DELPHO DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELPHO DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.829.381

Publication

20/03/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisct Staatsble

Ondernemingsnr : OGbe 2-5 3 81

Benaming

(voluit) : DELPHO DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom, Hospitaalstraat 17/A3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 05 maart 2015, ter registratie aangeboden, blijkt wat volgt:

1. De heer VANBELLINGEN Pieter Corneel Geert, geboren te Ukkel op 13 augustus 1981, rijksregisternummer 81.08.13 251-49, wonende te 2850 Boom, Hospitaalstraat 17/03.

2. De heer VANBELLINGEN Robert Felix Jules, geboren te Elsene op 30 juni 1954, rijksregisternummer 54.06.30 337-36, wonende te 1700 Dilbeek, Sleutelplasstraat 82.

Hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "DELPHO DESIGN", met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Hospitaalstraat, 17/A3.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale Waarde, die elk één/honderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VANBELLINGEN Pieter, voornoemd, titularis van vijfennegentig (95) aandelen

2. De Heer VANBELLINGEN Robert, voornoemd, titularis van vijf (5) aandelen

Totaal zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van één/derde (113) .

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200)

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

rekening

Vervaardiging van keukenmeubelen;

Vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor inbouwkeukens;

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtigen, enzovoort;

Detailhandel in meubels;

Kleinhandel in inbouwkeukens;

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m, public relations en communicatie;

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

Activiteiten van grafische designers;

Overige activiteiten van gespecialiseerde designers;

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

Het plaatsen van valse wanden in gyproc, het leggen van vloeren, tegels, schrijnwerkerij en glazenmakerij in

ruime zin;

Loodgieterij en sanitair;

Carrosserie;

Het zoeken, selecteren en plaatsen van personeel;

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende

goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken

hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen;

Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

I Ili I I I I 1

I I I

15 92 BS'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale&lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen;

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders;

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn;

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen;

Het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, in naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar;

Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

Haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor zichzelf als voor alle derden;

De vennootschap werkt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zonder dat de hierboven vermelde opsomming beperkend kan worden opgevat;

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat;

Zij mag tevens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen;

Zij mag zich ook borgstellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet;

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, fnanciëfe, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 05 maart 2015.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de statuten of door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De zaakvoerders kunnen samen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur, al of niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden ln de maatschappelijke zetel op de tweede zaterdag van de maand maart, om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar gaat In op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zef beginnen op de dag van de neerlegging van huidige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op 30 september 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend zeventien.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De algemene vergadering heeft benoemd tot zaakvoerder de Heer VANBELLINGEN Pieter, voornoemd, die aanvaard heeft.

- het mandaat van de zaakvoerders is voor onbepaalde duur.

- er werd geen commissaris benoemd.

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De algemene vergadering heeft als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, het boekhoudkantoor Jorobo BVBA, Steenweg naar Alsemberg 912 te 9654 Beersel - Huizingen, gesteld aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd ~ een uitgifte van de oprichtingsakte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELPHO DESIGN

Adresse
HOSPITAALSTRAAT 17/A3 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande