DENEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.754.481

Publication

23/11/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iase99is*

11111

riïevreee ent en of, Rechtbank van lioe;;rketti tt tei+rerperi

Wirefflef

Ondernemingsnr : 5 pCD 5 t( Y 64

Benaming

(voluit) : DeNest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Eethuisstraat 141

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 9 november 2012, dat

1) De heer ELIAERTS Serge Gustave Yvon, geboren te Wilrijk op één en twintig april negentienhonderd drie en zestig, wonende te 2900 Schoten, Eethuisstraat 141, en zijn echtgenote :

2) Mevrouw VAN WOUWE Linda Maria Isolde, geboren te Kruibeke op dertien juli negentienhonderd drie en zestig, wonende te 2900 Schoten, Eethuisstraat 141.

Comparanten sub 1) en 2) zijn gehuwd zonder huwelijkscontract te hebben afgesloten, ongewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DeNest", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Eethuisstraat 141 en met uitbatingszetel te 2000 Antwerpen, Adriaan Brouwersstraat 31 GV, hebbende als doel

- De uitbating van een horecabedrijf meer bepaald het uitbaten van brasserie, taverne, café, broodjeszaak, ijssalon, restaurant alsook organisatie van spektakels en evenementen hetzij zelf of door derden georganiseerd. Hiertoe mag zij haar infrastructuur ter beschikking stellen aan derden.

Zij mag cursussen inrichten, tentoonstellingen organiseren of laten organiseren in haar lokalen, haar lokalen ter beschikking stellen voor beeldende, audiovisuele kunsten, theater en ander gerelateerde activiteiten of deze activiteiten zelf organiseren.

Zij mag kleinhandel of groothandel in dranken, voedingswaren en niet-voeding uitoefenen alsook aankoop, verkoop, import en export van deze producten.

- Zij mag haar lokalen uitbaten en verhuren als feestzaal met inbegrip van een traiteurdienst.

- Zij mag optreden als tussenpersoon in de handel en kan daartoe samenwerken, deelnemen in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen in andere vennootschappen.

- De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Voor zover een van de vermeide activiteiten een gereglementeerd beroep is, zal voorafgaandelijk de uitoefening ervan de betrokken reglementering dienen te worden nageleefd.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000 euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is voor 621100sten volstort zodat het bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd ; de heer ELIAERTS Serge, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal bezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2014.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één oktober twee duizend en twaalf onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en véér de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld ;

- notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

- de heer Van Roosbroeck Eduard, accountant, kantoorhoudend te 2980 Zoersel, Eikenlaan 50, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift en volmacht.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 28.09.2015 15613-0379-014
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 14.07.2016 16320-0387-014

Coordonnées
DENEST

Adresse
EETHUISSTRAAT 141 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande