DEFEP HOLDING

Divers


Dénomination : DEFEP HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.138.792

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.10.2013, NGL 09.10.2013 13622-0572-018
05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.10.2012, NGL 04.10.2012 12599-0198-013
08/08/2011
ÿþ;

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sta

bel

Be

ai 1I1w!iaimi~iaaiiisiu

" maaias*

Ondernemingsnr : 0 g 18 ... z 81-92_

Benaming

(voluit) : DEFEP HOLDING

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen

Zetel : Louislei 69 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : OPRICHTING

E" r blijkt uit een akte verleden voor Notaris Hans De Decker te Brasschaat op 7 juli 2011, eerstdaags te registreren, dat: 1. De gewone commanditaire vennootschap PMA MANAGEMENT met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Louislei 69, ondememingsnummer 0822.473.985, en 2. de gewone commanditaire vennootschap ERIK CLINCK, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Prieelstraat 18, ondememingsnummer 0461.150.668; een burgerlijke vennootschap met handelsvorm hebben opgericht als v" olgt :

1. rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

heeft aangenomen.

Naam : DEFEP HOLDING

2. zetel : Louislei 69 te 2930 Brasschaat

3. duur : onbepaald (artikel 4).

4. identiteit oprichters : zie boven.

5. kapitaal : vierhonderdduizend euro (400.000,-), ter gelegenheid van de oprichting voor honderdduizend euro (¬ 100.000,-) (ten belope van 1140 per aandeel), volstort door inbreng in geld (artikel 5)

" 6. samenstelling : 400 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het

kapitaal vertegenwoordigen en die als volgt worden onderverdeeld in klassen:

' - 100 klasse A Aandelen, genummerd van 1 tot 100;

- 100 klasse B Aandelen, genummerd van 101 tot 200;

- 100 klasse C Aandelen, genummerd van 201 tot 300:

- 100 klasse D Aandelen, genummerd van 301 tot 400; (artikel 5).

7. begin en einde boekjaar: telkens van 1 juli tot 30 juni van het eropvolgend kalenderjaar (artikel 39). Het e" erste boekjaar loopt van de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 30juni 2012 (overgangsbepaling).

8. reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo : Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de

jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk

" kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

H" et overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en

van deze statuten. (artikel 40).

Artikel 41. : Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het

Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

9. bestuur

Artikel 14:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens drie (3) - indien

en zolang één van de categorieën aandelen haar voordrachtrecht niet uitoefent - en ten hoogste vier (4) leden,

al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering als volgt:

- één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie A-

aandelen;

- één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie B-

aandelen;

- één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie C-

aandelen;

- één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie D-

aandelen;

De termijn van_bet.mandaat_van de bestuurders beloopt-zes (6) jaar. Ze zijn. herkiesbaar. _ _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G

>serbe ter griffie vall à !Witte) ~~, ~~ ~~r" ` r- .,

2 7 JElLI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur kan in zijn midden een auditcomité oprichten, in de zin van artikel 133, zesde lid, van het Wetboek van Vennootschappen. Het auditcomité is belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris(sen). In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris(sen), zoals bedoeld in artikel 133, zesde lid, van het Wetboek van Vennootschappen. Zolang de raad van bestuur geen auditcomité heeft opgericht, treedt de raad van bestuur zelf op als

uditcomité.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur benoemt in haar midden een voorzitter en deze voorzitter kan één of meer ondervoorzitters aanstellen.

Artikel 15. : Vacature

In geval van vacature van een plaats van bestuurder mag door de raad van bestuur op voordracht van de relevante categorie aandeelhouders voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De nieuwe benoemde bestuurder voleindigt het mandaat van degene die hij vervangt.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen.

Artikel 17:

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of ten minste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste ondervoorzitter of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder. Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Artikel 18:

A. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, per brief, telegram, telefax, elektronische post vergezeld van een elektronische handtekening conform artikel 1322 van het Burgerlijk wetboek of of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Mits respect voor de regels van beraadslaging en collegialiteit en behoudens de bepalingen hierna inzake eenparig schriftelijk akkoord, mag een bestuurder één of meer van diens collega's vertegenwoordigen en, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen. Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders aldus steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van

stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

De voorzitter van de vergadering heeft geen doorslaggevende stem.

B. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de bestuurders beraadslagen en alle besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord of nog per telefonisch conferentiegesprek ("conference call") of videovergadering ("video conference').

Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

In de eerste hypothese (eenparig schriftelijk akkoord), zal een voorstel tot besluit, voorafgegaan door een omstandige uiteenzetting van de redenen, gelden als besluit indien, mits gelijktijdige mededeling aan de bestuurders, het schriftelijk en onvoorwaardelijk door deze laatste is goedgekeurd.

In de hypothese van een telefonisch conferentiegesprek of videovergadering, zullen de tezamen genomen telecopieën of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit. Zij zullen dienen als basis voor het opmaken van de notulen, die op de volgende vergadering van de raad van bestuur zullen worden goedgekeurd. Indien deze volgende vergadering opnieuw onder afwezigen plaatsvindt, zal een exemplaar van de notulen voorafgaandelijk worden overgemaakt aan iedere bestuurder, die zijn eventuele opmerkingen zal meedelen.

; Een bestuurder zorgt nadien voor de definitieve opstelling van de notulen, welke achtereenvolgens ter ondertekening van elk lid van de raad zullen worden voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge Wanneer, echter, de volgende vergadering van de raad onder aanwezigen plaatsvindt, zullen de notulen onmiddellijk kunnen worden goedgekeurd en zal de handtekening van aile leden niet vereist zijn.

C. Over de volgende materies met betrekking tot de vennootschap kan enkel een beslissing worden genomen door de raad van bestuur wanneer alle bestuurders deze beslissing mee goedkeuren:

(a) de verwerving, de verkoop, vervreemding of financiering door de vennootschap van immateriële, materiële of financiële vaste activa;

(b) de verwerving, de verkoop of vervreemding van belangen of participaties in vennootschappen of bedrijvigheden;

(c) het aangaan van leningen;

(d) beslissingen met betrekking tot dochtervennootschappen en verbonden vennootschappen; en;

(e) het verstrekken van zakelijke en/of persoonlijke zekerheden.

Artikel 20:

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van vennootschappen of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen

de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de

vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad

van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke

beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur'

voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

çj. Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet

bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van

vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden

voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht.

Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité

overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn

aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met

de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek

van vennootschappen.

d~ Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur

wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren

aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21:

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van

derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder

meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de bestuurder(s) of de perso(o)n(en) aan wie

dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

Benoemingen:

Werden in de oprichtingsakte benoemd tot bestuurders:

1. de heer Pierre BERGER, wonende te 8421 De Haan, Prins Umbertolaan 3;

2. de heer Erwin KIENEGGER; wonende te Duitsland, 33129 Delbrueck, Laurentiusstr. 9;

3. de heer Frank HAVERS, wonende te Duitsland, Viersen, Seilerwall 54;

10. controle : overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.(artikel 23).

11. doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

Het verwerven van participaties in gelijk welke bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het in portefeuille houden en verkopen van deze participaties, het uitoefenen van de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen die de vennootschap in portefeuille houdt, het stimuleren van de planning, de

E. coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een partià+ipatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven alle daden van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

12. jaarvergadering : de eerste maandag van de maand oktober van ieder jaar om 10 uur , indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. (overgangsbepaling).

13.

Artikel 30. : Toelating  Depotclausule

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, schriftelijk kennis geven aan de raad van bestuur van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering. Artikel 31. Vertenenwoordiginq

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De mogelijkheid wordt voorzien om gebruik te maken van de mogelijkheid gecreëerd door de wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten door aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, namelijk het uitbrengen van een stem nanop afstand, hetzij per brief, hetzij via elektronische weg. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden. De mogelijkheid wordt tevens voorzien voor aandeelhouders om van op afstand, via elektronische middelen, deel te nemen aan de algemene vergadering. De aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, worden geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. Zij komen niet alleen in aanmerking voor de naleving van de voorwaarden van aanwezigheid maar ook van meerderheid. Hierdoor is vereist dat de vennootschap via het gebruikte elektronisch communicatiemiddel in staat is de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren. Dit zal gebeuren door visuele herkenning of door opgave van een individueel paswoord. (Voorgaande verandert niets aan het feit dat het bureau, de raad van bestuur en de commissaris nog steeds verplicht zijn om fysiek aanwezig te zijn.)

Artikel 34. : Beraadslaging  Besluiten  Verdaging

a) Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereisen.

b) Besluiten

Behoudens de hiernavolgende paragraaf, worden de besluiten worden genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het Wetboek van

vennootschappen of deze statuten een bijzondere meerderheid voorzien.

De meerderheidsvereiste voor de goedkeuring door de algemene vergadering van alle beslissingen die onder Belgisch recht de goedkeurende stem van minstens vijfenzeventig procent (75%) van de op de algemene vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereisen, en de meerderheidsvereiste voor de goedkeuring door de algemene vergadering van enigerlei hierna opgesomde beslissing zal worden verhoogd opdat  benevens de wettelijke meerderheidsvereisten - de goedkeurende stem van minstens vijftig procent (50%) van de op de algemene vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen van elke klasse van aandelen vereist is:

a. ontbinding van de vennootschap.

b. de inbreng van het gehele vermogen van een andere vennootschap in de vennootschap en de inbreng van een bedrijfstak in de vennootschap.

c. wijziging van onderhavig artikel 34 houdende specifieke meerderheidsvereisten.

d. wijziging van de rechten verbonden aan de respectievelijke categorieën van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

e. fusie, splitsing, daarmee gelijkgestelde verrichtingen en partiële splitsing van de vennootschap.

f. inteeng van het gehele vermogen (algemeenheid) of gedeeltelijke vermogen (bedrijfstak) van de vennootschap in een andere vennootschap.

g. de omzetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm.

h. statutenwijziging.

i. doelswijziging.

j. kapitaalverhogingen, kapitaalverminderingen en uitgifte van nieuwe effecten.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In de jaarvergaderingen worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen niet bij de

berekening van de meerderheid meegerekend.

Bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden benoemd bij gewone meerderheid. Is deze niet bereikt,

dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste aantal

stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten benoemd.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

vastgesteld.

c) Stemming per brief of per e-mail

Iedere aandeelhouder kan per brief of per mail stemmen, door middel van een formulier dat de volgende

vermeldingen dient te bevatten:

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon)

van de aandeelhouder;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elke punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" !'onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening (alleen voor stemming per brief).

- het paswoord (alleen voor stemming per e-mail).

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die

door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

d) Verdaging

Elke algemene vergadering, zowel jaarvergadering als buitengewone of bijzondere, kan tijdens de zitting door

de raad van bestuur met maximum drie weken verdaagd worden. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de

genomen besluiten, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders zou beslissen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste

vergadering deel te nemen, alsook de volmachten, blijven geldig voor de tweede. Nieuwe toelatingsformaliteiten

mogen worden vervuld met het oog op de tweede vergadering. De besluiten genomen door de tweede

vergadering zijn definitief.

Artikel 35. : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 36. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen  Vruchtgebruik

e) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Artikel 37. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe niet eenparigheid van stemmen wordt besloten. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Overname verbintenissen

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten

die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen

door de bij deze opgerichte vennootschap.

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren van deze verbintenissen en activiteiten volledig op

de hoogte zijn en de notaris uitdrukkelijk vrij te stellen deze hier nader te beschrijven.

Volmacht:

J ~

b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De comparanten, verklaren dat ze een volmacht verlenen, met mogelijkheid van in de plaatsstelling aan de

" vennootschap 'Baker & McKenzie', avenue Louise 149, 1050 Brussel, om voor rekening van de vennootschap " " na haar oprichting, via een erkend ondememingsloket dat ze mogen kiezen, alle formaliteiten te vervullen die

" wettelijk verplicht zijn met de Kruispuntbank van Ondernemingen (verzoek voor een ondernemingsnummer en eventueel een nummer voor een vestigingseenheid), zowel als met de BTW autoriteiten (verklaring van beginnende werkzaamheden).

Zij verklaren voldoende geïnformeerd te zijn aangaande de kosten verbonden aan hogervermelde volmacht.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker te Brasschaat

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de akte

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.10.2016, NGL 28.10.2016 16664-0250-018

Coordonnées
DEFEP HOLDING

Adresse
LOUISLEI 69 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande