DEN DRIJHOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN DRIJHOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.472.201

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14362-0338-012
31/05/2013
ÿþ -?'----" 3v ; ~-sr--~ Nad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111111111§111111111111

iteergeteed for ,e, .7rc J! " Rerhfhank Keophanda Qniieº%pea, op

Griffie ME1

Ondernemingsnr : 0844.472.201

Benaming

(voluit) : Den Drijhoek

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lintsesteenweg 2 te 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 16 mei 2013:

De heer Afliet Dirk biedt zijn ontslag aan vanaf heden 16 mei 2013. De bijzondere algemene vergadering der

aandeelhouders aanvaardt dit ontslag en verleent dhr. Alliet Dirk kwijting voor zijn taak als zaakvoerder.

Zaakvoerder

Alliet Nick

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/03/2012
ÿþ Mod 11.1

(~~ ~. -IL ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voot behout aan h Belgis Staatst 11111111 lUijlij IIINII II

" saosaaaa*





etelfgreee ter Y ":ne S'ea do tedttbite ++on Kooplurrele Arvepoo, q

1 6 URI 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: * 0á44'

Benaming (voluit) :DEN DRIJHOEK

(verkort): *

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :LINTSESTEENWEG 2

2540 HOVE

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op vijf maart

Voor Ons, meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer ALLIET Dirk Cyrille Michel, geboren te Menen op één oktober negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 611001 361-87, wonende te 2547 Lint, Beekhoekstraat 78.

2. De heer ALLIET Nick, geboren te Wilrijk op negenentwintig april negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 870429 253-53, wonende te 2640 Mortsel, Doolhof laan 12.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DEN DRIJHOEK'.

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2540 Hove, Lintsesteenweg 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL "

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: Groot- en kleinhandel, import en export en verdeling van algemene voeding, drank zowel alcoholische als niet alcoholische, tabakswaren, dagbladen en tijdschriften, elektrische apparaten en computer en randapparaten, drogisterij artikelen alsook alle producten die verkocht worden in warenhuizen zonder enige limitatie.

Uitbaten van horecazaak, feestzaal, café, traiteur, voedingszaak, videotheek zowel verhuur als verkoop, telefoonwinkel, nachtwinkel, textiel, carwash, tankstation van fossiele brandstoffen en elektriciteit.

Collidienst en vervoer van allerhande goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als vertegenwoordiger of als tussenpersoon.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor

Bijlagen bid het Belgisch Staatsblad - 2$/03/2012 - Annexes u oniteur Bige

Voor-} Luik B - vervolg

oehotiàen

taan .het

eigen rekening als voor rekening vanderden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar onroerende goederen met in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de

Belgïsch Staatsblad



=Annexesdü 1Vloniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch





Vaor-behouden aan het -- scW Staatsblad Luik B - vervolg

vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend dertien.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer ALLIET en De heer ALLIET Nick, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen..

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De voornoemde zaakvoerders nemen de beslissing

tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Boekhoudkantoor Fiscona bvba, vertegenwoordigd door de heer Erwin Lemmen, kantoorhoudende te 2650 Edegem, Boniverlei 98, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de B

MAART 2012. Boek 144, blad 10, vak 3. Vijfentwintig euro (25 E). De e.a.

inspecteur: a.i. (get) K. Bosman.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte





Annexes du Moniteur belge

28/03/2012

elgisch Staatsblad



Bijlagen bij h

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.10.2015 15656-0384-012

Coordonnées
DEN DRIJHOEK

Adresse
LINTSESTEENWEG 2 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande