DELAVY

Société en commandite simple


Dénomination : DELAVY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.316.677

Publication

27/05/2011
ÿþLuik B

Voor

behoui

aan h Belgit Staats I

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(Veeiggelsgd ter griffie von de Rechtbank

11~1 Koophandel /e Antwerpen, op

1 7 MEI 2i311

Griffie

IVV~NYN~mVnNI~VNV~NN~Y

*iioaoza~"

Ondernemingsnr : 0836.316.677

Benaming

(voluit) : DeLavy

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leon Dumortierstraat 61 - 2540 Hove

Onderwerp akte : Oprichting handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Er werd op datum van 27 april 2011 een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht onder de benaming " DeLavy " door:

1) Lavrysen Dirk Remi J, wonende te Leon Dumortierstraat 61  2540 Hove, met als nationaal nummer 54.01.22-027.66.

2) Lavrysen Ilia Sylvester J, wonende te Leon Dumortierstraat 61  2540 Hove, met als nationaal nummer 92.12.31-137.76

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Lavrysen Dirk Remi J, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap heeft tot doel:

Uitgeven van muziekwerken allerhande, liederen, liederteksten en andere. Het in onderuitgave nemen en geven van muziekwerken allerhande, liederen, liederteksten en andere, uit het binnen- of buitenland met het doel ze weder uit te geven, hetzij in het binnenland of in het buitenland.

Het drukken of laten drukken en verkopen van bladmuziek en andere, hetzij in het binnen- of buitenland. Om dit doel te bereiken mag zij contracten afsluiten met Belgisch of buitenlandse componisten, auteurs en uitgevers.

Het deelnemen van muziek, zang, voordracht aan alle activiteiten van cultuur en ontspanning met inbegrip van film, video, theater, uitzendingen van radio en televisie, het verlenen van artistieke medewerking aan de opnamen van geluidsdragers, dit alles in de meest uitgebreide zin. Het uitgeven van muziek, artistieke werken en werken van algemene culturele aard.

Het uitgeven, het drukken, het kopen, het verkopen, het vertalen, het verhandelen, het invoeren, het uitvoeren van boeken, van tijdschriften, van alle drukwerken, van alle letterkundige werken, van geluidsdragers in de breedste zin van het woord. Het in uitgave en in onderuitgave nemen en geven van al wat voorafgaat.

De verdediging, exploitatie en inning van alle artistieke en intellectuele rechten, scripts en auteursrechten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vertegenwoordiging en zaakwaarneming van en voor aile kunstenaars in de meest uitgebreide zin, waaronder schilders, auteurs, zangers, musici, acteurs, cineasten.

De compositie van originele muziekstukken, de creatie van originele kunstwerken zo voor eigen rekening als rekening van derden.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Annexes du MV ùifeur b-ée

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leon Dumortierstraat 61  2540 Hove.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Vermogen:

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 100 EUR en is verdeeld in 100

aandelen, met een fractiewaarde van één/100ste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

De oprichter Lavrysen Dirk Remi J heeft ingetekend op 99 aandelen en betaalde hierop 99 EUR. De oprichter Lavrysen Ilia Sylvester J heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 1 EUR. Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Het boekjaar begint op 1/1 en eindigt op 31/12 daarna.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden op de le werkdag van de maand juni om 18 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op le werkdag van de maand juni van het jaar 2013.

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burgerlijke CVBA, met maatschappelijke zetel te Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor eensluidend afschrift

Lavrysen Dirk Remi J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELAVY

Adresse
LEON DUMORTIERSTRAAT 61 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande