DELIPACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELIPACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.333.476

Publication

16/10/2012
ÿþjuli!!! 1i lU liii 1I

*12170750*

Mod Word t11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

05 -10- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOFFIANDEfflelECHELEN

Ondernemingsar : 0839 333 476

Benaming

(voluit) : DELIPACK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2570 DUFFEL, Mechelsebaan 157,

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint Katelijne-Waver) op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELIPACK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2570 Duffel, Mechelsebaan 157, en met ondememingsnummer BTW BE 0839.333.476 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste het boekjaar voortaan af te sluiten op 31 maart van ieder jaar (in plaats van op 30 september).

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste vrijdag Ivan de maand september om veertien uur.

Het lopende boekjaar, dat op 13 september 2011 een aanvang nam, wordt - bij wijze van overgangsmaatregel - verlengd tot 31 maart 2013.

Tweede beslissing:

De vergadering besliste artikel 17 en artikel 27 van de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen.

Derde beslissing:

De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot het opstellen van de gecoordineerde tekst van de statuten- en de lijst publicatiedata, evenals de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; gecoördineerde tekst van de statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305419*

Neergelegd

15-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DELIPACK

0839333476

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel, Mechelsebaan 157

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) op dertien september tweeduizend en elf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer BERNAERTS Denis, geboren te Duffel op tweeëntwintig april duizend negenhonderdnegenenzeventig, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 2570 Duffel, Mechelsebaan 157, BELGIË;

ALS VOLGT:

1) Naam: "DELIPACK" ;

2) Maatschappelijke zetel: 2570 Duffel, Mechelsebaan 157;

3) Duur: onbepaald vanaf dertien september tweeduizend elf ;

4) De vennootschap heeft tot doel:

- groothandel, import en export van allerhande verpakkingsmaterialen;

- het nemen van participaties en deelnemingen in ondernemingen, ongeacht hun rechtsvorm, alsook het oordeelkundig beheer ervan;

- het nemen van participaties in onroerende investeringen alsmede elke activiteit en verrichting met betrekking tot bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, meer in het bijzonder: de verwerving door de aankoop of anderszins, de verkoop, de ruil, de huur, de verhuur, de terbeschikkingstelling, de leasing en de financiering van onroerende goederen (inclusief het verlenen van hypotheken);

- het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het management van ondernemingen, bedrijfsbeheer en  administratie, onderzoek van opportuniteiten en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen; het waarborgen van verbintenissen van verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een parti-cipatie bezit; het toestaan van leningen, voorschotten en kredieten aan deze vennoot-schappen, alsook aan derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden; alle andere financiële verrichtingen die in overeenstemming zijn met haar doelstellingen en telkens met respect voor de wettelijke beperkingen;

- de vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële (inbegrepen de financiering) verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR), zodat op ieder aandeel een storting geschiedde tot beloop van twee/derde van hun waarde ten dage van de oprichting.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de op de laatste vrijdag van de maand maart om 14.00 uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 13 september 2011 en eindigt op 30 september 2012.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer BERNAERTS, Denis, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 07.10.2015 15643-0223-010

Coordonnées
DELIPACK

Adresse
MECHELSEBAAN 157 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande