DELLA FAILLE

Société en commandite simple


Dénomination : DELLA FAILLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.205.891

Publication

22/09/2011
ÿþ Med 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

I 1 II 1111 N I



*11143190*

UeePgelegd Per g: iffia van de Reekbon& dan Koopharide! Anlwerrpen, op

Griffie '1 2 SEP. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

r,, ~

~ ~i

.0~ ~

I

Ondernemingsar : Benartinz

(voluit) : della Faille

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Baillet-Latour 130 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Oprichting

Uuttreksel uit de akte van oprichting van 4 april 2011:

1) De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en handelt onder de naam " della Faille". De zetel van de vennootschap is gevestigd te Baillet-Latour 130 te 2930 Brasschaat.

2) Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1000,00 EUR) bestaande uit 100 aandelen met een nominale waarde van 10,00 EUR per aandeel. Dit kapitaal is in speciën samengebracht door de ondergetekende en betaald door:

A: della Faille d'Huysse-van den Hecke de Lembeke Catherine, die optreed als beherend vennoot, ten bedrage van 500,00 EUR

B: Delloye Marc, die optreedt als stille vennoot, ten bedrage van 500,00 EUR

3) De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden of als tussenpersoon, zowel nationaal als internationaal, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van stoffen en decoratiestoffen, alle soorten kleding, huishoud-, bad- en tafellinnen; lampen, zetels, meubelen van alle aarde, kunst- en decoratie voorwerpen en alle andere producten en bijhorigheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met al het voorgaande. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

4) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, beginnend vanaf heden.

5) Wordt thans benoemd tot zaakvoerder, en verkrijgt derhalve de hoedanigheid van beherend vennoot: della Faille d'Huysse-van den Hecke de Lembeke Catherine, wonende te 2930 Brasschaat, Baillet-Latourlei 130.

6) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

7) Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Erwin Lemmen, zaakvoerder van Boekhoudkantoor Fiscona, Boniverlei 98 te 2650 Edegem, teneinde alle formaliteiten te vervullen tot: Inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap bij het ondernemingsloket, inschrijving en verdere wettelijke en fiscale aangifte van deze vennootschap.

Opgemaakt te Brasschaat op 4 april 2011

zaakvoerder

della Faille d'Huysse-van den Hecke de Lembeke Catherine

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
DELLA FAILLE

Adresse
BAILLET-LATOUR 130 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande