DELIFA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELIFA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.655.135

Publication

18/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

read word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEN

Onclernemingsnr : 0 5 4 0 " 6 5 5 " 1 3 5

Benaming

(voluit) : DeLiFa Services

(veróoi t) :

Reelhtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Depotstraat 3212

{volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 7 oktober 2013 BLIJKT:

Door 1/ De heer DELAFONTEYNE Yves August, geboren te Antwerpen op 28 juli 1964, wonende te 2620 Hemiksem, Depotstraat 32, en 2/ Mevrouw VINTENS Liliane Marcella, geboren te Antwerpen op 09 augustus 1957, wonende te 2620 Hemiksem, De-potstraat 32 werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming DeLiFa Services met zetel te 2620 Hemiksem, Depotstraat 32/2, met een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de oprichters ten belope van 6.200 EURO en nog te volstorten door de oprichters ten belope van respectie-velijk 6.200 euro en 6.200 euro.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij BNP Parisbas Fortis onder nummer 001-7076089-15. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of met déelneming van derden:

a.Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan

de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer;

b,Technische ondersteuning, onderhoud en herstelling van medische toestellen en materialen;

c.Technische ondersteuning, onderhoud en herstelling van sporttoestellen en mate-rialen;

d.Technische ondersteuning, onderhoud en herstelling van elektriciteit en toestellen voor industriële en private doeleinden;

e.Coaching en begeleiding van sportprestaties en  evenementen;

f.Groothandel in sporttoestellen en  materialen;

g.Het management van vennootschappen, het waarnemen van beheersmandaten, het verstrekken van diensten en prestaties aan derden;

h.Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onli-chamelijke roerende goederen met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen;

het aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasing van onroe-rende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag zich borgstellen voor schulden en verbintenissen van derden.

De vennootschap mag voor eigen rekening en voor rekening van derden alle burgerlij-ke, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van het voornoemde doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondeme-ringen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waar-van het doel in innig verband staat met het hare. De huidige opsomming is inhoudend en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luil, B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(eit)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Neerge!end ler griffie van de Rechlbare van Koophandel le 4n/Werpen, op

~ 9 OKT, 201J

Griffie

i i

I' "ir "

oor-,behouden aan het Belgisch staatsklad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde mevrouw Vintens Liliane, zaak-voerder aan wie volledige vertegen-woordigingsbevoegd-'heid is toegekend om alleen -handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, De opdracht, die be-zoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 de-cember 2014. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange-iduid in de oproeping, op de laatste werkdag van juni om 14.00 uur,

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande-4en zolang de behoorlijk opge-'vraagre en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Volmacht werd verleend aan de heer Cox Rudi te 2180 Antwerpen, Dennenlaan 8 en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk af-zonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de KBO, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter ken-nis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere over-heidsinstellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt véér registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel,

Samen hiermee neergelegd, uitgifte]

DE NOTARIS, De Lelie Domien

01) de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(o)n(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 30.09.2015 15628-0448-009

Coordonnées
DELIFA SERVICES

Adresse
DEPOTSTRAAT 32/2 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande