DELTA ADVIES GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELTA ADVIES GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.507.479

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.02.2013, NGL 25.07.2013 13356-0588-009
23/02/2015
ÿþ 1"Sod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- RechtbanAn~é ~~pnandet

behouden 1E$. 2415

aan het Griffie

Belgisch " Antwerpen

5taatsblac



Ondernemingsnr : 0807.507.479

Benaming

(voluit) : DELTA ADVIES GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 247 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel.

Op 6 februari 2015 werd, overeenkomstig Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de Raad van Bestuur van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het volgende fusievoorstel opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

1. De te fuseren vennootschappen.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, KBO nr. 0807.199.653, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christiaan Ie Grelle ;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELTA ADVIES GROEP", met

maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, KBO nr. 0807.507.479, hier

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Peter Bolsens ;

De vennootschap vermeld onder 1. supra wordt hierna de "overnemende vennootschap" genoemd ; de vennootschap vermeld onder 2. supra wordt hierna de 'over te nemen vennootschap" genoemd.

De bepalingen uit onderhavig fusievoorstel moeten mede worden gezien in het licht van het feit dat de vennootschap vermeld onder 1. supra 100% van de aandelen bezit van de vennootschap vermeld onder 2. supra.

2. Juridisch karakter,

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om te doen wat in hun macht ligt om tussen de vennootschappen een fusie tot stand te brengen uiterlijk op 31 maart 2015 tegen hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve Algemene Vergaderingen van deze vennootschappen,

De fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder "fusie" zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "fusie door overneming", met vereenvoudigde procedure zoals gedefinieerd door Artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van DELTA ADVIES GROEP BVBA, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening overgaat op LP2 BVBA.

3. Statutaire doelen.

Het maatschappelijk doel van voornoemde vennootschappen op basis van de statuten is momenteel het

volgende:

DELTA ADVIES GROEP BVBA (over te nemen vennootschap) :

<c De vennootschap heeft tot doe! :

1.Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding door het geven van

adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake

bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy ; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

2.Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

3.1~et bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten en diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin, Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-agentuur-, distributie-, concessie-, of Lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

4.Het voeren van administraties van derden.

5.Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

6.Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden,

Dit alles in de meest ruime betekenis, uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken, Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, Intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen, Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die ven aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

LP 2 BVBA (overnemende vennootschap):

"De vennootschap heeft tot doel :

-bemiddeling in de verkoop van financiële producten van diverse aard zoals kredieten, verzekeringen, beleggingen in de meest ruime zin van het woord ;

-het verstrekken van financieel advies ;

-voor eigen rekening alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, namelijk de aankoop, de verkoop van onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard, het aanleggen van industrieterreinen en terreinen bestemd voor ambachtelijke ondernemingen, sport- en nutsvoorzieningen, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen ; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten ; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, beheren van alle onroerende goederen, uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken, Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden,

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Het doel van de overnemende vennootschap, LP2 BVBA, zal naar aanleiding van de fusie niet worden gewijzigd.

4. Uitgifte van aandelen.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven naar aanleiding van de fusie vermits LP2 BVBA reeds eigenares is van alle aandelen van DELTA ADVIES GROEP BVBA. Er wordt geen wijziging aan deze aandeelhoudersstructuur verwacht tot aan het effectief verwezenlijken van de fusie.

5, Kosten,

Alle kosten voortvloeiend uit deze fusie zijn ten laste van LP2 BVBA,

6. Boekhoudkundige uitwerking.

De fusie zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2014. De datum vanaf welke de handelingen van DELTA ADVIES GROEP BVBA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van LP2 BVBA, is vastgesteld op 1 oktober 2014.

c>

r-- Voorbehouden r aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

7, Bijzondere rechten en voordelen.

Aangezien de aandeelhouders van DELTA ADVIES GROEP BVBA en van LP2 BVBA niet beschikken over bijzondere rechten, en aangezien er ook geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, zullen door LP2 BVBA geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van DELTA ADVIES GROEP BVBA. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen,

8. Bodemsanering.

De over te nemen vennootschap Is geen eigenaar van onroerende goederen gelegen in het Vlaams

Gewest.

9. Neerlegging van het fusievoorstel.

Het bovenstaand fusievoorstel zal door de Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen worden

neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 6 februari 2015.

De Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen geven volmacht aan LBO Accountants, Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA, kantoorhoudend te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 270 A, vertegenwoordigd door de heer Marc Loonen, zaakvoerder, om dit fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk op 12 februari 2015.

10, Fiscale verklaring.

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

Opgemaakt op 2 februari 2015 in 5 originelen.

Elke zaakvoerder erkent twee originelen ontvangen te hebben, waarvan één bestemd Es om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en één om bewaard te worden op de zetel van elke vennootschap, en het vijfde exemplaar is voor de notaris.

Get,

Peter Bolsens

Zaakvoerder,

Op de laatste bil. van Luik B,vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.09.2011, NGL 10.10.2011 11577-0399-009
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 30.08.2010 10499-0190-009
04/05/2015
ÿþL4r_

su.m, 11111I%111!11IUNN

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ret,litbalth. verd kuupldei'dei

Antwerpen

2 1 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Gt il;fiv~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0807.507.479

Benaming

(voluit) : DELTA ADVIES GROEP

(verkort) : D.A.G.

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming (overgenomen vennootschap)

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 24 maart 2015 Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen I-AA, op 26 maart 2015, zeven bladen, geen verzendingen, register 5, boek 000, blad 000, vak 6954. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. De ontvanger.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° juncto artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en besluit in te stemmen met de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, overnemende vennootschap, en anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELTA ADVIES GROEP", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2014.

De fusie zal juridisch voltrokken zijn op heden.

Overeenkomstig artikel 726, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

TWEEDE besluit: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit vervolgens het volgende

-De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"DELTA ADVIES GROEP" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2" vastgesteld is op 1 oktober 2014.

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2" in het kader van deze fusie geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELTA ADVIES GROEP".

" Er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELTA ADVIES GROEP" en aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2".

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de

overgenomen vennootschap "DELTA ADVIES GROEP" overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de

overnemende vennootschap "LP2".

De vergadering verklaart dat de Vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt vernietigd door de zaakvoerder van de ovememende vennootschap.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG  KWIJTING

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders

1.De heer VERSTRAETEN Walter Irma Edmond, geboren te Berchem op 16 maart 1964, wonende te 2560 Nijlen, Paddekotseheide 6.

2.De heer MENS-VAN DE POEL Wemer Emiel Julia, geboren te Lier op 27 oktober 1969, wonende te 2520 Ranst (Emblem), Hutveld 18 H.

3.de heer BOLSENS Peter Louis Gerardine, geboren te Beveren op 24 juni 1961, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei 13

naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, met uitwerking per datum van heden.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de gewone algemene vergade-ring van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden ais kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend sinds 1 oktober 2014 tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering bedingt dat de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2", voornoemd, overnemende vennootschap.

ZESDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders van de ovememende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LBO Accountants" met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 270A, met als zaakvoerder de heer Marc LOONEN, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondememingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 24/03/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DELTA ADVIES GROEP

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 247 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande