DECOVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.300.378

Publication

30/04/2014
ÿþMod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffiemm

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 APR, 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Mille

~

A

111



r

Ondernemingsnr : 0466.300.378.

Benaming

(voluit) : DECOVER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Retieseweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECOVER gevestigd te 2440 Geel, Retieseweg 166, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op elf juni negentienhonderd negenennegentig , bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni daarna onder het nummer 990630-291 en waarvan de statuten voor de laatste maai werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vijfentwintig mei tweeduizend, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juni daarna onder het nummer 2000628-313 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van BV onder de vorm van BVBA De Nul, Rubbrecht & C°, extern accountant, ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudend te Ninoofsesteenweg 37, 1750 Lennik, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden letterlijk als volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder

van de BVBA DECOVER een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld die

rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit met een balanstotaal

van ¬ 530.910,84 en een netto-actief van ¬ 247.017,12.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Opgesteld te Lennik, 24 maart 2014

(getekend) Roger De Nul

Accountant.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is,

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING,

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

iHjlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ï Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout: de heer DECOSTER Bert Frans Justina, geboren te Turnhout op zeventien juni negentienhonderd éénenzestig, rijksregisternummer 61,06.17-045.89, wonende te 2440 Geel, Retieseweg 166, zijnde voornoemde vennoot sub 1, hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek (betreffende misdrijven die verband houden met de staat van faillissement);

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Bert Decoster ais bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A, De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan. de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond,

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaars) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

ViJFDE BESLUIT, ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE-- EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de statutaire zaakvoerder, zijnde voornoemde heer Decoster Bert Frans Justina, geboren te Turnhout op zeventien juni negentienhonderd éénenzestig, wonende te 2440 Geel, Retieseweg 166

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de (onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan NV Accofiska, te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te Leggen en aile eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsioket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap ais handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerders - afschrift van de beschikking betreffende de bevestiging van de benaming van de vereffenaar(s) - bijzonder verslag van de rzaakvoerder met staat van actief en passief - verslag van de bedrijfsrevisor.



dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2014
ÿþLully.111,111111,11,11111

MOdWolfd 11.1

eergetegd ter griffie van de REOHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 SEP. 2014

ANTWERPEN edeling TURNHOUT G Mener

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0466.300.378.

Benaming

(voluit) : DECOVER

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2440 Geel, Retieseweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte SLUITING VAN VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vierentwintig juli twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECOVER gevestigd te 2440 Geel, Retieseweg 166, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op elf juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni daarna onder het nummer 990630-291 en welke vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij beslissing van de algemene vergadering, gehouden op achtentwintig maart tweeduizend veertien overeenkomstig het procesverbaal, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna onder het refertenummer 14091512, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek van vennootschappen.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de beide vennoten voor zover nodig ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig' artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken: betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING, Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis.

De beide vennoten ontslaan de vereffenaar van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken zoals deze documenten door de heer Bert' Decoster werden voorgelegd in zijn hoedanigheid van vereffenaar.

Zij ontslaan de vereffenaar tevens van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren,

DERDE BESLISSING. Goedkeuring van het vereffeningsverslag en van de vereffeningsrekeningen.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING, Decharge / Kwijting vereffenaar.

De vergadering geeft algehele kwijting en décharge zonder uitzondering of enig voorbehoud of beperking aan de heer Bert Decoster voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap. Bijgevolg wordt voornoemde vereffenaar door de vergadering ontheven van zijn taak ais vereffenaar zonder enig voorbehoud noch beperking.

Dienaangaande verklaart en bevestigt de algemene vergadering dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd was sinds zijn benoeming (overeenkomstig voormelde akte van "ontbinding-in vereffeningstelling-benoeming vereffenaar" de dato achtentwintig maart tweeduizend veertien) tot op heden.

VIJFDE BESLISSING. Sluiting van de vereffening.

De algemene vergadering spreekt de definitieve sluiting van de vereffening uit, verklaart de afrekening als af-gesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid DECOVER definitief opgehouden heeft te bestaan op heden (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

BEËINDIGING VAN ERFPACHTRECHT EN VAN VRUCHTGEBRUIK,

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap van rechtswege tot gevolg:

Op de laatste biz. van 1..0( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen birlfet-Baesch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge - enerzijds dat het erfpachtrecht op het hierna sub 1. beschreven goed op heden vroegtijdig beëindigd wordt

door vermenging tussen de erfpachter en erfpachtverlener;

- anderzijds dat het vruchtgebruik op het hierna sub 2. beschreven onroerend op heden van rechtswege

wordt beëindigd.

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

1. Het erfpachtrecht op

STAD GEEL  TWEEDE AFDELING

Een woonhuis op en niet grond gelegen te Geel, Retieseweg 166, gekadastreerd volgens titel (alsdan

grond) en recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie A nummer 902/1/7 voor een totale oppervlakte

volgens titel en kadaster van eenendertig are negenenvijftig centiare.

2. Het vruchtgebruik op

STAD BLANKENBERGE- eerste aldeling

een appartementsgebouw, genaamd Residentie 'Ter Vaart II", opgericht op een perceel grand gelegen aan de Grote Edestraat, kadastraal bekend volgens titel sectie C deel van nummer 6/H en thans ten kadaster gekend sectie C nummer 6N voor een oppervlakte volgens titel van duizend honderd veertig meter zesennegentig vierkante decimeters (1.140,96m2).

1. Het duplex-appartement met kenmerk "01.01" gelegen op de eerste verdieping en de dakverdieping, links voor-staand het gebouw en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

* op het niveau min één (-1); de kelder genummerd "3" (drie);

* op het niveau eerste verdieping: inkomdeur, inkom, watercloset, woonruimte, binnentrap naar de

dakverdieping, keuken;

* op het niveau dakverdieping (duplex): binnentrap, gang, drie slaapkamers en badkamer;

b) in privatief genot de terrassen aan de voor- en achterkant van het gebouw op het niveau eerste verdieping;

c) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd vijftig/duizendsten (250/1.000sten) in de ge-meenschappelijke delen, waaronder de grond.

2. De garages genummerd '24' en '25' gelegen op het niveau min één(-1), elk omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf met de poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twaalf/ duizendsten (12/1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

ZESDE BESLISSING. Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap

zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende

adres: NI de heer Bert Decoster, wonende te 2440 Geel, Retieseweg 166.

ZEVENDE BESLISSING. Consignatiemaatregelen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aan beide vennoten en die hen niet konden worden

afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Bert Decoster,

voor-noemd, teneinde in voorkomend geval na sluiting van de vereffening:

- het opvragen van de extra gelden, ten faste te nemen door de vennoten overeenkomstig het verslag van

de ver-effenaar;

- de schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

Ondergetekende vennoten verbinden er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe om aile eventuele nog niet

gekende en/of niet geconsigneerde passive voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

ACHTSTE BESLISSING. Volmacht formaliteiten.

1. De beide vennoten verlenen aan NV Accofiska te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispunt van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de belasting over de Toegevoegde waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap, en in het algemeen om aile verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming, en om al het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten ten gevolge van de sluiting van de vereffening

2. Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten voornoemde heer Bert Decoster als bijzonder lasthebber aan te stellen, met recht van indeplaatsstelling, aan wie zij betreffende de goederen die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, gelasten om voor hen en uit hun naam;

- aile maatregelen te nemen, tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goederen;

- op te treden in rechte als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen,

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Van hencxthoven.



behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd expeditie akte sluiting van vereffening - afschrift of kopie van het

vereffeningsverslag en van het akkoord-vonnis.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.08.2013 13439-0111-010
15/03/2013
ÿþMud werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFE RECHTBANK VAN D 5 MARI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie griffier

tliuu~n~m~~~~i~

" 13093 06*

Ondernemingsnr : 0466300378 Benaming

(voluit) : Decover (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Retieseweg 166, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onstlag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 26/2/2013 om 10h00 werd volgende beslissing genomen:

Mevrouw Christine Vercauteren heeft haar ontslag als zaakvoerder per 31/0312013 aangeboden, hetgeen unaniem wordt aanvaard.

Zaakvoerder

Bert Decoster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0385-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 22.08.2011 11427-0411-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 24.08.2010 10446-0040-010
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 25.08.2009 09698-0133-010
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 10.07.2008 08396-0294-010
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 25.06.2007 07296-0221-011
01/09/2006 : DE068459
15/06/2005 : AA068459
16/06/2004 : AA068459
03/07/2003 : AA068459
16/06/2001 : AA068459

Coordonnées
DECOVER

Adresse
RETIESEWEG 166 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande