DELKU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELKU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.794.526

Publication

04/06/2014
ÿþMod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Ihllll II~YIIIIIA

+1A111238'

A

bE

~

St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 7 april 2014 wordt vanaf 7 april 2014 het adres van de maatschappelijke zetel verplaatst naar: Leemstraat 64 a - 2910 Essen.

Stijn Delcroix

Zaakvoerder

0537.794.526

DELKU

~

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NIEUWSTRAAT 109 - 2910 ESSEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2013
ÿþ c mod 11,1

11,;;1 ;; 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

b&houden aan het  eelgisch

Staatsblad

+1313 4

Ondernemingsnr : 3

Benaming (voluit) : DELKU

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

AUG 2013

Griffie



(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 109

2910- Essen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : "DELKU"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2910 Essen, Nieuwstraat 109.

OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 28 augustus 2013, BLIJKT DAT:

Door 1/ De heer DELCROIX Stijn Harry Maria, rijksregistemummer 830415-281.70, geboren te Brasschaat op 15 april 1983, en zijn echtgenote 2/mevrouw KUYPS Senne, rijksregistemummer 86.02.03-36210, geboren te Antwerpen  Merksera op 3 februari 1986, samenwonende te 2910 Essen, Nieuwstraat 109, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming "DELKU" met zetel te 2910 Essen, Nieuwstraat 109, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,- ), volstort door de oprichters als volgt:

De heer Delcroix Stijn heeft ingetekend op drieënnegentig (93) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

Mevrouw Kuyps Sanne heeft ingetekend op drieënnegentig (93) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de VDK Spaarbank, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voomoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

-Onderneming voor projectontwikkeling : het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren _; en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van zijn lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen; eveneens omvattende alle onroerende bewerkingen en bewerkingen van constructie, namelijk het verwerven, de verkoop, de verhuur en het inrichten van terreinen, inbegrepen hun verkaveling, het ontwerp, de constructie en het inrichten van infrastructuurwerken; het verwerven, de verkoop, de verhuur, de constructie, het slopen, het wijzigen en het inrichten van alle onroerende goederen, de handel en de vertegenwoordiging van aile uitrustingen en materialen van constructie. Deze projectontwikkeling gaat over alle domeinen van projecten en alle disciplines, zowel studie, advies, coördinatie, budgettering, als uitvoeren, verkoop en verhuur Zij mag zich eveneens bezighouden met de bemiddeling inzake financieringen en verzekeringen, alsook met expertises en schattingen en beheer van onroerende goederen.

-Onderneming voor het exploiteren van onroerende goederen, patrimoniumvennootschap.

-Tussenpersoon in de handel, in de meest ruime zin.

-Algemene bouwonderneming en coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf alsmede het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.).

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Q , 1, read 11.1



I. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als niet-statutaire zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd benoemd: de heer Stijn Delcroix. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste donderdag van de maand juni om 19 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zat het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Volmacht werd verleend aan de heer Wielandts Frank, accountant, zaakvoerder van het A&B-kantoor B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM12139883)

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELKU

Adresse
NIEUWSTRAAT 109 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande