DEEFAKTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEEFAKTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.105.991

Publication

16/06/2014
ÿþ mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

~

D 3 -06- 2014

RECHTBAeriffie ROtil'hrlhliáEk.

APJTWEFi4'RR, nid MEOH1ÿLei

Inuuw1u!l!u~Iuielluu

Ondernemingsnr : 0465.105.991 Benaming (voluit) : Deefakto

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetelt Waarloossteenweg 98

2570 Duffel

Onderwerp akte :UITBREIDING DOEL  KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 mei 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deefakto", met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Waarloossteenweg 98, BTW BE0465.105.991 RPR Mechelen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in euro, bedraagt achttienduizend , vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

TWEEDE BESLISSING.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid zoals hierna zal blijken uit de herwerkte statuten.

DERDE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt: Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 28 maart 2014 door de zaakvoerders van de BVBA DEEFAKTO, met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Waarloossteenweg 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0465.105.991, gekend op de Rechtbank te Mechelen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschnjving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap. De inbreng in natura bestaat uit een aandelenpakket, in het bijzonder 899 aandelen, hetzij 49,49% van de totaliteit van de aandelen van de NV PROVEQ BEl.UX (RPR 0449.693.978).

De inbreng wordt vergoed door uitgifte aan de heer Wim Craenen van 40.339 nieuwe aandelen BVBA DEEFAKTO, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen voor een globale prijs van ¬ 1,000.000,00. Het verschil, hetzij ¬ 202.000,00 zal worden geboekt op de bestaande rekening-courant van de heer Wim Craenen, Het betreft aldus een inbreng met een gemengde vergoeding.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid,en.duidelijkheidi __- _ _ _ _ ________ __ __ - ---- .--._ --._

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r,

Voorbehouden aan het Belgisch Staats bied

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W, Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 21 mei 2014

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door

Johan Van Mieghem,

bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd niet EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00) en gebracht van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18.592,01) op EEN MILJOEN ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEi*NNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 1.018.592,01); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

VIJFDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in naamloze vennootschap besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt:

Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, aangesteld op 28 maart 2014 door de zaakvoerders van de BVBA DEEFAKTO, met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Waarloossteenweg 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0465.105.991, gekend op de Rechtbank te Mechelen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een NV, verklaart dat:

onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Eedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- het nettoactief per 31 maart 2014 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal

van ¬ 18.592,01, noch kleiner dan het kapitaal van ¬ 1.018.592, 01 nà de geplande

kapitaalverhoging, gelet op de externe inbreng ten belope van ¬ 1.000.000, 00. De omzetting vindt

plaats nà de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W Venn, en mag niet voor andere doeleinden

worden aangewend.

Antwerpen, 21 mei 2014

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door.

Johan Van Mieghem,

bedrijfsrevisor

ZESDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde zaakvoerders, namelijk de heer Craenen Wim en mevrouw Van Dessel

Christine, wordt ontslag verleend.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap, zonder

wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en

passief per 31 maart 2014, opgenomen in het verstag van de bedrijfsrevisor,

De bestanddelen van het actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de naamloze

vennootschap en het kapitaal en reserves zullen ongewijzigd in de balans van de naamloze

vennootschap voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden uitgebreid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 41.089 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à rato van één aandeel in de naamloze vennootschap tegen één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap vast. Zij worden samengevat als

volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Haar naam luidt"Deefakto".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2570 Duffel, Waarloossteenweg 98.

' Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

-. Consulting en advies op het gebied van management, marketing, aankoop, beheer, rekrutering en selectie, communicatie, distributie, horeca, fiscaliteit, alle financiële producten en verzekeringen, media, engineering, verkoop en commerciële support evenals de marketing, introductie en de uitoefening ervan;

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het commercieel, technisch administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden;

- Organiseren van opleidingen en seminaries;

Productontwikkeling en ontwerprealisaties, verlenen van licenties.

- Import/export van alle goederen (onder andere elektronica) behalve de gereglementeerde;

Inrichten van incentive reizen;

- Organiseren van shows, feesten en happenings;

- Publiciteitsondememing en plaatsingsbureau;

" - Het voorlichten opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord;

- Optreden als makelaar of tussenpersoon in takken als verzekeringen, leningen, financiële verriohtingen, kredieten, geldplaatsingen, immobiliën zonder dat deze opsomming limitatief is; Het publiceren en uitgeven van boeken, handleidingen, eindwerken en dergelijke;

- Optreden als tussenpersoon in de handel;

- De vennootschap heeft eveneens als doel : Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren, verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daarin begrepen, uitvoeren van wegeniswerken en uitrustingen alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven. De opsomming is niet beperkt.

- Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen waarvan sprake in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen zijn de vennootschap verboden.

-- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t~ , s

Q

mixt 11.1

 Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit Kader kan zij zich ook borg steilen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elke eendere wijze ook, in elke maatschappij,

vennootschap of onderneming welke, hetzij gedeeltelijk een aan hare gelijkaardig of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zo in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, alle nijverheids- industrie, commerciële en administratieve verrichtingen, handelszaken en alle handelingen van roerende, onroerende of financiële aard te stellen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het maatschappelijk doel van de vennootschap of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden of eenvoudig te bevorderen en welke niet verboden zijn door de wet. De vennootschap mag haar doel

verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten. Voorgaande opsomming is verklaren en geenszins beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEENNEGENT1G EURO ÉÉN CENT (¬ 1.018.592,01). Winstve deling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaac. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede dinsdag van de maand juni om 14.00 uur of de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag is.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ . . . w

mod 11.1

2. Functies -- Biieenroegina.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid,

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen,

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register, Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger, Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

. L ix

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod -11.1

NEGENDE BESLISSING.

Het aantal bestuurders werd bepaald op drie en tot bestuurders werden benoemd voor een

hernieuwbare periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2019:

 de heer Craenen, Wim, geboren te Antwerpen op 18 januari 1963 (rijksregisternummer 63.01.18341.61), wonende te 2570 Duffel, Waarioossteenweg 98;

- "ACS Group", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke

zetel te Kortrijk, Hadewijchlaan 22, ondernemingsnummer 0872.439.576 RPR Kortrijk, haar bestuursorgaan heeft de heer Dauwe Geert Karel, geboren te Usumbura op 3 augustus 1956 (rijksregisternummer 56.08.03-387.76), wonende te Kortrijk, Hadewijchlaan 22, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "Lambrecht JFF", gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9070

Destelbergen (Heusden), Loveldakker 20, ondernemingsnummer 0821.948.997 RPR Gent, haar bestuursorgaan heeft de heer Lambrecht, Johan Firmin Flora, geboren te Leuven op 31 oktober 1967 (rijksregisternummer 67,10.31-429.21), wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Loveldakker 20, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk

verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vergaderins raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in vergadering

bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de heer Craenen Wim, voormeld wordt benoemd

tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslagen zaakvoerders, verslagen bedrijfsrevisor en

lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME084724
07/09/2010 : ME084724
07/09/2009 : ME084724
27/08/2008 : ME084724
27/07/2007 : ME084724
05/09/2006 : ME084724
05/10/2005 : ME084724
09/08/2004 : ME084724
18/08/2003 : ME084724
31/10/2002 : ME084724
06/10/2001 : ME084724
12/01/1999 : MEA012177
12/01/2016 : ME084724
16/08/2016 : ME084724
23/02/2018 : ME084724

Coordonnées
DEEFAKTO

Adresse
WAARLOOSSTEENWEG 98 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande