DELIA

Divers


Dénomination : DELIA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 438.147.020

Publication

16/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 09.10.2013 13629-0531-013
09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 08.10.2013 13621-0388-013
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 30.08.2012 12480-0452-014
16/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0438147020

Benaming

(voluit) : DELIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze Vennootschap

Zetel : 2880 Bornem, Boomstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam - vaststelling nieuwe statuten - onstalg en herbenoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur - volmachten

Uit een akte verleden voor Meester Jan Eekhaut, geassocieerde notaris te Puurs, op 28 december 2011, vervangende zijn collega Cadia Scheltens te Willebroek, wettelijk belet, dragende de volgende melding van registratie:

" Geboekt te Puurs, de 12 JAN. 2012 Deel 483, blad 01, vak 10, tien bladen en geen verzendingen, Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25),(getekend) De Ontvanger R. VAN DE VELDE."

BLIJKT DAT een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DELIA", met zetel te 2880 Bornem, Boomstraat 26; Opgericht bij akte verleden voor Notaris Leo De Block te Sint-Amands op elf augustus negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht september daarna, onder nummer 890908-194, en waarvan de statu-ten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Alfons De Keersmaecker te Antwerpen (Hoboken), vervangende zijn collega Notaris Ines van Opstal te Antwerpen (Hoboken) op vijf september tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig september daarna, onder nummer 352.

Volgende beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen:

I .EERSTE BESLISSING: OMZETTING van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

11. TWEEDE BESLISSING: Opdracht aan de Raad van Bestuur

De vergadering gelast de Raad van Bestuur voor de verdere uitwerking van de omzetting van de aandelen

aan toonder naar aandelen op naam, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

III. DERDE BESLISSING: De vergadering beslist een bepaling in te voeren betreffende de overdracht van aandelen en stelt artikel 7 van de nieuwe statuten vast ais volgt:

" Artikel 7: Overdracht van aandelen onder de [evenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen: 1)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater; 2)aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater; 3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen vertegenwoordigd wordt. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door Lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een overnemer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aande-len te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen, De deskundigen houden rekening met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de venno t-_schap..Qver meniogsverschiUen.tussende-twee_deskundigen.wordt beslist door een derrie:deskundige Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

" iao3s~sz*

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U

Bijlagen bij liëtélgiscli Staatsbïad -16%x/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld,

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de over-nemer tot betaling dwingen door aile middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de zes maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden,"

IV. VIERDE BESLISSING ; Vaststelling van de nieuwe Statuten

Er wordt besloten de statuten te vervangen door een geheel nieuwe tekst zonder de geest en inhoud van de bestaande statuten te wijzigen, doch evenwel rekeninghoudend met de voorgaande beslissingen. De statuten worden vastgesteld als volgt;

1.De vennootschap heeft onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "DELTA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bornem, Boomstraat 26.

3. De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding en transformatie van een roerend een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden en ruilen met het oog op wederbelegging en opbrengst: zij mag de beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden; zij mag landbouwgronden verpachten of zelfs uitbaten. Zij mag handelsfondsen, vergunningen, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen als in buitenland. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks voor hun geheel of gedeeltelijk verwant zijn met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen, dit alles in de ruimste zin. De vennootschap mag eveneens hetzij bij middel van inbreng, afstand, volledige of gedeeltelijke samensmelting, onderschrijving, financiële tussenkomst onder om het even welke vorm en voor zover de wet zulks zal toelaten, zich interesseren in aile bedrijven of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig is of die van aard zijn de uitbreiding van haar doel te verwezenlijken. Zij zal onder meer mogen deelnemen in hun bestuur en alle assistentie verlenen op om het even welke wijze, onder andere in technische, commerciële, administratieve en financiële aangelegenheden, hierin begrepen onder de vorm van borgstelling, avalverlening, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire en/of andere waarborgen verstrekken, dit alles voor zover de wet zulks zal toelaten. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. De duur van de vennootschap is onbepaald en is ingegaan op elf augustus negentienhonderd negenentachtig.

4. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd éénentachtigduizend vijfhonderd euro (481.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd zevenentwintig gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! drieduizend negenhonderd zevenentwintigsten (11 3.927 sten) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam. ledere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling. Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven. De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de overnemer wordt vastgesteld, De overdracht van gedematerialiseerde aandelen geschiedt door overboeking op de rekening gehouden door de erkende rekening-houder dan wel de vereffeningsinstelling op naam van de verkrijgende aandeelhouder. De eigendomsoverdracht is tegenwerpelijk jegens derden vanaf voornoemde overboeking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur benoemt onder zijn leden één of meer gedelegeerde bestuurders, evenals een voorzitter en desgevallend een vice-voorzitter, en stelt hun individuele en collectieve bevoegdheden vast. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, kunnen de machten voor verrichtingen van dagelijks bestuur verleend worden aan één of meer bestuurders. De vennootschap wordt vertegenwoordigd voor aile handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte als eiser en als verweerder, en in alle akten, met inbegrip van de akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, door één gedelegeerd bestuurder die alleen mag optreden. Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht,

6.Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats voorzien in het bericht van bijeenroeping op de eerste zaterdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem;

7.Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december. Overeenkomstig de wet worden op het einde van ieder boekjaar de inventaris en de jaarrekening opgemaakt. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

8.Bij ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die ze te allen tijde kan ontslaan of vervangen. Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, hun machten zou beperken. Indien er geen vereffenaars worden benoemd, zijn de bestuurders die bij de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

V. - VIJFDE BESLISSING: Ontslag' en herbenoeming bestuurders

De aandeelhouders, aanwezig als gezegd, komen bijeen in een bijzondere algemene vergadering en treffen, bij afzonderlijke stemmingen, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

Worden tot bestuurders herbenoemd voor de duur van zes jaar, ingaande op heden;

1, de Heer VAN CAUTEREN Eddy, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele) Eikenlaan 115

2. Mevrouw SCHELTENS Anne-Marie, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele) Eikenlaan 115

3. Mevrouw VAN ROMPAEY Jessy, wonende te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 1; Zij verklaren hun voormeld mandaat te aanvaarden, en verklaren ieder afzonderlijk niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling inzake die opdracht. De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissingen van de algemene vergadering terzake

Raad van bestuur: De voltallige raad van bestuur, bestaande uit de Heer Van Cauteren Eddy, Mevrouw Scheltens Anne-Marie en Mevrouw Van Rompaey Jessy, allen voornoemd, komt bijeen en neemt het volgende besluit

a. De raad van bestuur bevestigt dat alle aandelen aan toon-der aan de Raad van Bestuur overlegd werden met het verzoek deze om te zetten in aandelen op naam. De raad van bestuur bevestigt hieraan gevolg gegeven te hebben en de aandelen ingeschreven te hebben in het aandelenregister dat gehouden zal worden op de zetel van de vennootschap. De aandelen aan toonder werden door de raad van bestuur vernietigd. De Raad van bestuur overhandigt ondergetekende notaris het aandelen-register van de vennootschap en de notaris bevestigt dat alle drieduizend negenhonderd zevenentwintig aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam.

b, De herbenoemde bestuurders komen vervolgens in raad bijeen om over te gaan tot de herbenoeming van gedelegeerde bestuurder en een voorzitter van de raad van bestuur. Na beraadslaging en bij afzonderlijke stemming hebben zij heraangesteld voor een duur van zes jaar ingaande op heden, tot gedelegeerd bestuurder:

Mevrouw SCHELTENS Anne-Marie, voornoemd, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

c. Na beraadslaging en bij afzonderlijke stemming hebben zij aangesteld voor een duur van zes jaar, ingaande op heden, tot voorzitter van de raad van bestuur: Mevrouw SCHELTENS Anne-Marie, voornoemd, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissingen van de algemene vergadering ter zake. De bestuurders, de gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur wordt décharge gegeven voor het door hen tot op heden gevoerde beleid.

Volmachten ; Aan de Heer Van Doorslaer Dirk, wonende te 2890 Sint-Amands, Kuitegemstraat 50, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde het nodige te doen voor

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

het teneinde alle formaliteiten te verrichten in verband met de BïW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jan EEKHAUT

BIJLAGE -expeditie van de akte.

Vobr-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

02/09/2011 : MET000107
19/08/2010 : MET000107
01/09/2009 : MET000107
08/09/2008 : MET000107
30/07/2007 : MET000107
05/09/2006 : MET000107
31/01/2006 : MET000107
22/09/2005 : MET000107
24/09/2004 : MET000107
13/04/2004 : MET000107
28/07/2003 : MET000107
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0110-012
09/10/2002 : MET000107
16/11/2000 : MET000107
16/04/1998 : MET107
14/11/1991 : MET107
08/09/1989 : MET107
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0298-011

Coordonnées
DELIA

Adresse
BOOMSTRAAT 26 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande