DEFINED IF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEFINED IF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.389.910

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 09.09.2014 14581-0476-010
12/12/2014
ÿþ~ Mod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel Antwerpen

03 DEC. Mit

afdelegerreerpen

Ondernemingsnr : 0471.389.910

Benaming

(voluit) : Defined if

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Hoveniersstraat 2/340 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming bestuurder

gij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 13 oktober 2014 werd met onmiddellijke ingang het ontslag als bestuurder aanvaard van dhr. Paul Van der Steen, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 185,

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 13 oktober 2014 werd BVBA C en C Laser, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139, KBO 0436.445.065 met als vaste vertegenwoordiger dhr. Maarten Stockbroeckx met onmiddellijke ingang benoemd ais bestuurder.

phr. Maarten Stockbroekx, bestuurder

Tilllagen 11j het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013
ÿþbof

Be Staff

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 8 Mfr

i 1 r3

Griffie

MINIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0471.389.910

Benaming (voluit) : Tunenet

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Noorderlaan 139

2030 Antwerpen

;F Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -- DOELSWIJZiGING - CREATIE VAN AANDELEN ZONDER STEMRECHT - BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 15 mei 2013, blijkt dat werd gehouden een;

buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Tunenet" met zetel te 2030 Antwerpen,;

Nootderlaan 139, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit vanaf heden de naam van de vennootschap te wijzigen in "Defined IE". De vergadering¬

besluit artikel 1 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing zodat dit voortaan zal luiden:

"Artikel 1

;, De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft; :Î aangenomen, met als naam: "Defined lF".'

: TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Hoveniersstraat 2! bus 340 te 2018 Antwerpen, met ingang vanaf heden. De vergadering besluit artikel 2 van de statuten aan te' passen aan de genomen beslissing zodat dit voortaan zal luiden:

"Artikel 2

De zefel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 340.

De raad van bestuur kan - zonder statutenwijziging - de zetel binnen het Vlaamse Gewest of het Brussels; ;; Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden; ï' oprichten."

DERDE BESLUIT

Na kennisname van het verslag van de Raad van Bestuur, waaraan toegevoegd een staat van activa en! passiva afgesloten op 31 maart 2013 besluit deze vergadering het doel van vennootschap uit te breiden zoals; vooropgesteld in de agenda. Het besluit tot aanpassing van artikel 3 van de statuten wordt in volgend besluit! : genomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 3 van de statuten aan te passen zodat het voortaan letterlijk zal luiden als volgt:

:"

; "De vennootschap heeft tot doel:

1. Onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie van teletransmissie- en telecommunicatiesystemen,; ,; hooggekwalificeerde soft- en hardware producten en aanverwante producten, evenals de verkoop van licenties! s; en rechten met betrekking tot deze producten.

ii De vennootschap mag alle wetenschappelijke of commerciële studies uitvoeren en financieren tot bevordering; van alle technieken in verband met het voorgaande,

2. Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatiebediening; en opleiding inzake computers.

3. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van informaficaprojecten organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking.

4. Het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk via; i; computer,

;; 5, Het ontwerpen, de handel, dc plaatsing en dc fabricatie van schakelborden voor de energieverdeling en; telecommunicatiesystemen in computerruimten alsmede de erbij horende elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad mod 17.7

R ~

7 De in- en verkoop, de handel, de import en export alsook de verhuur van alle soft- en hardwarematerialen

voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden.

8, Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, uitgeverij van software,

9. Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software), activiteiten van systeemintegrators,

10. Beheer van computerfaciliteiten, overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten,

11, Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden,

12. Verhuur en operationele leasing van computers, computerapparatuur, standaard programmatuur en eigen programmatuur.

13. Kleinhandel in computers, randapparatuur, standaardprogrammatuur, eigen programmatuur en allerhande software,

14. Installatie van bedrading voor computerinstallaties,

15. Creatie, verkoop en verhuur van aile mogelijke technische en niet-technische software en hardware,

16. Productie, inkoop, verkoop, verhuur, import en export van kleine machines voor professioneel en nïet-professioneel gebruik,

17. Organiseren en geven van opleidingen met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap,

18. Schrijven van teksten, artikelen en boeken met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap,

19. Het verwerven, behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden van eigen onroerend en roerend vermogen. Het beheren van beleggingen en vermogens zowel in roerende als in de onroerende sector, enkel in verband met eigen vermogen.

20. Het kopen en verkopen van nieuwe en geslepen diamanten.

21, Het uitvoeren van allerlei bewerkingen van diamanten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan onder welke vorm ook deelnemen aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede in allerhande ondernemingen aandelen of rechten in de meest ruime zin verwerven, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook; zij kan kortom participaties nemen onder eender welke vorm in alla bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en a) haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit 124.000 aandelen met stemrecht om te zetten in 124.000 aandelen zonder stemrecht waarbij één aandeel met stemrecht wordt omgezet in één aandeel zonder stemrecht met dezelfde lidmaatschapsrechten, uitgenomen het recht te stemmen op de algemene vergadering (behoudens de in de vennootschappenwet bepaalde uitzonderingen).

De aandeelhouders, hier alle aanwezig, verklaren uitdrukkelijk en definitief af te zien van enige conversietermijn zoals voorgeschreven door artikel 482 van het Wetboek van Vennootschappen en beslissen in te tekenen op de omgezette aandelen, naar verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap, hetzij op 62.000 aandelen door de voornoemde aandeelhouder sub 9 en op 62.000 aandelen door de voornoemde aandeelhouder sub 2.

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 620.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/zeshonderd twintigduizendste van het maatschappelijk kapitaal, verdeeld in:

- 496.000 aandelen met stemrecht, genummerd van 9 tot 496.000

- 124.000 aandelen zonder stemrecht, genummerd van 496.001 tot 620.000,

* De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing zodat dit voortaan zal luiden:

'Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal der vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 620.000 aandelen zonder vermelding ,van nominale waarde met een fractiewaarde van één/zeshonderd twintigduizendste van het maatschappelijk kapitaal, verdeeld in:

- 496.000 aandelen met stemrecht, genummerd van 1 toi 496.000

-124.000 aandelen zonder stemrecht, genummerd van 496.001 tot 620.000.

Het kapitaal is volgestort ten belope van honderd procent.

Wat de vermogensrechten betreft, verlenen de niet-stemgerechtigde aandelen aan de houder ervan recht op een preferent dividend, alsmede op een bijzonder aandeel in de uitkering van het winstoverschot, een voorrecht op terugbetaling van de kapitaalinbreng en een bijzonder aandeel in de uitkering van het vereffeningsresultaat, zoals bepaald in de vennootschappenwet."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

I L



De vergadering besluit de voorlaatste zin van artikel 19 vande statuten aan te vullen, na het woord "stem",'

met de woorden "behoudens voor wat betreft de aandelen zonder stemrecht, welke elk recht geven op één

stem in de gevallen opgesomd in de vennootschappenwet" zodat deze zin voortaan zal luiden:

"Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens voor wat betreft de aandelen zonder stemrecht, welke elk

recht geven op één stem in de gevallen opgesomd in de vennootschappenwet.".

* De vergadering besluit artikel 22 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing zodat het

voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel 22

Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd

voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve .

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief zolang dit reservefonds één tiende van het geplaatste

kapitaal der vennootschap bedraagt.

De niet stemgerechtigde aandelen geven, ingeval van uitkeerbare winst, recht op een preferent dividend, dat

per aandeel wordt vastgesteld op nul komma nul één procent (0,01%) van de uitkeerbare winst.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks souverain besluiten.

In geval van verdeling hebben elk aandeel met stemrecht en elk aandeel zonder stemrecht recht op een gelijk

dividend."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 24 van de statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving betreffende de

vereffening van vennootschappen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 24

Benoeming van de vereffenaars

Dij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd

door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk,

dan wei als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

rij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur

die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Sevoeadheden van de vereffenaars

De vereffenaar(s) beschikt-beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet.

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de

verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte

aandelen.

Als er aandelen zonder stemrecht bestaan, dient het netto-actief bij voorrang aangewend te worden voor de

terugbetaling van de inbreng in het kapitaal, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie, betreffende

deze aandelen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen als bestuurders voor een nieuwe periode vanaf heden tot na de

jaarvergadering van het jaar 2018:

1. De heer VAN DER STEEN Paul Irma Gustaaf, zaakvoerder, van Belgische nationaliteit, met

rijksregisternummer 53.04.07-361.85, geboren te Antwerpen op 7 april 1953, wonende te 2930 Brasschaat,

Hoge Kaart 185 en

2, De heer STOCKBROEKX Maarten Emmanuel Rita Maria, zelfstandige, van Belgische nationaliteit, met

rijksregisternummer 62,05.27-243,90, geboren te Schoten op 27 mei 1962, wonende te 2900 Schoten, Vinkenlei

31. die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden.

Deze functies zullen onbezoldigd zijn , tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

De bestuurders bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de Raad van Bestuur machtiging te geven om de tekst der statuten aan te passen aan

de genomen beslissingen, te coördineren en te hernummeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' ioor-behouden waan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Verslag van de raad van bestuur

Staat van activa en passiva

Lijst der publicatiadata

Gecoördineerde Statuten











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0601-009
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 30.08.2012 12548-0297-009
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 31.08.2011 11528-0160-009
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 31.08.2010 10518-0077-009
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 26.11.2009 09873-0279-009
08/09/2008 : AN339808
27/08/2007 : AN339808
08/09/2006 : AN339808
01/08/2005 : AN339808
11/10/2004 : AN339808
30/03/2004 : AN339808
24/10/2003 : AN339808
11/02/2003 : AN339808
15/11/2001 : AN339808
17/03/2000 : ANA063184

Coordonnées
DEFINED IF

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 2, BUS 340 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande