DELANG PATRIMONIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELANG PATRIMONIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.859.875

Publication

05/08/2014
ÿþ mod 11.1

?j-~i1j.~t I~ In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~__. Jbij g~ ~~

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

I~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14199892*

Ondernemingsnr : OSSlo -SSC Benaming (voluit) : Delang Patrimonium

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 5 JULI 2014

Griffie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Daniël Gerardo Melijnlaan 5

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit de notulen, opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen, vervangende notaris Jan Delang te Duffel op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Jan Delang', met zetel te 2570 Duffel, Kiliaanstraat 14, BTW BE BE0889.519.791, rechtspersonenregister Mechelen BE0889.519.791.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Annemie Coussement te Duffel, vervangende notaris Jan Delang te Duffel, wettelijk belet op vijftien mei tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli daarna onder nummer 07076427.

Vergaderend met a) enige aandeelhouder: De heer DELANG Jan, wonende te Zwijndrecht, Daniël Gerardo

Melijnlaan 5, en b) volgende tussenkomende partijen 1. Mevrouw SCHEERLINCK Ingrid Josine Petrus Thérèse, , wonende te Zwijndrecht, Daniël Gerardo Melijnlaan 5, 2. Mevrouw DELANG Sarah Jeanne Guido Maria, , wonende te Zwijndrecht, Daniël Gerardo Melijnlaan 5, 3. Mevrouw DELANG Nore Leentie Gaston Maria, wonende te Zwijndrecht, Daniël Gerardo Melijnlaan 5.

Volgende beslissingen trof met eenparigheid van stemmen:

Derde besiissinci

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Werner Borré, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564/A opgesteld op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

Ondergetekende brengt overeenkomstig de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'NOTARIS JAN DEL4NG' naar de nieuw op te richten vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELANG PATRIMONIUM.

Ondergetekende verklaart, op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in onderhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

;

1

1,

"

1) Het splitsingsvoorstel van het bestuursorgaan van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `NOTARIS JAN DEL4NG' werd opgesteld en op 10 april 2014 op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, Afdeling Mechelen werd neergelegd, de informatie bevat die door artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

2) De weerhouden waarderingsmethode volgens dewelke de ruilverhouding Is vastgesteld, zoals in het splitsingsvoorstel en de splitsingsverslagen van de bestuursorganen is beschreven, is gebaseerd op de nominale kapitaalwaarde. Deze methode is aanvaardbaar in de gegeven omstandigheden;

3) En derhalve, de voorgestelde ruilverhouding (0,854838 aandelen 'PATRIMONIUM DELANG' BV BVBA voor ;; _één aandeel 'NOTARIS JANDEL4NG' BV BVBA en de uitgiffe_van_l~onde l negenenvjlfti21 591 aandelen van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESLUIT

mod 11.1

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PATRIMONIUM DELANG , als passend en redelijk kan beschouwd worden omdat er geen benadeling of bevoordeling van vennoten plaatsvindt.

Naar aanleiding van de uitvoering van de controleopdracht werd ondergetekende niet geconfronteerd met bijzondere moeilijkheden om alle noodzakelijke controles uit te voeren.

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'NOTARIS JAN DELANG' naar de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GELANG PATRIMONIUM' en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te Mechelen op 23 juni 2014

Werner BORRÉ

Vijfde beslissing: Besluit tot partiële splitsing

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de navermeld vermogen in een nieuw op te richten vennootschap, volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt vooreerst verwezen naar voorgeschreven verslagen van de raad van zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva desbetreffende uitvoerig worden beschreven.

Verder wordt herhaald dat slechts één onderdeel van de te splitsen vennootschap effectief afgesplitst wordt ten belope van honderd negenenvijftigduizend euro ( ¬ 159.000,-), afkomstig van alle posten van het eigen vermogen van de vennootschap.

Daarbij wordt voorts verduidelijkt dat behoudens voormeld bedrag van honderd negenenvijftig duizend euro (¬ 159.000,-), gespecifieerd op voormelde wijze, met de voorgestelde splitsing niets verandert aan de te splitsen vennootschap.

Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van onderhavige vennootschap recht geeft op nul

komma acht vijf vier acht drie acht ( 0,854838) van ieder nieuw aandeel in de af te splitsen vennootschap,

Alzo bekomen alle aandelen van onderhavige vennootschap in totaal honderd negenenvijftig (159) aandelen

in de af te splitsen vennootschap. ( 186 x 0,854838 x 1.000 = 159.000).

Zesde beslissing: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door incorporatie van beschikbare reserves

De vergadering stelt vast dat de rechtsvorm, naam, doel en statuten van de af te splitsen vennootschap ongewijzigd behouden blijft en dat betreffende deze vennootschap vooreerst enkel op voormelde wijze gewijzigd wordt.

De vergadering stelt vervolgens vast dat het maatschappelijk kapitaal hierdoor beneden het wettelijk minimum is gekomen en gaat onverwijld over tot kapitaalverhoging van de vennootschap ' Notaris Jan Delang' door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van zestienduizend vierhonderd achtentwintig euro vierendertig cent (¬ 16.428,34).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), volledig volstort.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Achtste beslissing: Kapitaalsverhoginq in speciën door tussenkomende partijen

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zestienduizend euro (¬ 16.000,-) teneinde het kapitaal te brengen van honderd negenenvijftigduizend euro (¬ 159.000,-) op honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,-)

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van geld door de voormelde tussenkomende partijen van zestienduizend euro (¬ 16.000,-), niet creatie van zestien nieuwe aandelen. derwijze als volgt: 1. Mevrouw Ingrid Scheerlinck, voornoemd, ten belope van zesduizend euro (¬ 6.000,-), vertegenwoordigend zes nieuwe aandelen 2.Mevrouw Sarah Delang, voornoemd., ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000,-), vertegenwoordigend vijf nieuwe aandelen 3 Mevrouw Nore Delang, voornoemd., ten belope van vijfduizend euro ¬ 6.000_,:), verte enwoordiaend vijf nieuwe aandelen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

Een bedrag van zestienduizend euro (¬ 16.000;) werd gestort door voormelde tussenkomende partijen op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Duffel

De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,-) bedraagt, volledig volstort ln speciën, vertegenwoordigd door honderd vijfenzeventig (175) aandelen die elk één/honderd vijfenzeventig (1/1755te) van het kapitaal vertegenwoordigen

Negende beslissing:

De vergadering, uitgebreid met voormelde tussenkomende partijen beslist met eenparigheid de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Delang Patrimonium' met maatschappelijk zetel te Zwijndrecht, Daniël Gerardo Melijnlaan 5, artikelsgewijs vast te leggen, derwijze als volgt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Naam: Delang Patrimonium

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zetel: 2070 Zwijndrecht, Daniël Gerardo Melijnlaan 5.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, inhoudende aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van vermogen, met dien verstande evenwel dat de werking buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft, zijnde zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen.

het kopen en verkopen, beheren van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden.

Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

- Het mandaat van bestuurder en vereffenaar waarnemen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij zal zich mogen borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan of in voordeel van derden.

A! het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Duur: onbeperkt

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het kapitaal wordt vastgesteld op honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,-). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzeventig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december .

Reserves: Van het winstsaldo wordt tenminste vijf procent opgenomen voor de oprichting van het wettelijk reservefonds; deze opname houdt op verplicht te zijn zodra dit fonds een/tiende van het kapitaal bereikt. Winstdeling: Het overschot zal de toewijzing krijgen die gegeven wordt door de algemene vergadering. Verdeling overblijvende saldo na vereffening: na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief, zal het winstsaldo toegekend worden aan de terugbetaling der aandelen ten belope van hun volstorting en het saldo zal verdeeld worden tussen de vennoten proportioneel met het aantal aandelen dat ze bezitten.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die alle daden kunnen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel ais eiser als in de hoedanigheid van verweerder. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens door de algemene vergadering te nemen beslissing.

Jaarvergadering: Elk jaar zal een algemene vergadering worden gehouden, de zogenaamde "jaarvergadering" op de tweede vrijdag van de maand juni, om twintig uur.

Indien die dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Het beheer kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden ten zetel of op elke andere plaats in België die in de bijeenroepingen wordt aangegeven; deze bijeenroepingen gebeuren door eenvoudige ter post aangetekende brief; ze bevatten de agenda en worden acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal dus plaats hebben in tweeduizend zestien

x.iende.beslissingi





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

4, r. mod 11,1

1.ti ' ',



De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van enige, niet-statutaire zaakvoerder

van de vennootschap 'Delang Patrimonium', voor onbepaalde duur: De heer Jan Delang, voornoemd

Gemelde benoemde zaakvoerder verklaart dit mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Elfde beslissing:

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VGD Accountants en Belastingsconsulenten' met kantoor te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van hun bedienden, met name aan Kathleen Pitches of mevrouw Tatjana Van den Bogaert, beiden kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan mevrouw Hilde Marcou of mevrouw Griet Goossens, beiden kantoor houdend te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, allen bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen enfof publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michel Robeyns, notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegde Expeditie van de akte, tevens omvattend coördinatie van de nieuwe statuten

van de afgesplitste vennootschap, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder artikel 745.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

____\\;_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16550-0593-012

Coordonnées
DELANG PATRIMONIUM

Adresse
DANIEL GERARDO MELIJNLAAN 5 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande