DEDICATED SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEDICATED SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.910.329

Publication

20/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



. _

Rechtbank van koophaneel

Antwerpen

11 JUNI 2014

afdelineMpen



UI

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14120272*

_J

Ondernemingsnr : 0893.910.329

Benaming

(voluit) : DEDICATED SOLUTIONS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kleinveldweg 3 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte Adreswijziging maatschappelijke zetel.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 junl 2014.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 juni 2014 blijkt dat het adres van de maatschappelijke zetel vanaf 10 juni 2014 overgebracht wordt naar:

Prins BoudelArljntaan 45A

2970 Schilde

Roel Charita,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 30.04.2013 13107-0179-012
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.07.2012, NGL 16.07.2012 12314-0093-013
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.08.2011, NGL 23.08.2011 11429-0195-013
18/05/2011
ÿþ Mod 2.0

:i'i t ? ~5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111 1111 V II IIIII IINIVI

*11074738*

%~/71r. ^~r1 i';'P rt-r-173 t'CM de t'alibi»

0,9

Griffie 0 6 MEI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0893.910.329

Benaming

(voluit) : Dedicated Solutions

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Kleinveldweg 3.

Onderwerp akte : Wijziging doel

" Het blijkt uit een akte verleden op 29 april 2011, met registratierelaas: geregistreerd 2 bladen, 0 verzen; dingen te Antwerpen, 9e kantoor op 2 mei 2011. Boek 224 blad 57 vak 8. Ontvangen:¬ 25,00 euro. de e.a.inspecteur, (gei) Cyan Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprake-; lijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap!! met Beperkte Aansprakelijkheid Dedicated Solutions, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Kleinveldweg; 3, ondememingsnummer 0893.910.329 Opgericht blijkens akte verleden voor mij, notaris op zevenentwintig! i november tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-12-1310179501.

Toelichting door de voorzitter :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van de zaakvoerder

B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennoot schappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat' i zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

' Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 21 april 2011 inzake het voorstel om; het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen; van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van actief en passief opgemaakt op achtentwintig! februari tweeduizend en elf wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de: vennootschap geen commissaris diende aan te stellen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de; zaakvoerder beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de! nieuwe statuten zal worden opgenomen.

Artikel 4 wordt gewijzigd als volgt:

" De vennootschap zal zich voornamelijk bezighouden met het aanbieden van software oplossingen voor: KMO, industrie, handel en nijverheid. Deze software oplossingen kunnen zo aangeboden worden maar tevens: ook op vraag van de klant en op basis van zijn specifieke noden uitgewerkt, samengesteld en voorgesteld, : worden. De firma zal tevens zorgen voor een aangepaste begeleiding op maat van de wensen van de klant en

" op een wijze die bij elke klant het gevoel geeft veilig en goed bediend te worden. De begeleiding van de klanten; zal professioneel aangepakt worden en verder dienen te gaan dan wat gelijkaardige softwarestudies aan dien-. sten aanbieden. Het verrichten van consultancy in voorgaande.

De firma zal steeds aan de klanten de mogelijkheid geven over te stappen op nieuwe

technologische vindingen waar dit nodig en nuttig zou kunnen zijn.

De vennootschap zal zich ook bezighouden met het aanleren en of aanpassen van programma's, het. organiseren van seminaries in dat verband en in verband met aanverwante werkzaamheden, studies en moge-` lijkheden.

De vennootschap kan hard- en software importeren en exporteren, licenties verwerven, ter

beschikking stellen en of verkopen. Zelf licenties op software allerhande, bevindingen, opstellingen ent programma's deponeren, aanvragen, verhuren, ter beschikking stellen en commercialiseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

"

II Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

`tel

Consultancy in de farmaceutische industrie wat betreft regelgevingen, richtlijnen, GCP (good clinicat : practice), GMP (good manufacturing practice) en GLP (good laboratory practice).

Raadgeving in de gebieden Quality Assurance (procedures ontwikkelen, auditing services,

bedrijven voorbereiden op inspecties van de overheid, FDA (Food and Drug Administration) of voor het verwerven van iso certificaten).

Bedrijven helpen kwaliteitssystemen op te zetten in de gebieden GCP, GLP en GMP en hierbij

eventueel gebruik maken van software paketten ontwikkeld door deze firma.

Consultancy en support aan en in apotheken voor overname van wachtdiensten, permanentie en vervanging bij vakanties, ziekte van personeel, tevens het verlenen van deze diensten in de

farmaceutische sector.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven inzake vastgoedmakelaars.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles op basis van: integriteit, zekerheid, vakkennis in verschillende sectoren en kwaliteit.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die

gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet,

tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en

financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de : verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten ` vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen bepe-king in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke " zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap."

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genormen met eenparigheid van stemmen. Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om tien uur

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge







-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten



" Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

.1! ,~ ~ .~ t~ ~ R ut.~t~ ,*

+p~~~~ j]~~~ ~

WGD ~~~ é~{1., n Q 9

i ~, 1A@~, el

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.910.329

Benaming

(voluit) : DEDICATED SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 10, 2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 22 december 2010

De zaakvoerder beslist dat de maatschappelijk zetel met ingang van 1 februari 2011 wordt verplaatst van de Kapelstraat 10 te 2070 Zwijndrecht naar de Kleinveldweg 3 te 2970 Schilde.

Dhr. Chanta Roel

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 23.06.2010 10208-0546-013
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 06.05.2010 10115-0377-013
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 16.07.2009 09434-0259-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 25.08.2015 15479-0565-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16527-0130-010

Coordonnées
DEDICATED SOLUTIONS

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 45A 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande