DEELUWNAAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEELUWNAAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.051.957

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0446-011
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 16.08.2012 12411-0213-011
08/02/2012
ÿþLuik B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e akte

i r

w.

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 JAN. 2612

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

~d

* Idll liiia III N I II0 IIIi



Ondernemingsnr : 0421.051.957

Benaming (voluit) : DEELUWNAAM

jf

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 24

2235 Hulshout

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN

(HER)BENOEMING BESTUURDERS

f Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 27 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEELUWNAAM", met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout, Industriepark 24, BTW BE 0421.051.957 RPR Turnhout, ondermeer volgende beslissingen genomen heeft:

i" - Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande

= beslissingen en aan de bepalingen van de wet van zeven mei negentienhonderd

negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Rechtsvorm. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Benaming. Haar naam luidt DEELUWNAAM;

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2235 Hulshout, lndustriepark 24.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van garages en vervoeronderneming, handel in automobielen en onderdelen, handel in brandstoffen en oliën, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houdt, evenals import en export en het verhuren van diensten, goederen, machines

en auto's, evenals de productie van plastiek producten;

de productie en ontwikkeling, groot-en kleinhandel, adviesverlening, aan- en verkoop, huur, verhuring en in leasing geven van computers, computertoebehoren en software; de installatie, onderhoud en herstelling van al het bovenvermelde;

visualisatie, programmatie, informatie- en softwareontwikkeling, systeemanalyse, ontwerp, implementatie en conversie implementatie;

het verlenen van diensten en het verkopen van producten in het kader van E-business services and products;

het verlenen van diensten ln de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie van hun beroepsactiviteiten en hun informatisering;

het verlenen van diensten en geven van adviezen met betrekking tot het gebruik van elektronische apparatuur, omvattende voorbereiding, analyse, programmering van werkzaamheden;

het organiseren en verlenen van diensten, research en development, het verrichten van studie voor industriële en commerciële toepassingen;

het verlenen van diensten en advies op het vlak van elektronische handel, webhosting en webdesign zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin van iet woord

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.

e

maf 11.1



Voor. béhouden

aan het Belgisch Staatsblad



- het creëren en beheren van domeinnamen.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00).

Winstverdelïnq - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde maandag van de maand juni om zeventien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

2. Functies Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, tenminste vijf dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd. Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is mag de raad tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van devennootschap, behoudens die waarvoorvolgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en waartoe één gedelegeerd bestuurder dient te behoren.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Annexes dü M` Tueur berge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Aanvaarding van het ontslag van de huidige bestuurders en verlening van kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist tot nieuwe bestuurders te (her)benoemen voor een duur van zes jaar vanaf 27 december 2011 tot en met de jaarvergadering van tweeduizend zeventien:

de heer Mols Jozef Walter, wonende te Hulshout, Industriepark 24;

mevrouw Dom Hilde Maria Francisca, wonende te Hulshout, Industriepark 24;

de naamloze vennootschap "De Ene Kous", met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout,

Industriepark 24, BTW BE 0466.902.966, RPR Turnhout, haar bestuursorgaan heeft de heer

Mols Jozef, voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de

opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap- bestuurder;

de heer Mols David, wonende te Huishout, Industriepark 24;

- de heer Mois Cedric, wonende te Hulshout, Industriepark 24;

allen hier aanwezig en die, ieder voor zich, verklaren hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat

is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

Aangezien alle bestuurders aanwezig zijn, beslist de vergadering van de raad van bestuur te

benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder: de heer Mols

Jozef, voormeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte met gecoördineerde statuten en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2010 : TU087901
31/08/2009 : TU087901
05/08/2008 : TU087901
30/08/2007 : TU087901
06/09/2006 : TU087901
27/12/2005 : TU087901
03/08/2005 : TU087901
19/10/2004 : TU087901
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0290-012
19/02/2004 : TU087901
31/07/2002 : TU087901
26/07/2001 : TU087901
21/07/2000 : AN087901
27/10/1999 : HA056075
27/02/1999 : HA056075
08/08/1996 : HA56075
18/09/1990 : HA56075
01/01/1989 : HA56075
01/01/1986 : HA56075

Coordonnées
DEELUWNAAM

Adresse
INDUSTRIEPARK 24 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande