DEN HARTOG SLOOPWERKEN

Société en commandite simple


Dénomination : DEN HARTOG SLOOPWERKEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.857.986

Publication

27/03/2014
ÿþOndernerningsnr 0891.857.986

Be41efelir40

(volutt) Den Hartog Sloopwerken

(verkort):

Rechtsvorm - GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel Rhoode 47 te 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Ondertvero -alt;m BESLISSING TOT VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELL1NG VAN DE VEREFFENAAR

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 27 september 2013 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2) Aanstelling vereffenaar

Er wordt voorgesteld om de heer Den Hzetog STeven, wonende te 2360 Oud- Turnhout, Rhoode 47, als vereffenaar aan te stellen. Deze aanstelling zal gebeuren onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaar heeft volgende machten: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden. De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap ten gelde te maken, om daartoe elle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen toe te staan, alle uitstel en rentevoeten te bepalen, elle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om %lace reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, elle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. De algemene vergadering zal de vergoeding bepalen

van de vereffenaar. Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

De Rechtbank van Koophandel bevestigde de benoeming van Steven Den Hartog als vereffenaar op 6 november 2013.

3) Naar aanleiding van de vervroegde ontbinding wordt de zaakvoerder de heer Steven Den Hartog ontslagen als zaakvoerder met ingang vanaf 27 september 2013.

De heer Steven Den Hartog (get) - Vereffenaar

aode Isatsta blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en noedanigheid vi je instturrienkarencie norari, netzij  ,an do perz,zono;nte.vi bevoegode Kairspeisocin Len sanzien van derden te vertagemooldigen

Haare en handtekening

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11111!1j1,111111111

27/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord11.1

0891.857.986

DEN HARTOG SLOOPWERKEN in vereffening

, :(-(-hi.,01-in GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

z..tal Rhoode 47 te 2360 OUD-TURNHOUT

,tr,1 adres;

SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 30 september 2014 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft: EERSTE BESLUIT:De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar de dato 31 maart 2014. De vereffenaar brengt verslag uit over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap. De vennoten bevestigen dit verslag en de vereffeningsactiviteiten bij gebrek aan commissaris op basis van hun individueel controlerecht conform artikel 194 van de vennootschappenwet te hebben geverifieerd. TWEEDE BESLUIT:De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn. DERDE BESLUIT:De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens het hierna of voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk, hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat het saldo op heden wordt overgemaakt aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit of geconsigneerd werd op het bevoegde deposito en consignatiekantoor, VIERDE BESLUIT:De vergadering beslist het verslag van de vereffenaar en de door haar voorgelegde rekeningen goed te keuren, haar te ontslaan van haar taak en kwijting te geven aan de vereffenaar en haar te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar taak als vereffenaar. VIJFDE BESLUIT:De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEN HARTOG SLOOPWERKEN" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan. ZESDE BESLUIT:De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te 2360 Oud-Turnhout, Rhoorzie 47. ZEVENDE BESLUIT:De rekening 363-0720655-82 op naam van de vereffende vennootschap "DEN HARTOG SLOOPWERKEN" in vereffening blijft nog geopend voor een termijn van maximum één jaar, ACHTSTE BESLUIT:De vergadering verleent volmacht niet machtiging tot in de plaatsstelling te verlenen aan Heidi Meeus, Antwerpsesteenweg 83 d te 2520 Ranst - Broechem, teneinde te zorgen voor de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en de publicatie ervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voor alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap. Deze volmacht vervalt binnen de 6 maanden te rekenen vanaf voormelde akte. AI deze besluiten werden met eenparigheid van stemmen gesloten. De vergadering wordt afgesloten om 15.30 uur.

De heer Steven Den Hartog wordt ontslagen als vereffenaar met ingang vanaf heden.

Te Oud-Turnhout op 30 september 2014

De heer Steven Den Hartog - vereffenaar.

_ 11-3.D.1 ?i, :"c" C'D-30191-1,-21c. oz" In-il I ,12.1z.i.?.-.()E.

ç:soiI_ r.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va e

;IPprc, " c." '1 va.de

11111R11111111

RECHTBAWIC t'A"PUDEL

16 OKT. 2014

ANTWERPEN tie.:21»,..;.; TURNHOUT Die C34,11,or

Coordonnées
DEN HARTOG SLOOPWERKEN

Adresse
RHOODE 47 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande