DEF SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEF SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.638.405

Publication

04/01/2013
ÿþ(Di& I riefftE F ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

508" 638 " 405

Weergelegd ter griffie van à Rechtbank van Koophendei Aeferpe n, op

21 DEC 2Q12

i II

11







Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit : DEF SERVICES

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Donk 18, 2640 Mortsel

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Koen SCHEURWEGHS, notaris-plaatsvervanger in vervanging van Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op veertien december tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt Rechtsvorm -- Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEF SERVICES

Zetel - 2640 Mortsel, De Donk 18

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichter - De heer BALAJ Defrim, geboren te Mortsel op zestien februari negentienhonderd zevenentachtig, gehuwd, wonende te Mortsel, De Donk 18.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng - De heer BALAJ Defrim voornoemd zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE78 7310 2876 1986 bij de KBC-bank te Edegem, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEF SERVICES in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 14 december 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boekiaar - van een juli tot dertig juni. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders -- Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur voornoemde heer BALAJ Defrim. Het mandaat is bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het plaatsen, verplaatsen, kopen en verkopen, huurkopen, leasen, huren en verhuren van hoogtechnologisch materiaal en apparaturen, in het algemeen, van elk informatica en electronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefax-apparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

- De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de distribitie of verdeling, zowel via groot- als via kleinhandel, van informatica-, burotica, telematica- en automatiseringsmateriaal, dit zowel op het gebied van soft- als hardware.

- Consultancy aan bedrijven bij aan- en verkoop, gebruik en installatie van informatica-materiaal en softwaretoepassingen.

- Consultancy bij het aanbieden van totaaloplossingen aan bedrijven voor zowel soft- als hardware.

- Het uitgeven, de aan- en verkoop van publicaties dienaangaande.

- Ontwerpen, aanpassen, implementatie, installatie en commercialiseren van soft- en hard-waretoepassingen in de breedste zin van het woord.

- Het organiseren van seminaries en opleidingen met betrekking tot het gebruik en toepassingen inzake soft- en hardware.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de groothandel en detailhandel in computers, randapparatuur, ICT apparatuur en software;

- de groothandel en detailhandel in telecommunicatieapparatuur, audio- en videoapparatuur;

- het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy en aanverwante activiteiten;

- het realiseren van computerprogramma's en gebruiksklare systemen;

- het beheren van computerfaciliteiten;

- het verlenen van diensten op het gebied van informatietechnologie en computer; - gegevensverwerking, webportalen, webhosting en aanverwante activiteiten;

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriele, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen; - de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke

verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille; - het exploiteren van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, recht van opstal en erfpacht, waarbij deze ook ter beschikking kunnen worden gesteld van de bedrijfsleiders, de aandeelhouders en het personeel bij wijze van bezoldiging;

- het drijven van handel in de meest uitgebreide zin, zoals de verwezenlijking van alle verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van roerende en onroerende goederen, ook als tussenpersoon op commissie;

- het coördineren en opvolgen van projecten;

- het waarnemen van het bestuur en het management in andere vennootschappen; - het voeren van managementactiviteiten van holdings zoals het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; - het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Plaats, daq en uur laarverciaderinq - tweede woensdag van de maand december om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

!~1

e>

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Ansoms Consulting BVBA met zetel te Brecht, Brechtsebaan 17 GLV.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Koen Scheurweghs, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 11.01.2017, NGL 31.01.2017 17033-0374-010

Coordonnées
DEF SERVICES

Adresse
DE DONK 18 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande