hifi en televisietoestellen, van video- apparatuur en toebehoren, van video- opnames en - creaties en van fotografische artikelen.

Groot- en kleinhandel en verhuur van automatische spelen en handigheidsspelen.

Groot- en kleinhandel in kantoorbenodigdheden, kantoormachines, school- bureau- en tekenbenodigdheden,

Het uitbaten van een copy- center en faxservice.

Inbind- en boekbinderij, zowel op industrieel gebied als in kleine aantallen, alsook van kunstboeken.

Publiciteitsonderneming, zowel reclame- agentschap als reclame- adviseur, als het ontwerpen en plaatsen van reclame en advertenties.

Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van lichtreclame.

Het drukken en uitgeven van boeken, tijdschriften, drukwerken, brochures, folders, handels- en familiedrukwerk en eender welke publicaties, alsook uitgeverij van beeld- geluid- en tekstmateriaal in welke vorm ook.

Werkplaats voor fotogravure, voor mechanisch en fotografisch zetten.

Werkplaats voor het graveren in al zijn vormen. Werkplaats voor het vervaardigen van stempels, van clichés, van welk materiaal ook.

Studie advies en servicebureau voor financiele, handels , fiscale of sociale aangelegenheden.

Onderneming voor het plaatsen, herstellen of renoveren van elektrische installaties en meer algemeen alle werk-zaamheden die behoren tot de sector van de elektriciens en gerelateerde activiteiten, inzonderheid doch niet beperkend : de installatie van onder meer elektrische bedrading en toebehoren, de installatie van bewakingssys-temen, alarminstallaties, de reparatie van elektrische en elektronische apparatuur, de installatie van liftinstallaties e.d..

Onderneming op het gebied van beveiliging en toezicht, bewaking en andere activiteiten ter bescherming van per-sonen of eigendommen.

De uitbating van horecazaken, in de meest ruime betekenis, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, verband houdt of daarop betrekking heeft,

inzonderheid doch niet beperkend restaurants, cafés, brasseries, feestzalen, catering, danszaal, snackbars, feestzalen, hotels, eet- en drankgelegenheden, met inbegrip van het inrichten en verzorgen van eet- en feestmalen binnen- en buitenshuis, het management, consulting, oplet-ding, projectontwikkeling, projectcoördinatie en begeleiding inzake horeca-uitbating in zijn huidige en toekomstige vormen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle activiteiten, inzonderheid doch niet beperkend, koop, verkoop verhuur, consultancy, op het gebied van ICT - informatietechnologie (hardware-, softwareproducten en diensten) en communicatietechnologie (communicatie-apparatuur- en diensten) - in de meest uitgebreide zin.

Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en onder-nemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie;

Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvigheden, alsmede inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd be-stuurder of vereffenaar van andere vennootschappen;

Het uitoefenen van managementactiviteiten, consultancy, adviesverlening en expertises in de meest uitgebreide zin.

Het beheer van onroerend goed. Dit omvat het aankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verkopen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en uitbaten van onroe-rende goederen. Dit alles in de meest uitgebreide zin zonder dat dit de acitiviteiten behelst die normaal worden uitgeoefend door vastgoedmakelaars en promotoren.

Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaar-den.

De vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger."

Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in allerhan-de bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handels-fonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden."

Aanpassing van de statuten aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, zoals gewijzigd door de wet van drieëntwintig januari tweeduizend en een, houdende het wetboek van vennootschappen bij wijze van het aannemen van een volledige nieuwe tekst van statuten,luidende onder meer als volgt:

ode naamloze vennootschap DECOLET.

" zetel van de vennootschap: 2100 Antwerpen, GalIifortlei 120

" duur van de vennootschap: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op veertien mei negentienhonderd tachtig.

" bedrag maatschappelijk kapitaal: ,110N-DERD-'DER-iT1G-DU1-ZEND

HON-'DERDVIER,EN,VEER-'TIG EURO TIEN CENT (130.144,10 EUR).

" boekjaar: het boekjaar vangt aan een januari en eindigt per eenendertig december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo. - Wettelijke reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

- Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

- Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 Wetboek vennootschappen.

- Verdeling van het vereffening overblijvende saldo: na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gel-den om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

" bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vast gesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennoot-schap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit be-paald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap In alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een afgevaardigd-bestuurder, die alleen optreedt.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennoot-schap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. AIleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Doel van de vennootschap: "Het uitbaten in de breedste zin van het woord van een drukkerijbedrijf, namelijk het drukken volgens de meest diverse methoden op alle daartoe geschikte materialen en de handel in allerlei drukkerij- producten en - behoeften alsmede van alle aanverwante artikelen.

Groot- en kleinhandel en verhuur van computers, zowel hard- als alle software, onderdelen voor computers en randapparatuur.

Groot- en kleinhandel en verhuur van hifi en televisietoestellen, van video- apparatuur en toebehoren, van video- opnames en - creaties en van fotografische artikelen.

Groot- en kleinhandel en verhuur van automatische spelen en handigheidsspelen_

Groot- en kleinhandel in kantoorbenodigdheden, kantoormachines, school- bureau- en tekenbenodigdheden.

Het uitbaten van een copy- center en faxservice.

Inbind- en boekbinderij, zowel op industrieel gebied aIs in kleine aantallen, alsook van kunstboeken.

Publiciteitsonderneming, zowel reclame- agentschap als reclame- adviseur, als het ontwerpen en plaatsen van reclame en advertenties.

Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van lichtreclame.

Het drukken en uitgeven van boeken, tijdschriften, drukwerken, brochures, folders, handels- en familiedrukwerk en eender welke publicaties, alsook uitgeverij van beeld- geluid- en tekstmateriaal in welke vorm ook.

h.

M1 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Werkplaats voor fotogravure, voor mechanisch en fotografisch zetten.

Werkplaats voor het graveren in al zijn vormen. Werkplaats voor het vervaardigen van stempels, van clichés, van welk materiaal ook.

Studie advies en servicebureau voor financiële, handels , fiscale of sociale aangelegenheden.

Onderneming voor het plaatsen, herstellen of renoveren van elektrische installaties en meer algemeen alle werk-zaamheden die behoren tot de sector van de elektriciens en gerelateerde activiteiten, inzonderheid doch niet beperkend : de installatie van onder meer elektrische bedrading en toebehoren, de installatie van bewakingssys-temen, alarminstallaties, de reparatie van elektrische en elektronische apparatuur, de installatie van liftinstallaties e.d.,

Onderneming op het gebied van beveiliging en toezicht, bewaking en andere activiteiten ter bescherming van per-sonen of eigendommen.

De uitbating van horecazaken, in de meest ruime betekenis, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, verband houdt of daarop betrekking heeft, inzonderheid doch niet beperkend restaurants, cafés, brasseries, feestzalen, catering, danszaal, snackbars, feestzalen, hotels, eet- en drankgelegenheden, met inbegrip van het inrichten en verzorgen van eet- en feestmalen binnen- en buitenshuis, het management, consulting, oplei-ding, projectontwikkeling, projectcoördinatie en begeleiding inzake horeca-uitbating in zijn huidige en toekomstige vormen.

Alle activiteiten, inzonderheid doch niet beperkend, koop, verkoop verhuur, consultancy, op het gebied van ICT - informatietechnologie (hardware-, softwareproducten en diensten) en communicatietechnologie (communicatie-apparatuur- en diensten) - in de meest uitgebreide zin.

Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en onder-nemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie;

Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvigheden, alsmede inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd be-stuurdec of vereffenaar van andere vennootschappen;

Het Uitoefenen van managementactiviteiten, consultancy, adviesverlening en expertises in de meest uitgebreide zin.

Het beheer van onroerend goed. Dit omvat het aankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verkopen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en uitbaten van onroe-rende goederen. Dit alles in de meest uitgebreide zin zonder dat dit de acitiviteiten behelst die normaal worden uitgeoefend door vastgoedmakelaars en promotoren.

Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

De vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger."

Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in allerhan-de bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties_

De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen,

en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en aI haar andere goederen, met inbegrip van het handels-fonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden."

" iY Î

, " ~ V rJt3 i -

aer hF t

" Ectciisch Staatsblad



J '~

" PA

t r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









" jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere ais een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. Om te worden toegelaten tot de vergadering doch slechts indien de oproeping deze voorwaarden uitdrukkelijk vermeld moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk zeven dagen voor de vergaderdatum hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping vermelde plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - -

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, publikatielijst, volmacht, verslag raad van bestuur met bijgevoegde staat van actief en passief.

Cm ,Ji. r _ :' hIT 'sari I L"r' Fi v." ru.; ne- ~<~< iA .., , , , r' E . ' _ . _c 1101a s sr Tt (i.^ prf?.: ren

F _)r1 sl.- 'ZC - : E. 4.e1' t:!'.'(k-r It vbirej(:nV:ooEd1,1Qn

Vert,'CS . ..sa7` a" : r .lrsot<-Fa..,.r rs

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 17.07.2012 12306-0425-012
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 05.07.2011 11260-0338-014
14/06/2011 : AN222173
06/10/2009 : AN222173
21/10/2008 : AN222173
02/08/2007 : AN222173
18/07/2007 : AN222173
11/07/2006 : AN222173
03/02/2006 : AN222173
14/03/2005 : AN222173
08/11/2004 : AN222173
18/02/2004 : AN222173
17/11/2003 : AN222173
24/10/2002 : AN222173
22/11/2000 : AN222173
11/03/2000 : AN222173
05/03/2000 : AN222173
14/12/1995 : AN222173
05/08/1995 : AN222173
22/01/1994 : AN222173
01/01/1986 : AN222173

Coordonnées
DECOLET

Adresse
GALLIFORTLEI 120 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande