DEN TWEESPRONG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN TWEESPRONG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.753.134

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 21.06.2012 12205-0501-013
26/01/2011
ÿþe mal 2.1

:; Ondernemingsnr : 0830.753.134

Benaming : DEN TWEESPRONG

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoekeinde 65

2330 Merksplas

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: inbreng in natura - kapitaalverhoging - quasi-inbreng

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 10 januari:: 2011, neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1 e bis van het Wetboek Registratierechten dat de:. buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEN TWEESPRONG, met ondernemingsnummer 0630.753.134 en met zetel te 2330: Merksplas, Hoekeinde 65 is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

i il volgende verslagen te bespreken:

- Het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2400 Mol,

Hangarstraat 1 bus 1, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de° zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Frank Bloemen, de voormelde bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

"VA. BESLUITEN

De inbreng in natura in de BVBA "DEN TWEESPRONG" bestaat uit de materiële vaste activa en de' voorraden van het varkensbedrijf van de heer Manuël PEETERS, met exploitatiezetel te 8-2330:. Merksplas, Hoekeinde 65 per 01 november 2010.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Mol, Hangarstraat permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor B8&8 Bedrijfsrevisoren" met: maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Half Daghmael 11/1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der` Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de j waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeuringheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord: zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste; overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de rubriek voorraden ten bedrage;' van 76.000 EUR, waarop wij geen fysische controle konden uitvoeren gezien onze aanstelling dateert na de datum van overdracht.

De overdracht blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen. De schulden en vorderingen; die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de overdrager. De vergoeding voor de inbreng in nature van het varkensbedrijf van de heer Manuël PEETERS bestaat uit: 858 aandelen van de BVBA "DEN TWEESPRONG", zonder nominale waarde, maar met een: fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel.

Volledigheidshalve vermelden wij het bestaan van een inschrijving Landbouwvoorrecht op het in te= brengen landbouwbedrijf d.d. 13 september 2009 ten bedrage van 90.000 EUR in hoofdsom en 9.000,00 aanhoren.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de heer Manuël PEETERS aan;: ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een attest zoals: bedoeld in artikel 93 undecies van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 16ter KB nr.38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest;: zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd, dient ondergetekende erop te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier terme

11111

" 11013906*

1 4 JAN. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"

'doo r-

*;.+ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Y

s

mod 2.1

wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de BTW, van de RSZ of de inningsinsteffing' bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c.q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Wij zullen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion ).

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol op 25 november 2010

BB&B Bedrijfsrevisoren"

Burg. Venn. o. v. v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen".

Het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Frank Bloemen, de voormelde bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

"VIL BESLUITEN

De quasi-inbreng in de BVBA "DEN TWEESPRONG" bestaat uit de overdracht van 45.978,61: nutriëntenemissierechten door de heer Manuël PEETERS, alsmede uit de overname van de rechten en verplichtingen voortkomende uit een contract tot aankoop van maximaal 11.284,26 nutriëntenemissierechten waaruit een verplichting tot betaling van maximaal 42.315, 97 EUR voortvloeit. Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Mol, Hangarstraat 1/1, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Half Daghmael 11/1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschrijving van de overgedragen bestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeuringheid;

3. de door partijen voor de quasi-inbreng weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De overdracht blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen.

De vergoeding bestaat uit de toekenning van een bedrag van 57.962,28 EUR in speciën, betaalbaar door; boeking op het credit van de rekening-courant op naam van de heer Manuël PEETERS in de boekhouding van de BVBA "DEN TWEESPRONG".

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Bijzondere ' Algemene Vergadering van de BVBA "DEN TWEESPRONG". Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande quasi-inbreng die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no faimess opinion").

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol op 25 november 2010

'BUS Bedrijfsrevisoren"

Burg. Venn. o. v. v. e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen".

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig de artikelen 222 en 313 van het genoemde wetboek.

2/ op basis van voornoemde verslagen het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 85.800,00 teneinde het kapitaal te brengen van ¬ 80.000,00 op ¬ 165.800,00, mits creatie en uitgifte van 858 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van ¬ 85.800,00. Deze 858 aandelen hebben een gelijke fractiewaarde en vertegenwoordigen elk 1f858518 van het ingebrachte kapitaal. Deze aandelen zijn van dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande i aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap van het lopende boekjaar.

De kapitaalverhoging te verwezenlijken door inbreng van de hierna vermelde handelszaak en dat 858 aandelen aan de heer Manuël Peeters worden toegekend als tegenprestatie voor de inbreng.

3/ de handelszaak uitgebaat door de heer Manuël Peeters te 2300 Merksplas, Hoekeinde 65, met ondernemingsnummer 0890.004.890 en BTW-nummer BE890.004.890 in te brengen in de vennootschap. Deze inbreng wordt gedaan op basis van de toestand op datum van 31 oktober 2010, waarbij de activa gewaardeerd zijn aan de op die datum gangbare marktwaarde.

4/ dat de kapitaalsverhoging volledig is verwezenlijkt doordat op al de aandelen is ingeschreven en deze volledig zijn volgestort door de onvoorwaardelijke inbreng in natura, zodat het kapitaal van de vennootschap thans ¬ 165.800,00 bedraagt en verdeeld is in 1658 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een gelijke fractiewaarde, elk 1/1658 van het kapitaal vertegenwoordigend.

5/ ter vergoeding van de voormelde inbreng 858 aandelen toe te kennen aan de heer Manuël Peeters.

6/ artikel vijf van de statuten als volgt aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten :

"ARTIKEL VIJF- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdvijfenzestigduizend achthonderd cum (¬ 165.800,00) -en vertegenwoordigd door duizend zeshonderd achtenv ftig- (1658) aandelen met.. een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

"

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

gelijke fractiewaarde, die ieder éénduizend zeshonden-! achtenvjftigste (1/1658) van het kapitaal vertegenwoordigen."

7/ Op basis van voornoemde verslagen over te gaan tot de aankoop van 45.978,61 nutriëntenemissierechten van de heer Manuël Peeters, voornoemd, en de overname van de rechten en verplichtingen voortkomende uit een contract tot aankoop van maximaal 11.284,26 nutriëntenemissierechten waaruit een verplichting tot betaling van maximaal ¬ 42.315,97 voortvloeit. De vergoeding bestaat uit de toekenning van een bedrag van ¬ 57.962,28 in speciën, betaalbaar door boeking op het credit van de rekening-courant op naam van de heer Manuël Peeters in de boekhouding van de vennootschap.

Aangezien de overdracht van de vermogensbestanddelen binnen de twee jaar na de oprichting van de vennootschap plaats heeft en gebeurt tegen een vergoeding gelijk aan ¬ 57.962,28, welke bijgevolg één tiende gedeelte van het geplaatst kapitaal van ¬ 80.000,00 overschrijdt, en de heer Manuël Peeters, de oprichter en de i zaakvoerder is van de vennootschap, beantwoordt deze verrichting aan de voorwaarden van een quasi-inbreng, zoals omschreven in het artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besluit dat aan deze voorwaarden voldaan is een geeft haar uitdrukkelijke goedkeuring voor deze transactie.

8/ Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan de heer Wim Stoops te 2300 Turnhout, Schobbaard 23, ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal met aangehechte verslagen van de revisor en van de zaakvoerder;

- historiek en coördinatie van de statuten.

1/oor-

lbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0503-013
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 17.06.2016 16182-0559-013

Coordonnées
DEN TWEESPRONG

Adresse
HOEKEINDE 65 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande