DEMODENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMODENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.883.011

Publication

12/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank vaa. -.nop+lanerpi

Griffie

Antwerpen

0 3 DEC. 2014

afdeling Antwerp rn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsar : ' R S 3 Q

Benaming

(voluit) : DEMODENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 395 A te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - INBRENG-

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zevenentwintig november tweeduizend veertien dat door :

De heer DEMOOR Nicholas Guy Josepha Pasquier, geboren te Schoten op veertien oktober negentienhonderd zesenzeventig (rijksregister nummer 76.10.14-011.71), wonende te 2950 Kapellen Valkenlaan 13.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DEMODENT",' met zetel te Brasschaat met ais eerste adres Bredabaan 395 A te 2930 Brasschaat .

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts,

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in: het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het: productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00): of twee derden van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE15 7360 0871 6930 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "KBC Bank" agentschap Brasschaat-Centrum, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

De heer Nicholas Demoor voornoemd wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder. Hij is individueel bevoegd

omnamens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De duurtijd van het mandaat van deze statutaire blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

zaakvoerder is onbeperkt en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, te besluiten in unanimiteit van alle vennoten, het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit,

Mevrouw COOLENS Kim, geboren te Antwerpen op negenentwintig maart negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.03,29-138.14), echtgenote van voormelde heer Nicholas Demoor, wonende te 2950 Kapellen Valkenlaan 13 wordt aangesteld als opvolger - zaakvoerder. Zij volgt van rechtswege de voormelde zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden. Zij vervangt hem ais lasthebber ad hoc ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping,

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stelten, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Wordt ais bijzondere lasthebber aangesteld, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Juribei Partners", gevestigd te 2000 Antwerpen Ankerrui 20 bus 14, alsook haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om ieder afzonderlijk de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B,T.W: administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

De vennootschap wordt opgericht rekening houdend met de modaliteiten en de voorwaarden, opgenomen in artikel vijf van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van één juli tweeduizend dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

-

Tegelijk hiermede nedergelegd ï expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan JANSSENS







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
DEMODENT

Adresse
BREDABAAN 395A 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande