DEMOLO

NV


Dénomination : DEMOLO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 449.969.439

Publication

09/05/2014
ÿþMod Word 1 f.1

ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



- tim - - tz

2 8 .04, 2014

eig3i','Pmre Uri ;~P,d'i~r4iA;w,st.

AN i'bV>d_~~f~~t~J, Qfi~rfii~i#áe~{~l~i~ ~..~.. ~



111111111,1114111111,1111111

Ondernerningsnr : 0449.969.439 Benaming

(voluit) : Demolo (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2880 Bornem, Louis Segersstraat (HIN) 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting publicatie dd 0210412014 nummer 14303259

publicatie dd 02/04/2014 nummer 14303259Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, geassocieerd notaris te Grimbergen, op achtentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat door de' buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de gewone' algemene vergadering van de vennootschap op B juni 2012, vierhonderd eenenveertigduizend honderd negenentwintig (441.129,00)euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar; 01/01/2011 - 3111212011.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: vaststelling uitkering dividend.

De algemene vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 werd besloten, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, om een: tussentijds dividend van vierhonderd veertigduizend (440.000,00) euro uit te keren in toepassing van artikel 537 1ste lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Alle vennoten hebben hierop verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van voormeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het, verslag van de raad van bestuur, evenals het verslag van de heer Luc Ravert, kantoor houdende te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, bedrijfsrevisor aangeduid door de raad van bestuur.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna letterlijk weergegeven:

"VIII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860, Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de NV DEMOLO is gebleken dat :

1. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 396.000,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 7.091 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 11.821 bestaande aandelen;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de NV DEMOLO is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven

_____ aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 24 maart 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C"", vertegenwoordigd door:

[Handtekening]

Luc Ravert

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal. Een tweede exemplaar zal tevens in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de verslagen goed te keuren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing: Voorstel tot kapitaalsverhoging.

O~ basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend zijnde een bedrag van driehonderd zesennegentigduizend (396.000,00) euro, om het van honderd vijftigduizend (150.000,00) euro te brengen op vijfhonderd zesenveertigduizend (546.000,00) euro, door inbreng van de vaststaande zekere en opeisbare schuldvordering voor een bedrag van driehonderd zesennegentigduizend (396.000,00) euro die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap naar aanleiding van voornoemde beslissing tot uitbetaling van een tussentijds bruto-dividend. Deze inbreng zal vergoed worden door het creëren van zevenduizend eenennegentig (7.091) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, behalve dat zij zullen delen in de resultaten pro rata temporis vanaf hun inschrijving.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort bij de inschrijving. Er is geen uitgiftepremie verschuldigd.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing: Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen, na voorlezing van het voorafgaande, de volgende personen tussen die verklaard hebben volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statufen als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven :

- de heer DE BOECK Frank, voornoemd, die verklaart zijn schuldvordering ten belope van driehonderd vijfennegentigduizend negenhonderd zesenzestig komma vijftig (395.966,50) euro in deze vennootschap in te brengen, voor zevenduizend negentig (7.090) aandelen, ten bedrage van driehonderd vijfennegentigduizend negenhonderd zesenzestig komma vijftig (395.966,50) euro en geheel volstort;

- de heer DE BOECK Herwig, voornoemd, die verklaart zijn schuldvordering ten belope van drieëndertig komma vijftig (33,50) euro in deze vennootschap in te brengen, voor één (1) aandelen, ten bedrage van drieërtdertig komma vijftig (33,50) euro en geheel volstort.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zesde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijfhonderdzesenveertigduizend euro (546.000 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend negenhonderd en twaalf (18.912) aandelen, zonder nominale waarde.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zesenveertigduizend (546.000,00).

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend negenhonderd en twaalf (18.912) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder één! achttienduizend negenhonderd twaalfste (1/18.912) van het kapitaal vertegenwoordigen."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Achtste beslissing: Machtiging aan het bestuurorgaan.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Negende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tiende beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

e >l{

r.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

y~ W

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830 Machelen, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL









Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten,

verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor.

Notaris Bénédicte Boes



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/07/2014 : ME090298
02/04/2014 : ME090298
25/11/2014 : ME090298
02/07/2013 : ME090298
26/07/2012 : ME090298
06/04/2012 : ME090298
30/06/2011 : ME090298
12/07/2010 : ME090298
09/07/2009 : ME090298
14/11/2008 : ME090298
10/07/2008 : ME090298
17/07/2007 : ME090298
16/11/2006 : ME090298
29/06/2006 : ME090298
16/06/2005 : ME090298
05/07/2004 : ME090298
29/10/2003 : ME090298
14/07/2003 : ME090298
24/07/2002 : BL570628
15/07/2000 : BL570628

Coordonnées
DEMOLO

Adresse
LOUIS SEGERSSTRAAT 108 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande