DEMA CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEMA CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.126.446

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0251-010
08/10/2013
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



glilimli!ttegi!!!!11 G ~,_ '~r:

r,~~ Fi Y1~~ ~

van ~ J~GO~'~fÎIC7i 1 L :i i ii i:u Fr4 rperi, op

27 SEP 2°3

Griffie



Ondernemîngsnr ; 0458126.446

Benaming (voluit) : DEMA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Bredabaan 84

2930 Brasschaat

Onderwee akte ;STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N GELD

;, Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan te Hoogstraten op dertien september tweeduizend dertien, geregistreerd te Turnhout Registratie, op twintig september daarna, deel 700, blad 48, vak 07, Ontvangen;;

vijfentwintig euro, voor E.a, Inspecteurwn, getekend, Ivo MATTHYS, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEMA CONSULT met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 84, ondernemingsnummer 0458126.446 RPR:; Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met honderd vijftigduizend euro zodat het kapitaal za1's worden verhoogd van vierhonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro tot zeshonderd en een duizend:, vijfhonderd euro.

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld door de huidige aandeelhouders, ieder,£ voor een gelijk deel, en dit zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, en met verhoging van de fractiewaarde van;. £, de aandelen tot vierhonderd eenentachtig euro twintig cent per aandeel.

21 Vervolgens hebben de huidige aandeelhouders, zijnde enerzijds mevrouw DELCROIX Katleen Pierre°' ', Dominique en anderzijds de heer DE MAEYER Bart Leo Steve, ingeschreven voor een kapitaalverhoging door, inbreng in geld, met in totaal honderd vijftigduizend euro, hetzij ieder voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro, zodat het kapitaal zal worden verhoogd van vierhonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro tot;. zeshonderd en een duizend vijfhonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen van driehonderd eenenzestig euro twintig cent per aandeel tot vierhonderd:: eenentachtig euro twintig çent per aandeel.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzonderei, rekening met nummer BE81 6451 0549 6124 op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 10 september 2013.

3/ De notaris neemt akte van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging met honderd vijftigduizend euro'; daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op: zeshonderdeneenduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig gelijke kapitaalaandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van vierhonderd eenentachtig euro twintig, cent per aandeel.

;; 4/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te;; voeren.

51 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2012
ÿþ" mod 11.1

-----

i R ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I II'iII 'iI1 I1I'i I'iII'i 11I'iI 11111111 11111 lilIlli III' I'iI't

*12200318*

03 BEC 7.017.

Griffie

Ondernemingsnr : BE0458.126.446

Benaming (voluit) : DEMA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 84

2930 Brasschaat

il Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op twaalf november tweeduizend en:', twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op drieëntwitnig november daarna, deel 693, blad 25, vak 10,'., Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a,_ Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEMA CONSULT'': met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 84, ondememingsnummer 0458,126.446 RPR:; Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

i, 11 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met honderd negentigduizend euro tot vierhonderd;' eenenvijftigduizend vijfhonderd euro.

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld door de huidige aandeelhouders, iedere voor een gelijk deel, en dit zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, en met verhoging van de fractiewaarde van

I de aandelen van tweehonderd en negen euro twintig cent per aandeel tot driehonderd eenenzestig euro twintig. cent per aandeel.

2/ Vervolgens hebben de huidige aandeelhouders, zijnde enerzijds mevrouw DELCROIX Katleen Pierre Dominique en anderzijds de heer DE !MEYER Bart Leo Steve, ingeschreven voor een kapitaalverhoging door inbreng in geld, met in totaal honderd negentigduizend euro, hetzij ieder voor een bedrag van vijfennegentigduizend euro, zodat het kapitaal zal worden verhoogd van tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro tot vierhonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen van tweehonderd en negen euro twintig cent per aandeel tot driehonderd eenenzestig euro twintig cent per aandeel.

De kapitaalverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen is volledig volgestort voor een bedrag van vierhonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 645-1028488-32 op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 22 oktober 2012.

3/ De voormelde kapitaalverhoging met honderd negentigduizend euro werd aldus daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd daadwerkelijk gebracht op vierhonderd eenenvijftigduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig gelijke kapitaalaandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van driehonderd eenenzestig euro twintig cent per aandeel.

4/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

5/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en de genomen de; wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanncn van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.08.2012 12509-0115-010
26/01/2012
ÿþy. v.

beh'

aai

Bel

Staa

mod 11.1

-LuC Q l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifeergelegd tcr K:1 do nw rhthurrli ~n Koophandel te Antwerpen, op

16 JAPS, 2012

Griffie

*12024024*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexés ïTû ón iar iëlgé

Ondernemingsnr : BE0458.126.446

Benaming (voluit) : DEMA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 84

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op negenentwintig december;; tweeduizend en elf, neergelegd vóér registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEMA CONSULT' met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 84, ondernemingsnummer 0458.126.446 RPR:; ;, Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Omzetting van alle duizend tweehonderd vijftig bestaande toonderaandelen in duizend tweehonderd vijftig;. aandelen op naam, waarbij één toonderaandeel geruild wordt tegen één aandeel op naam.

Voortaan zullen alle aandelen van de vennootschap bijgevolg op naam zijn. 2/ Ingevolge voormelde omzetting van de aandelen, integrale opheffing van de artikelen 5, 7, 20, 23, 24 en 25 van de statuten en vervanging door volgende bepalingen:

'ARTIKEL 5.

1. GEPLAATST KAPITAAL - AANDELEN

i? Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (él; ;; 261.500,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) maatschappelijke aandelen zonder nominale 1 waarde, hetzij zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen categorie A en zeshonderd vijfentwintig (625) aandeleni: '; categorie B.

2. KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

Ingeval het kapitaal wordt verhoogd door uitgifte van nieuwe aandelen tegen contanten, worden die aandelen voorkeur ter inschrijving aangeboden aan de oude aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen waarvan zij op het tijdstip van de uitgifte houder zijn.

In afwijking van wat in voorgaande alinea wordt bepaald, kan de algemene vergadering, beraadslagend volgens; de door de wet voor de wijzigingen van de statuten gestelde vereisten inzake aanwezigheid en meerderheid, beslissen dat alle nieuwe aandelen, of een gedeelte ervan, niet bij voorkeur aan de oude aandeelhouders; worden aangeboden; in dat geval bepaalt de algemene vergadering zelf de voorwaarden en inzonderheid dei prijs van de uitgifte buiten voorkeurrecht.

ARTIKEL 7.- AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met:: hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening:: door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het;, register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Behoudens:

- de overdracht van aandelen aan een verbonden onderneming (zoals gedefinieerd in hoofdstuk !l!, IV. A van de; Bijlage bij het Koninklijk Besluit van acht oktober negentienhonderd zesenzeventig op de jaarrekening vang ondernemingen), mits de overdracht wordt aangegaan onder de voorwaarde dat hij zal ontbonden worden het ogenblik dat de ovememer niet langer met de overdrager is verbonden;

- de overdracht van aandelen tussen aandeelhouders van eenzelfde klasse, en

- de wettelijke uitzonderingen vermeld in artikel 510,

is de overdracht onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van dë andere aandeelhouders is geregeld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1) De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen, moet de raad van bestuur bij aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen met de vermelding van het aantal aandelen waarvan de overdracht gevraagd wordt, alsook de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer.

2) Binnen de maand na ontvangst van deze kennisgeving, geeft de raad van bestuur hiervan kennis aan de andere aandeelhouders. Deze genieten een voorkooprecht tot het afkopen van de aandelen, waarvan de overdracht vastgesteld is. Dit voorkooprecht is evenredig met het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkooprecht door één of meer aandeelhouders verhoogt het voorkooprecht der anderen. Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig evenredig is met het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend, worden bij gebrek aan akkoord de overtollige aandelen toegewezen door het lot.

3) De aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen moet, op straffe van verval, de raad van bestuur hiervan binnen de dertig dagen in kennis stellen.

4) De aandelen waarop geen voorkooprecht uitgeoefend wordt, mogen daarna vrij overgedragen worden.

5) In de mate door de wet toegelaten, dient het voorkooprecht te worden uitgeoefend aan dezelfde prijs en overige voorwaarden als vervat in het bod van de derde waaraan de aandeelhouder wenst te verkopen.

De aandelen van de vennootschap kunnen niet in pand worden gegeven, noch met enige andere zekerheid, recht of aanspraak, zoals onder meer een koopoptie, een voorkooprecht (anders dan bepaald in dit artikel) of een vervreemdingsverbod worden bezwaard.

indien één of meerdere met elkaar verband houdende overdrachten van aandelen van de vennootschap (al dan niet krachtens de uitoefening van de in dit artikel beschreven voorkooprechten) tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde, ofwel meerdere derden die met elkaar verbonden ondernemingen zijn, eigenaar worden van vijfentwintig procent of meer van de stemgerechtigde aandelen van de vennootschap, tenzij het overdrachten betreft die niet aan de verkoopprocedure zijn onderworpen, kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf van de kandidaat-koper(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-koper(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere aandeelhou-der(s) zouden wensen te verkopen, mee over te nemen tegen de prijs en de overige voorwaarden die gelden tussen deze aandeelhouder en de kandidaat-koper(s).

ARTIKEL 20.- DATUM - PLAATS - OPROEPINGEN

Jaarlijks wordt op de maatschappelijke zetel een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering gehouden worden op de laatste daaraan voorafgaande werkdag.

De gewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekend brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

ARTIKEL 23.- TOELAT1NG TOT DE VERGADERING

De raad van bestuur kan eisen dat de eigenaars van aandelen op naam, teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

ARTIKEL 24.- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

leder aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd binnen dezelfde termijn als in artikel 24 is bepaald.

ARTIKEL 25.- VRIJSTELLINGEN

De raad van bestuur of het bureau van de algemene vergadering kunnen bij een meerderheid van twee derde van de uitgebrachte stemmen, vnjstellingen verlenen van de bij de vorige twee artikelen vastgestelde termijn voor de kennisgeving van de intentie tot deelname aan de algemene vergadering en de neerlegging van volmachten en kennisgevingen."

31 Machtiging aan de raad van bestuur in uitvoering van voormelde beslissing de bestaande toonderaandelen te vernietigen, een register van aandelen op te maken en alle aandelen in te schrijven in dit register.

4/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarna is de voltallige raad van bestuur samengekomen, waarbij de heer De Maeyer vertegenwoordigd wordt door mevrouw Delcroix, zoals hiervoor vermeld. De raad heeft unaniem volgende beslissingen genomen/handelingen verricht, daartoe zonet gemachtigd door de algemene vergadering:

a) vernietiging van de duizend tweehonderd vijftig (1.250) bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap;

b) aanmaak register van aandelen en inschrijving in dit register van de huidige aandeelhouders, te weten,

mevrouw DELCROIX Katleen Pierre Dominique voor zeshonderd vijfentwintig (625) A-aandelen, en de heer DE

MAEYER Bart Leo Steve voor zeshonderd vijfentwintig (625) B-aandelen in het register.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS Jan MICHOEL

.Jege lijk .hiecm ede. neergelegd .afschrift van.de.akte._..._.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belg

Voor-

 behoi ten

áan het

Belgisch

Staatsblad

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 15.06.2011 11190-0582-014
06/12/2010 : AN317173
19/06/2009 : AN317173
18/11/2008 : AN317173
20/06/2008 : AN317173
25/06/2007 : AN317173
09/02/2006 : AN317173
15/06/2005 : AN317173
16/06/2004 : AN317173
05/09/2003 : AN317173
30/06/2003 : AN317173
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0084-010
25/08/2001 : AN317173
10/07/2001 : AN317173
27/06/1996 : AN317173

Coordonnées
DEMA CONSULT

Adresse
BREDABAAN 84 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande