DEENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.917.060

Publication

07/04/2014
ÿþ101,1

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:,i\l'EEPITAELEGD

-

I 26 -03- 2014 I

GRir:F:$1.: FCI{flAN< y» ,

J

Ondememingsnr : 5-4% `b.,\.1 0(0

Benaming (voluit) : DEENA

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mijlstraat 124

2570 Duffel

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting - Benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op twintig maart

tweeduizend veertien.

Oprichters:

1) De heer CUSSENEERS Johan Franciscus Mathilda, geboren te Mortsel op zesentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, wonende te Lier, De Schom 4 (rijksregisternummer 61.03.26-245.83  identiteitskaartnummer 591-6939899-39)

2) Mevrouw 1NYCKMANS Erika Johanna Gustaaf, geboren te Duffel op tien juli negentienhonderd eenenzeventig, wonende te Niel, Antwerpsestraat 35 (rijksregisternummer 71.07,10-194-76) Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap: DEENA

Zetel van de vennootschap: 2570 Duffel, Mijlstraat 124

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met: derden, zowel in België als is het buitenland, alle verrichtingen, activiteiten en toepassingen die betrekking hebben op:

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

-Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen in eigen beheer, zowel roerend als onroerend, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedmakelaar, met inbegrip van de wederbelegging der fondsen die eruit vloeien: patrimoniumvennootschap;

-De vennootschap is gerechtigd om ondermeer bestuursmandaten te bekleden in andere vennootschappen en zij kan elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten;

; -Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle daartoe noodzakelijke of nuttig geachte ! beschikkingsdagen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die ! aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het verweren, bouwen, laten bouwen, verbouwen, opschikken en uitrusten van onroerende goederen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop

; -Het vervreemden van onroerende goederen met het oog op wederbelegging en opbrengst, het onderhouden de ontwikkeling, de verfraaiing, de huur en de verhuring van deze goederen, alsmede het zich borg stellen voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben de onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verkocht zijn .! of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

:! -Beheren van roerende goederen welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de huur en de verhuur ervan;

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

!LAangpande _al_ het.voorgaande_handelt_cle_vennootschae,v.00r_eigen_rekening in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

110111,11.11111111J111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle handels-, niiverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

in algemene zin mag de vennootschap aile roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedraa van het maatschappeliik kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde. De comparanten hebben elk ingetekend gedeeltelijk en in zelfde mate volstort.

Het bedrag van de storting, hetzij zesduizend vierhonderd (6.400) euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Belfius Bank.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de:

vennootschap, al dan niet in dienstverband. ,

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd: de heer CUSSENEERS Johan en mevrouw WYCKMANS Erika, beiden voornoemd, worden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders. Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

4 ., -, , Vder-behquden aan Flet Belgisch Staatsblad

4



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk j,jB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergaderino:

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien.

Soekiaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het

rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de

Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten de BTW-

administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht

verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan Boekhoudkantoor Van

Ouytsel Vluchtenburgstraat 5 2630 Aartselaar, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer

Van Ouytsel Tom en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en

met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; gQ:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.,

. behouden

,

aan het

Belgisch

Staatsblad ,

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16548-0387-014

Coordonnées
DEENA

Adresse
MIJLSTRAAT 124 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande