DEMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.859.243

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.01.2014, NGL 18.02.2014 14038-0576-013
15/10/2013
ÿþj~Luik'B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergoI ter crltfle van de

Rechtbank van .%twerpen

op -84 OKT

G6 Grffffer

Griffie

t13HEI1LII 19

Vc 11 i

behc

aar

Belc

Staal





Ondernemingsnr : 862.859.243

Benaming (voluit) : DEMANI

(verkort) :

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17

Onderwerp akte :VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - OMZETTING IN BESLOTEN :; VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVER HOGING

; Heden, vierentwintig september tweeduizend en dertien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Harold DECKERS, geassocieerd notaris te 2018 i` Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "DEMANI", gevestigd te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0862.859.243. Opgericht onder de maatschappelijke benaming "TRIM" blijkens onderhandse akte de dato 1 januari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari daarna, onder nummer 04014747, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, onder meer blijkens akte, houdende tevens aanneming van de huidige maatschappelijke benaming, verleden voor notaris Marc DE GRAEVE te Antwerpen op 22 december 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna, onder nummer 06015051, en voor het laatst blijkens akte verleden voor genoemde notaris DE GRAEVE op 20 maart 2007,,] =1 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 april daarna, onder nummer 07051285. Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het bij' ;; ieder van hen vermeld aantal aandelen:

1) mevrouw BECKER Rita Julienne Jozefa, geboren te Antwerpen op 2 augustus 1957, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17, die verklaart eigenares te zijn van zestig aandelen

2) de heer VANHEE Wouter Gerard, geboren te Wilrijk op 21 april 1981, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19, die verklaart eigenaar .i te zijn van negenenvijftig aandelen

3) mevrouw CAPPELLE Silvie Maria Lucienne, geboren te Wilrijk op 16 december 1981, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19, die,

vertegenwoordigd zoals nagemeld, verklaart eigenares te zijn van één aandeel )

Samen drie vennoten met in totaal honderd twintig aandelen 120;'

Volmacht

Mevrouw CAPPELLE Silvie, voornoemde comparant sub 3/, wordt alhier vertegenwoordigd door de heer;.'

;° VANHEE Wouter, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht. is

Bureau

=i De vergadering wordt geopend om negentien uur onder het voorzitterschap van mevrouw BECKER Rita,;;

voornoemd, die de heer VANHEE Wouter, voornoemd, aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. Het statutair bepaald vermogen van de gewone commanditaire vennootschap bedraagt DUIZEND':

TWEEHONDERD euro (E 1200,00), vertegenwoordigd door HONDERDTWINTIG (120) aandelen met een

nominale waarde van ieder TIEN EURO (E 10,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

60j'

59:È

Voor-bèhouden aai het Belgisch Staatsblad

IL De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen over de volgende agenda:

1) Verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten,

2) Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde stiat van activa en passiva.

3) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam van de vennootschap blijft ongewijzigd. De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- de nominale waarde van de bestaande aandelen wordt afgeschaft.

d- het kapitaal zal ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00) bedragen, vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde.

In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij duizend vijfhonderd en twaalf euro tweeënnegentig cent (E 1.512,92).

Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00), vertegenwoordigd door HONDERD TWINTIG (120) aandelen.

Vervolgens zal, zoals blijkt uit de hierna vernielde agendapunten, het kapitaal verhoogd worden met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) door inbreng in natura, om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) en dit tegen uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3,568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde. Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) welke vervolgens zaI geïncorporeerd worden in het kapitaal om het aldus te brengen op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

e- ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4) Verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

5) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), door uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging zal morden ingeschreven door een inbreng in natura, nader beschreven in hoger vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9320,00) die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

6) Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

7) Vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging.

8) Incorporatie van de uitgiftepremie in kapitaal om het te brengen van ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46,200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

9) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

10) Ontslag van de zaakvoerders en kwijting.

-11) Benoeming van" zaakvoerders.en,. indien-no dig,-commissaris

Op de laatsta blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beherende vennoten, tevens zaakvoerders van de vennootschap, zijn aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. Overeenkomstig artikel 78I van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen met de eenparige instemming van de vennoten.

V. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, in toepassing van de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Guy PARMENTIER, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt: "Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "DEMANI", tot een besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.512,92 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3, Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.200,00 EUR en dit ten belope van 312,92 EUR.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 19 augustus 2013

Burgerlijke Vennootschap o,v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor". De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen luidens dewelke de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vóór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

VI. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de kapitaalverhoging en omzetting, worden begroot op vierduizend euro (4.000,00 E). £ Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de staat van activa en passiva en het verslag dat door de zaakvoerders werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, te weten dertig juni tweeduizend en dertien, goed te keuren

De vergadering besluit tevens tot goedkeuring van het verslag van de heer PARMENTIER, bedrijfsrevisor, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 3) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de uitdrukking van het kapitaal op basis van het eigen vermogen, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Op basis van het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien wordt het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

JI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

door de comparanten bepaald op DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00), vertegenwoordigd door HONDERD TWINTIG (120) aandelen.

Vervolgens zal, zoals blijkt de hierna volgende beslissingen, het kapitaal verhoogd worden met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) door inbreng in natura, om, het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) en dit tegen uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde. Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) welke vervolgens zal geïncorporeerd worden in het kapitaal om het aldus te brengen op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering hoort lezing van het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer ° Guy PARMENTIER, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, over de toegepaste schattingswij zen { en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer PARMENTIER, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing vair art. 313 W. Venu., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Gewone Commanditaire Vennootschap DEMANI door middel van inbreng van een deel van de rekening-couranten op naam van Mevr. Rita Becker en Dhr. Wouter Vanhee, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te ° controleren.

3. Pat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.568 aandelen van de vennootschap Gewone ; Commanditaire Vennootschap DEMANI, zonder vermelding van een nominale waarde van 10,00 EUR en creatie van een uitgiftepremie t.b.v, 9320,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 20 augustus 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

B edrijfsrevisor"

Stemmink Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), door uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door incorporatie van twee schuldvorderingen in kapitaal, die respectievelijk mevrouw BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden voornoemd, bezitten lastens de vennootschap, zoals deze schuldvorderingen nader beschreven zijn in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waarvoor DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen worden toegekend aan de inbrengers.

Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9320,00) die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Zijn vervolgens tussengekomen:

I) mevrouw BECKER Rita, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een deel van haar schuldvordering Lastens de vennootschap tot beloop van TWEEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 22.500,00), in ruil waarvoor haar DUIZEND ZEVENHONDERD VIERENTACHTIG (1.784) nieuwe aandelen worden toegekend.

2) de heer VAINIIIEE Wouter, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een deel van zijn schuldvordering lastens de vennootschap tot beloop van TWEEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 22.500,00), in ruil waarvoor hem DUIZEND ZEVENHONDERD VIERENTACHTIG (1384) nieuwe aandelen worden toegekend.

Vermelde inbreng in natura, voor een totaal bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (E 45.000,00), zal tot beloop van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) geboekt worden op de rekening `kapitaal' en tot beloop van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) op de rekening `uitgiftepremie'.

VASTSTELL G VAN HET TOT STAND KOMEN VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde. VIJ1~DE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van de hierboven vermelde uitgiftepremie in kapitaal waardoor het kapitaal wordt gebracht van ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde. Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

ZESDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "DEMANI"

2) Zetel : te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- uitoefenen van management- en beheersfuncties in ondernemingen;

- advies, consulting, bestuur en vertegenwoordiging;

- onroerend goed verwerven, beheren, instandhouden en valoriseren;

- roerend goed verwerven en beheren;

- het uitvoeren van elektriciteitswerken en niet door specifieke bekwaamheidsattesten beperkte karweien. De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

't









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel ' behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire i ÿ aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (£ 46.200,00), verdeeld in DRIEDUIZEND

ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand januari om veertien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een vohnachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aI dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat,

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen, Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerders van de vennootschap, met name mevrouw

BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden voornoemd.

Kwijting over het door hen gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens om mevrouw BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden

voornoemd, tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, en dit voor de duur van de vennootschap, behoudens

herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

" " ,Voor-,behouden aan het ~'@etgisch Staatsblad

Vr---

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voor-E behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen. Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoordineerde wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt, met recht op indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ACS ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", te 2380 Ravels, Grote Baan 201. WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd aIs gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend,

(volgen de handtekeningen).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

Bedrijfsrevisor

- verslag van

de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j~Luik'B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergoI ter crltfle van de

Rechtbank van .%twerpen

op -84 OKT

G6 Grffffer

Griffie

t13HEI1LII 19

Vc 11 i

behc

aar

Belc

Staal





Ondernemingsnr : 862.859.243

Benaming (voluit) : DEMANI

(verkort) :

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17

Onderwerp akte :VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - OMZETTING IN BESLOTEN :; VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVER HOGING

; Heden, vierentwintig september tweeduizend en dertien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Harold DECKERS, geassocieerd notaris te 2018 i` Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "DEMANI", gevestigd te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0862.859.243. Opgericht onder de maatschappelijke benaming "TRIM" blijkens onderhandse akte de dato 1 januari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari daarna, onder nummer 04014747, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, onder meer blijkens akte, houdende tevens aanneming van de huidige maatschappelijke benaming, verleden voor notaris Marc DE GRAEVE te Antwerpen op 22 december 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna, onder nummer 06015051, en voor het laatst blijkens akte verleden voor genoemde notaris DE GRAEVE op 20 maart 2007,,] =1 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 april daarna, onder nummer 07051285. Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het bij' ;; ieder van hen vermeld aantal aandelen:

1) mevrouw BECKER Rita Julienne Jozefa, geboren te Antwerpen op 2 augustus 1957, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 17, die verklaart eigenares te zijn van zestig aandelen

2) de heer VANHEE Wouter Gerard, geboren te Wilrijk op 21 april 1981, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19, die verklaart eigenaar .i te zijn van negenenvijftig aandelen

3) mevrouw CAPPELLE Silvie Maria Lucienne, geboren te Wilrijk op 16 december 1981, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19, die,

vertegenwoordigd zoals nagemeld, verklaart eigenares te zijn van één aandeel )

Samen drie vennoten met in totaal honderd twintig aandelen 120;'

Volmacht

Mevrouw CAPPELLE Silvie, voornoemde comparant sub 3/, wordt alhier vertegenwoordigd door de heer;.'

;° VANHEE Wouter, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht. is

Bureau

=i De vergadering wordt geopend om negentien uur onder het voorzitterschap van mevrouw BECKER Rita,;;

voornoemd, die de heer VANHEE Wouter, voornoemd, aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. Het statutair bepaald vermogen van de gewone commanditaire vennootschap bedraagt DUIZEND':

TWEEHONDERD euro (E 1200,00), vertegenwoordigd door HONDERDTWINTIG (120) aandelen met een

nominale waarde van ieder TIEN EURO (E 10,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

60j'

59:È

Voor-bèhouden aai het Belgisch Staatsblad

IL De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen over de volgende agenda:

1) Verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten,

2) Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde stiat van activa en passiva.

3) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam van de vennootschap blijft ongewijzigd. De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- de nominale waarde van de bestaande aandelen wordt afgeschaft.

d- het kapitaal zal ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00) bedragen, vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde.

In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij duizend vijfhonderd en twaalf euro tweeënnegentig cent (E 1.512,92).

Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00), vertegenwoordigd door HONDERD TWINTIG (120) aandelen.

Vervolgens zal, zoals blijkt uit de hierna vernielde agendapunten, het kapitaal verhoogd worden met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) door inbreng in natura, om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) en dit tegen uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3,568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde. Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) welke vervolgens zaI geïncorporeerd worden in het kapitaal om het aldus te brengen op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

e- ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4) Verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

5) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), door uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging zal morden ingeschreven door een inbreng in natura, nader beschreven in hoger vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9320,00) die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

6) Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

7) Vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging.

8) Incorporatie van de uitgiftepremie in kapitaal om het te brengen van ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46,200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

9) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

10) Ontslag van de zaakvoerders en kwijting.

-11) Benoeming van" zaakvoerders.en,. indien-no dig,-commissaris

Op de laatsta blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beherende vennoten, tevens zaakvoerders van de vennootschap, zijn aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. Overeenkomstig artikel 78I van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen met de eenparige instemming van de vennoten.

V. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, in toepassing van de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Guy PARMENTIER, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt: "Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "DEMANI", tot een besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.512,92 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3, Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.200,00 EUR en dit ten belope van 312,92 EUR.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 19 augustus 2013

Burgerlijke Vennootschap o,v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor". De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen luidens dewelke de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vóór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

VI. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de kapitaalverhoging en omzetting, worden begroot op vierduizend euro (4.000,00 E). £ Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de staat van activa en passiva en het verslag dat door de zaakvoerders werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, te weten dertig juni tweeduizend en dertien, goed te keuren

De vergadering besluit tevens tot goedkeuring van het verslag van de heer PARMENTIER, bedrijfsrevisor, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 3) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de uitdrukking van het kapitaal op basis van het eigen vermogen, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Op basis van het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien wordt het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

JI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

door de comparanten bepaald op DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00), vertegenwoordigd door HONDERD TWINTIG (120) aandelen.

Vervolgens zal, zoals blijkt de hierna volgende beslissingen, het kapitaal verhoogd worden met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) door inbreng in natura, om, het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) en dit tegen uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde. Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) welke vervolgens zal geïncorporeerd worden in het kapitaal om het aldus te brengen op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering hoort lezing van het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer ° Guy PARMENTIER, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, over de toegepaste schattingswij zen { en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer PARMENTIER, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing vair art. 313 W. Venu., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Gewone Commanditaire Vennootschap DEMANI door middel van inbreng van een deel van de rekening-couranten op naam van Mevr. Rita Becker en Dhr. Wouter Vanhee, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te ° controleren.

3. Pat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.568 aandelen van de vennootschap Gewone ; Commanditaire Vennootschap DEMANI, zonder vermelding van een nominale waarde van 10,00 EUR en creatie van een uitgiftepremie t.b.v, 9320,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 20 augustus 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

B edrijfsrevisor"

Stemmink Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) om het te brengen van DUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 1.200,00) op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), door uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door incorporatie van twee schuldvorderingen in kapitaal, die respectievelijk mevrouw BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden voornoemd, bezitten lastens de vennootschap, zoals deze schuldvorderingen nader beschreven zijn in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waarvoor DRIEDUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG (3.568) nieuwe aandelen worden toegekend aan de inbrengers.

Vermelde kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9320,00) die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Zijn vervolgens tussengekomen:

I) mevrouw BECKER Rita, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een deel van haar schuldvordering Lastens de vennootschap tot beloop van TWEEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 22.500,00), in ruil waarvoor haar DUIZEND ZEVENHONDERD VIERENTACHTIG (1.784) nieuwe aandelen worden toegekend.

2) de heer VAINIIIEE Wouter, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een deel van zijn schuldvordering lastens de vennootschap tot beloop van TWEEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 22.500,00), in ruil waarvoor hem DUIZEND ZEVENHONDERD VIERENTACHTIG (1384) nieuwe aandelen worden toegekend.

Vermelde inbreng in natura, voor een totaal bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (E 45.000,00), zal tot beloop van VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (E 35.680,00) geboekt worden op de rekening `kapitaal' en tot beloop van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD TWINTIG EURO (E 9.320,00) op de rekening `uitgiftepremie'.

VASTSTELL G VAN HET TOT STAND KOMEN VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00), vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde. VIJ1~DE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van de hierboven vermelde uitgiftepremie in kapitaal waardoor het kapitaal wordt gebracht van ZESENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO (E 36.880,00) op ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 46.200,00), vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde. Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

ZESDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "DEMANI"

2) Zetel : te 2520 Ranst (Broechem), Broechemsesteenweg 19

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- uitoefenen van management- en beheersfuncties in ondernemingen;

- advies, consulting, bestuur en vertegenwoordiging;

- onroerend goed verwerven, beheren, instandhouden en valoriseren;

- roerend goed verwerven en beheren;

- het uitvoeren van elektriciteitswerken en niet door specifieke bekwaamheidsattesten beperkte karweien. De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

't









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel ' behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire i ÿ aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (£ 46.200,00), verdeeld in DRIEDUIZEND

ZESHONDERD ACHTENTACHTIG (3.688) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand januari om veertien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een vohnachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aI dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat,

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen, Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerders van de vennootschap, met name mevrouw

BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden voornoemd.

Kwijting over het door hen gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens om mevrouw BECKER Rita en de heer VANHEE Wouter, beiden

voornoemd, tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, en dit voor de duur van de vennootschap, behoudens

herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

" " ,Voor-,behouden aan het ~'@etgisch Staatsblad

Vr---

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voor-E behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen. Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoordineerde wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt, met recht op indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ACS ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", te 2380 Ravels, Grote Baan 201. WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd aIs gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend,

(volgen de handtekeningen).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

Bedrijfsrevisor

- verslag van

de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 30.01.2015, NGL 23.02.2015 15046-0267-013
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 29.01.2016, NGL 22.02.2016 16047-0409-013

Coordonnées
DEMANI

Adresse
BROECHEMSESTEENWEG 19 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande