DELVA ORTHOPEDIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELVA ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.619.320

Publication

17/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsn :

Benaming 0 5 O S o 6 g 9 0 3 2 0

11

(voluit) : DELVA ORTHOPEDIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 KAPELLEN - Hoogboomsteenweg 3

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DELVA ORTHOPEDIE", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 05.12.2014, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. dhr. DELVA Pierre Frans Margareta Maria, wonende te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 3 en zijn echtgenote, mw. VAN GOETHEM Sabine Wivine Guido, wonende te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 3.

De verschijners, verzocht mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die hij opricht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "DELVA ORTHOPEDIE", waarvan de maatschappelijke, zetel zal gevestigd zijn te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 3, met een maatschappelijk kapitaal van: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 11100ste' van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

Dhr. DELVA Pierre, voornoemd, schrijft in op 50 aandelen, welke hij voor één/derde zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 3.100,00 EUR;

Mw. VAN GOETHEM Sabine, voornoemd, schrijft in op 50 aandelen, welke zij voor één/derde zal volstorten door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 3.100.00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank gevestigd te Kapellen, Antwerpse Steenweg 20, op rekening nummer BE75 7380 4249 8651 geopend op 03.12.2014. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

aan dhr. DEVA Pierre, voornoemd, die aanvaardt: 50 aandelen.

aan mw. VAN GOETHEM Sabine, voornoemd, die aanvaardt: 50 aandelen.

Het doel van de vennootschap bestaat uit kleinhandel in verbandstoffen en orthopedische artikelen, tussenpersoon in de handel, de fabricatie van toestellen en voorwerpen voor prothesen met uitzondering van kunstgebitten, fysiotherapeutische en reumatologische hulpmiddelen, materialen en bijhorigheden, toestellen en voorwerpen voor prothesen met uitzondering van kunstgebitten, alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Het verlenen van managementadvies en algemene consultancy aan particulieren, zelfstandigen, vennootschappen en verenigingen van welke aard ook.

Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het deelnemen aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening alsook al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het oprichten of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende goederen en/of zakelijke rechten hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden in de ruimste zin.

Op de laatste blz. van Lgik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' >14223 8

ia~um~~u11

i

' Rechtbank van koophandQt

Antwerpen

0 8 DEC. 201k

afdelingeifelerpen

.- ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vaor-b'ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op. de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris

Dhr. DELVA Pierre, voornoemd, en mw, VAN GOETHEM Sabine, voornoemd, zijn als gewone zaakvoerders benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijfentwintigste van de maand juni om 20.00 uur 's avonds. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 01.10.2014, om te eindigen op 31.12.2015.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake, Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de heer Marc De Muynck, kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124, om in hun naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondememingsioket, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Betasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0327-012

Coordonnées
DELVA ORTHOPEDIE

Adresse
HOOGBOOMSTEENWEG 3 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande