DELEXIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELEXIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.366.966

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0126-014
14/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Raargologd

~ :fr : arc Rechtbank

van 'QUph2ncYf M0 iii1f,v.iilVl, op Griffie C 3-M' 2"14

AI 11

nnexes du Moniteur belge

14/01/2014

Ondernemingsnr : 0458366966

Benaming (voluit) : DELEXIM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rubenslei 8 bus 20

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING KAPITAAL IN EURO KAPITAALVERHOGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

.; Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30/12/201a, gehouden voor notarisi Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1! EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro zodat het voortaan dertigduizend negenhonderd! zesentachtig euro negenzestig eurocent (30=986,69¬ ) bedraagt.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één en dertigduizend dertien euro één en; dertig eurocent (31.013,31¬ ) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig! eurocent (30.986,69E) op tweeënzestigduizend (62.000,00) euro, door het bijmaken van honderd (100) aandelen, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in geld door.; storting van honderd procent.

31 DERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat de aandelen nooit gedrukt werden en stelt vast dat deze derhalve steeds op naam zijn!i geweest. De aandelen werden onder toezicht van de raad van bestuur met hun volgnummer op achttien december;! tweeduizend dertien ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt;; gehouden, welk register hier wordt voorgelegd, en waarvan kopie ter bewaring aan de notaris wordt overhandigd, De vergadering beslist dat de aandelen en overige effecten voortaan op naam zullen zijn en blijven, en dientengevolge de mogelijkheïd tot omzetting in toonderaandelen in de statuten te schrappen

4/ VIERDE BESLISSING De vergadering beslist de modaliteiten van bijeenroeping en toelating tot de algemene vergadering overeenstemming te brengen met het gegeven dat aile effecten op naam zijn, en alle verwijzingen naar de (houders;; van) toondereffecten in de statuten te schrappen.

5/ VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande! beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen, tevens worden de; overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coôrdinatie worden de artikelen.; hernummerd.

61 ZESDE BESLISSINGT. Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen en wijziging inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen-register. Voorts wordt bijzondere volmacht verleend aan: de heer Chris LAUREYSSENS, wonende te wonende te 2100; Antwerpen-Deume, Van Duyststraat 175, om de vennootschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondememingstoketten, Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen. 71 ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist nagenoemde bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar: _L_de_heer_dELEEUW Arie Pieters_geborep. .RQtterderi ._(Nederlapd)_op.,heertien_apgustus_negentipnhotadee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k mod 11.1

Voorbehouden aan het r Belgisch Staatsblad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zesenveertig, wonende te wonende te 2018 Antwerpen, Rubenslei 8 bus 20 (RR 460814 357-51),

2, de heer LAUREYSSENS Chris Caroline Florent, geboren te Antwerpen-Deume op zevenentwintig september negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Van Duyststraat 175 (RR 620927 457-01); 3/ mevrouw CORYNEN Perm Chervl Joan, geboren te Curacao op vijftien maart negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2060 Antwerpen, Wetstraat 72 (RR 530315 460-30).

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De hiervoor aangestelde bestuurders in raad verenigd, de afwezige bestuurders hier vertegenwoordigd door de heer Arie dE LEEUW, stellen aan ais gedelegeerd bestuurder, aan wie in deze hoedanigheid volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is verleend om namens de vennootschap op te treden: de heer dE LEEUW Arie.

1. De naam van de naamloze vennootschap luidt: "DELEXiM".

2 Het doel van de vennootschap is in de nieuwe statuten letterlijk omschreven is als volgt:

Me vennootschap heeft tot doel:

De handel, aan- en verkoop, de commissiehandel, de import en export, alsmede de behandeling van alle soorten

fruit, pulp, ingemaakte goederen en dergelijke.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zowel in binnen- als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger

zij mag ook deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende,

onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband

staan met haar doel.

De vennootschap kan deelnemen in andere vennootschappen evenals hun bestuur waarnemen.

De vennootschap kan alle maatregelen nemen die nuttig of dienstig zijn tot het bereiken van haar maatschappelijk

doel."

3. De vennootschap gevestigd is te 2018 Antwerpen, Rubenslei 8 bus 20.

4. De vennootschap is opgericht op 26/06/1996 voor onbepaalde duur.

5.Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend (62000,00) euro en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/2008) van het kapitaal.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering won* bepaald, maar die ten minste vijftien dagen bedraagt.

Het voorkeurrecht kan in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen vermeld worden.

6, Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

De algemene vergadering beschikt op voorste! van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 1 i.1

h ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





7. Het boekjaar begint op één januari van iederjaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. 8,De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op één en dertig mei van iederjaar om achttien uur,

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.





VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte -} aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten







Bijlagen lij hët$ëlgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13155-0047-014
26/10/2012
ÿþMotl Won111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan r

Belgis Staatst

Onderneniingsnr : 0458.366.966

Benaming

(voluit) : DELEX1M

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rubenslei 8/20, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOU-'DEN OP 20 SEPTEMBER 2012

Als voorzitter wordt aangesteld : De Leeuw A.P. (Gedelegeerd Bestuurder)

Deze stelt aan als secretaris : Corynen P.

als stemopnemer: Laureyssens C.

De voorzitter stelt vast dat de vergadering op regelmatige wijze werd bijeengeroe-'pen, voldoende in aantal', is, en dus rechtsgeldige beslissingen kan treffen.

Vervolgens geeft de voorzitter lezing van de agenda.

Deze omvat volgende punten

1.- Ontslag Bestuurder

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden te Antwerpen op 20 september 2012 werd wat volgt beslist : Het ontslag van Dhr. BARANOVSKIY Evgeny als bestuurder te aanvaarden alsook kwijting te geven over zijn beleid. Er wordt niet In zijn vervanging voorzien.

Hiermede is de dagorde afgehandeld en sluit de voorzitter de vergadering.

De Leeuw A.P.

Gedelegeerd Bestuurder

ifeergelegg fer griffie van -de gedJi#tititlf è.on.!(ao,gfie>tdel te.,Arº%ttverpen,_ap

17 ÜKT, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1141111§1111

Op de laatste blo-. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0410-013
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11230-0458-013
29/04/2011
ÿþLuik B

zing,

f RU:

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblar

?Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge3eg,llar griffie van de Rechtbank van Koophandel te Âtiwerpea, op

Griffie 18 APR, 2011

Ondernemingsnr : 0458.366.966

Benaming

(voluit) : DELEXIM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rubenslei 8/20, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS, GEHOUDEN OP 28 maart 2011

Ais voorzitter wordt aangesteld : De Leeuw A.P. (Gedelegeerd Bestuurder)

Deze stelt aan als secretaris : Corynen P.

als stemopnemer: Laureyssens C.

De voorzitter stelt vast dat de vergadering op regelmatige wijze werd bijeengeroepen, voldoende in aantal is, en dus rechtsgeldige beslissingen kan treffen.

Vervolgens geeft de voorzitter lezing van de agenda.

Deze omvat volgende punten :

1.- Benoeming Bestuurder

Na beraadslaging, wordt met algemeenheid van stemmen, doch bij afzonderlijke stemming, beslist :

Als nieuwe onbezoldigde bestuurder te aanvaarden, Dhr. BARANOVSKIY Evgeny,wonende te 2020: Antwerpen, Dellafaillelaan 20 , die aanvaardt

Hiermede is de dagorde afgehandeld en sluit de voorzitter de vergadering.

De Leeuw A.P.

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

26/10/2010 : AN319479
30/06/2010 : AN319479
23/06/2009 : AN319479
26/06/2008 : AN319479
28/06/2007 : AN319479
03/07/2006 : AN319479
13/03/2006 : AN319479
01/07/2005 : AN319479
05/07/2004 : AN319479
04/07/2003 : AN319479
12/06/2001 : AN319479
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16555-0313-014

Coordonnées
DELEXIM

Adresse
RUBENSLEI 8/20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande