DEMOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEMOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.017.233

Publication

02/01/2014
ÿþi

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twaalf december dertien, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "REMOS", met zetel te 2400 Mol, Sint-Apollonialaan 36, ingeschreven in rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0473017233 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 473.017.233.

VOORAFGAANDE OPMERKING

De enige aandeelhouder verzoekt ondergetekende notaris de fusie door overneming vast te stellen van de Naamloze Vennootschap "DEMOS", door de voornoemde Naamloze Vennootschap "KAPPA", overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de FORMALITEITEN, die door de over te nemen vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast:

a) Overeenkomstig artikel 720 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen werd een kopie van het fusievoor-stel, waarvan hierna sprake, verstuurd naar de enige aandeelhouder, die dit erkent, uiterlijk één maand voor onderhavige algemene vergadering.

b) Overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de enige aandeelhouder op de maatschappelijke zetel van de vennootschap tenminste één maand voor de algemene vergadering kennis gekregen van volgende documenten: het fusievoorstel, de jaarrekening van de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, het jaarverslag opgesteld door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Eerste Besluit

Fusievoorstel

De bestuurders van de Naamloze Vennootschap "DEMOS", overgenomen vennootschap, en de bestuurders van de Naamloze Vennootschap "KAPPA", overnemende vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt overeenkom-stig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel op drieëntwintig oktober tweeduizend dertien, zijnde méér dan zes weken voor onderhavige algemene vergadering, zowel door de overnemende als door de overgenomen vennootschap, en werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier november tweeduizend dertien, respectievelijk onder nummers 20131104-166239 en 20131104-166694.

De enige aandeelhouder keurt deze fusievoorstellen goed.

Tweede Besluit

Ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie door overneming

De enige aandeelhouder besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot ontbinding, zonder vereffening, van de

vennootschap "DEMOS", en tot fusie met de Naamloze Vennootschap "KAPPA", met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "DEMOS", niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten per datum van dertig _.september__tweeduizend..dertien._Alle._handelingen _verricht.-sinds..één..januarLtweeduizend. dertien_ door._de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan bel Belgiscl

St,aatsbli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473017233

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2400 MOL, SINT-APOLLONIALAAN 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : PROCES-VERBAAL VAN ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

*1A002226*

DEMOS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I01

Nccrgcicgd ter griffio van da RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

ti 9 BEC, 2013

TURNHOUT

GrilDe Griffier,

Mod WON 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013
ÿþ" t

Mal ADF 11.1

{,rifff fes! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeleg" er

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 OKT. 2013

T pe ~r~iitter

R~ QUT

,

111

Ondememingsnr : 0473.017.233

Benaming (voluit) : Demos

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : St.-Apollonialaan 36 - 2400 Mof

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

FUSIEVOORSTEL

De gedelegeerde bestuurder heeft de eer een Buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen ter studie van Notaris An ROBBERECHTS te Londerzeel op donderdag 12 december 2013

ten einde er te beraadslagen over een absorptie door de vennootschap KAPPA N.V.

De geplande absorptie van DEMOS N.V. door KAPPA N.V. valt onder de rechtshandelingen waarbij het gehele vermogen van een of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is gebonden.

Conform artikel 676 10 van het wetboek van vennootschappen is deze rechtshandeling gelijkgesteld met een fusie door overneming.

De afgevaardigde bestuurder acht deze absorptie opportuun gezien uit onderhandelingen met de andere vennootschap is gebleken dat derwijze een vennootschap wordt overgenomen wiens activiteit en ervaring een belangrijke aanvulling kan betekenen voor de overnemende vennootschap . De operationele structuur wordt verstevigd.

Bepaalde handelingen voorgeschreven voor de fusie door overname dienen hier evenwel niet te worden gesteld. Zo dient er geen de ruilverhouding van de aandelen te worden voorgesteld, wat logisch is: Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Verdere inlichtingen:

1) de rechtsvorm van de over te nemen vennootschap: Naamloze Vennootschap;

De naam is DEMOS;

Het doel is: "a) De vennootschap heeft tot doel:

- Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk

welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video,

electrotechnische dragers).

- Het verlenen van waarborgstellingen.

- De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

Dit alles in de meest ruime zin.

op de laatste blz. van Luik-R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f~rrf(? E - vervolg

MCd PDF 11.1

Dc vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciale aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen"

Zij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Weyts, te Machelen, op vierentwintig augustus twee duizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna, onder nummer 20001020-163, de statuten werden voor het laatst gewijzigd op tien februari, tweeduizend en elf, bij akte verleden door Meester An ROBBERECHTS, notaris te Londerzeel, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf maart 2011 onder het nummer 0039066.

Het Ondememingsnummer is 0473017233

Haar maatschappelijke zetel is: Sint Apollonialaan 36 te 2400 MOL

2) De naam van de overnemende vennootschap: KAPPA

Met maatschappelijke zetel: 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1

Ondernemingsnummer: 0427670822

Haar doel bestaat erin: "De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

- Zij heeft tevens tot doel de productie, de verwerking, de verkoop en de commercialisatie van alle vruchten van de bodem en de veeteelt.

- Het verlenen aan aile derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België ais in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met een maatschappelijk kapitaal van tweehonderd zestienduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (216.906,83 EUR), vertegenwoordigd door achtduizend zevenhonderd vijftig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Emile Van Tichelen, destijds te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Frans Mortelmans, destijds te Antwerpen, op acht juli negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna, onder nummer 19850731-324, waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Robberechts op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, voor Meester An ROBBERECHTS, notaris te Londerzeel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei tweeduizend en twaalf, onder nummer 2012-05-0410084082.

M7 `

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad Mits - vervolg

Wad POF 11,1

3) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is één januari tweeduizend en dertien,

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Lodewijk Lamberts-Van Assche

Gedelegeerde Bestuurder

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 11.06.2013 13166-0064-009
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 22.06.2012 12203-0468-009
19/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~l't;" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernenningsnr : 0473017233 Benaming

(voluit) : DEMOS

(verkort)

/~ I~~:. i,.:, t~~y! Lw. ~.{.~.. L. .. +,.N f,.)f~ }~~

RIFFIEt~ ~[7~.+fI-lz~ ldi~4." " 'á~~. VAN

0 6 APR. 20t2

KOOPi-iï at l5-L "l't.~'r+i\IHOU T i3o~Rfrie r,

Voor-behoudE aan he Beigisc Staatsbfi

*12076801*

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2400 MOL, SINT-APOLLONIALAAN 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming vaste vertegenwoordiger

Ingevolge proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 28 maart 2012. werden volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

De vennootschap zal kortelings aangesteld worden als bestuurder van de naamloze vennootschap "BRICOMARKT, met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7 bus 2, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0422231892 en onderworpen aan de Belasting; over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0422.231.892.

Om deze reden moet de vennootschap een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die wordt belast met de. uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

De raad van bestuur beslist hierbij om aan te duiden als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Lamberts-Van Assche Christina Nelly Paul, geboren te Londerzeel op vierentwintig december negentienhonderd zestig, wonende te 3000 Leuven, Mechelsevest 18/0201.

Lodewijk Lamberts-Van Assche, gedelegeerd bestuurder (getekend).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 05.07.2011 11255-0549-009
11/03/2011
ÿþNad 2.0



NEERGELtUD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

01 WART 2011

KOOPHA EL TURNHOUT

riffier,

1111, 11M 111

VI V

behi

aa~

Be

Staa





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473017233

Benaming

(voluit) : DEMOS

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2400 MOL, SINT-APOLLONIALAAN 36

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DOEL - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - AANPASSING STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING - VASTSTELING NIEUWE STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS,notaris met standplaats te Londerzeel, op tien februari tweeduizend en elf, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd í3 rollen een verzending te Meise, de 17 februari 2011. Boek 5/425 Blad 59 Vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger H. ROSELETH (getekend)".

Blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap, "DEMOS", met zetel te 2400 Mol, Sint-Apollonialaan 36, ingeschreven in rechtspersonenregister te Turnhout; met ondernemingsnummer 0473017233 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 473.017.233.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen' genomen:

1. Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig: euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) bedraagt.

2. Het kapitaal wordt verhoogd met zesentwintig euro en tweeënzestig cent (26,62 ¬ ), om het te brengen: van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ), en dit door incorporatie van de beschikbare reserves.

3. Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creëren doch door de incorporatie van de kapitaalverhoging de intrinsieke waarde van de aandelen te verhogen.

4. Artikel 5 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

5. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt aangevuld met volgende tekst: "De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd."

6. Er wordt kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van de staat van activa en passiva, afgesloten per dertig november tweeduizend en tien, dit alles zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake wijziging van het maatschappelijk doel.

7. Artikel 3 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

8. Er wordt ontslag gegeven aan de voltallige Raad van Bestuur van de vennootschap en aan de gedelegeerde bestuurder en er wordt hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

9. Worden benoemd als bestuurders voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden:

a) De Heer Lamberts-Van Assche Lodewijk, voornoemd (rijksregistemummer: 32.01.15-367.56, hier vermeld. met zijn uitdrukkelijke toestemming).

b) Mevrouw Lamberts-Van Assche Helena Ghislena Amanda Lodewijk, geboren te Londerzeel op

negenentwintig september negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 1840 Londerzeel, Polderstraat 67.

(rijksregistemummer: 59.09.29-488.41; hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming).

Hier beiden aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11. Tenslotte worden de statuten in overeenstemming gebracht met de actuele wetgeving.

12. De nieuwe statuten worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de naam "DEMOS".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Sint-Apollonialaan 36.

3. a) De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd ;e rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video, electrotechnische dragers).

- Het verlenen van waarborgstellingen.

- De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De vennootschap is opgericht vanaf vierentwintig augustus tweeduizend voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénitweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit een collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verplichting kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

algemene vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigd bestuurder, die alleen opreedt.

vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of wenselijk maken.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De raad van bestuur of die bestuurders die vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

7. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk

jaar.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen in vergadering, de twee bestuurders:

1/ de Heer Lamberts-Van Assche Lodewijk, voornoemd;

2/ Mevrouw Lamberts-Van Assche Helena, voornoemd;

Gelet op het feit dat de raad van bestuur geldig is samengesteld, verklaren de bestuurders over te gaan tot

de benoeming als gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 18.06.2010 10197-0361-009
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.06.2009 09301-0219-009
29/09/2008 : AN341699
03/07/2008 : AN341699
09/07/2007 : AN341699
18/10/2006 : AN341699
04/07/2006 : AN341699
07/07/2005 : AN341699
06/07/2004 : AN341699
09/07/2003 : AN341699
14/08/2002 : AN341699

Coordonnées
DEMOS

Adresse
SINT-APOLLONIALAAN 36 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande