DENIMARC

Divers


Dénomination : DENIMARC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 415.905.514

Publication

17/06/2014 : AN328093
07/10/2014
ÿþmod 11.1

Rechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel Wenigerstraat 22

2150 Borsbeek

Onderwerp akte :NV: omzetting

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op! !! 22 september 2014 werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "DENIMARC", naamloze vennootschap,! met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Wenigerstraat 22.

!! Rechtspersonenregister Antwerpen 0415.905.514.

!! Opgericht onder de benaming "Immo  Leuk Leven" blijkens akte verleden voor notaris! Pieter De Cleene-Van der Avoort te Antwerpen op 16 februari 1976, gepubliceerd in de! Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart 1976 onder nummer 680-3.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor de laatste maal blijkens! buitengewone algemene vergadering d.d. 27 februari 2004, gehouden voor notaris Philip! Van den Abbeele te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van! 19 maart 2004 onder nummer 04045956.

!! Waarbij na beraadslaging door de vergadering werd beslist als volgt:

Eerste beslissing:

1! De algemene vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen naar "EXOTISCH IJS".

!! Tweede beslissing:

!: De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te!. !! verplaatsen naar 2460 Kasterlee, Wespedongen 2.

!! Derde beslissing:

!! De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten! !! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXOTISCH IJS" is de! I! voortzetting van de naamloze vennootschap "EXOTISCH IJS", met dien verstande dat door! de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van! de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

!! De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

!! Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap! "EXOTISCH IJS", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXOTISCH IJS".

i! Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van !: de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 6 SEP. 2014

Griffie

at-fleling_ApheArnan

t«e

be a

st

Bg

11

Ondernemingsnr: 0415.905.514 Benaming (voluit) : DENIMARC

(verkort) :

nnexes du Moniteur belge

07/10/2014

mod11.1

Bijlagen biffiét B-élkisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehoucibn aan het Belgisch

Staatsblad

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de wanrdeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXOTISCH IJS" zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXOTISCH IJS" behoudt het ondernemingsnummer 0415.905.514 waaronder de naamloze vennootschap "EXOTISCH IJS" ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap "EXOTISCH IJS".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "EXOTISCH IJS" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXOTISCH IJS", zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Vierde beslissing:

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikels 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, kantoorhoudende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60 in datum van 4 september 2014 luidt als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, die het bestuursorgaan van Denimarc NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 70.816,82 is EUR 3.551,24 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 74.368,06.

/getekend/

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor".

Een uitgifte van beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Vijfde beslissing.

De vergadering verleent ontslag aan de bestuurders en gedelegeerde bestuurder van de vennootschap, die dit allen aanvaarden, te weten:

Ihsloeberke bvba, voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Henri De Meester, voornoemd.

De heer Henri De Meester, voornoemd.

Mevrouw Christine Bolckmans, voornoemd.

Er wordt hen kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

Zesde beslissing:

De vergadering besluit de statuten van een besloten vennootschap goed te keuren. Deze luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel één. Benaming.

Er is een besloten vennootschap, met beperkte a-ansprakelijkheid opgericht onder de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

,

benaming "EXOTISCH IJS".

Artikel twee. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Wespedongen 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennoot-schapsdossier

van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter

bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De zaakvoerder zal in België en in het buitenland bijhuizen, kantoren en zetels ter uitbating

kunnen vestigen.

Artikel drie. Doel.

De vennootschap heeft als doel:

* inkoop en verkoop van, ijsroom.

* immobiliën. .

* inkoop en verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehandsauto's.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel vier. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op VIERENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDACHTENZESTIG EURO ZES CENT (¬ 74.368,06)

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde.

Artikel zes. Aandelen.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

De titel van vennoot zal blijken uit het register van aandelen bijgehouden ten maatschappelijke zetel.

Mede-eigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke persoon bij de vennootschap, zoniet zal de uitoefening van de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan elke vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven. Overdracht van aandelen.

I. Onder voorbehoud van het hierna bepaalde is elke overdracht van aandelen hetzij onder levenden, hetzij wegens overlijden, nietig, indien zij niet geschiedt met toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierde van het maatschappelijk kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de afstand wordt gevraagd.

De toestemming waarvan hiervoor sprake is niet vereist indien de overdracht geschiedt aan: 1) een vennoot 2) de echtgenoot en/of afstammelingen van de overdrager.

2. Elke overdracht of overgang van aandelen aan personen die niet zonder voormelde toestemming vennoot kunnen worden, zal aan de vennoten ter kennis worden gebracht bij aangetekend schrijven met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de overnemer en de overdrager, alsmede van het aantal betrokken aandelen. Binnen de maand na de toezending van dit bericht moeten de vennoten hun beslissing bij aangetekend schrijven laten kennen aan de belanghebbende. Bij gebreke dit antwoord binnen de gestelde termijn en wijze te laten betekenen, wordt de beslissing als bevestigend beschouwd. De

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ltehoudén aan het Belgisch Staatsblad

IlijlagenlifflietSelgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

weigering een overdracht goed te keuren, zal moeten beschouwd worden als een definitief veto zonder verhaal.

3. Wordt voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten of verkrijgers het recht de afkoop van de aandelen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij zal benoemd worden. Indien de twee deskundigen tot geen akkoord komen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van de meest naarstige partij zal worden aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van deze deskundige is geen rechtsmiddel open. De uitbetaling van de prijs zal moeten geschieden binnen de drie maanden van de beslissing van de deskundige of akkoord van de partijen.

Artikel acht. Erfgenamen, schuldeisers, rechthebbenden.

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een vennoot kunnen zich in geen geval met het bestuur van de vennootschap mengen, noch de verzegeling of de inventaris van de goederen die haar toebehoren, vorderen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich houden aan de balans en de maatschappelijke inventarissen, evenals aan de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel negen. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Artikel tien. Bevoegdheid zaakvoerder.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

Artikel elf. Algemene vergadering.

De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de laatste vrijdag van de maand april om 16.00u op de maatschappelijke zetel. Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Algemene vergaderingen waarop alle vennoten aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd, worden aanzien als regelmatig samengesteld en daarop kan nopens alle punten van de dagorde geldig beraadslaagd en besloten worden.

De beslissingen worden in de algemene vergadering getroffen bij meerderheid van stemmen. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem behoudens wettelijke beperkingen ter zake. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, van dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel twaalf. Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het nettoresultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafriame zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

Artikel dertien. Ontbinding - vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van liet passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

Artikel veertien. Algemene bepalingen.

De gevallen niet voorzien in deze statuten worden beheerst door het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende beslissing:

De vergadering beslist na de vaststelling van de statuten tot een kapitaalvermindering van vierenvijftigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (E 54.368,06), om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (E 74.368,06) op twintigduizend euro 2 0.0 00 ,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van vierenvijftigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (E 54.368,06) aan te wenden door een terugbetaling aan de bestaande aandeelhouders in verhouding met hun aandelenbezit ten bedrage van vierenvijftigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (E 54.368,06) in speciën. Voormeld bedrag van vierenvijftigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (£ 54.368,06) wordt voorlopig niet uitgekeerd aan de aandeelhouders, maar wordt geboekt op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vergadering geeft het bestuursorgaan de opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

De statuten worden overeenkomstig deze beslissing aangepast.

Achtste beslissing:

Worden tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap:

# de heer Henri De Meester, voornoemd, die aanvaardt.

# mevrouw Christine Bolckmans, voornoemd, die aanvaardt.

De algemene vergadering zal beslissen over de bezoldiging van de zaakvoerders.

De zaakvoerders verklaren dat het hen niet verboden is om, persoonlijk of door een tussenpersoon, de functie van zaakvoerder in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit te oefenen, zoals bepaald in het Koninldijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Negende beslissing - diverse verklaringen:

Fiscale bepalingen.

Deze omvorming geschiedt met toepassing en op grond van:

artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

artikelen 210 tot en met 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten.

Partijen verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of las-ten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer duizend zevenhonderd euro (£ 1.700,00) bedragen.

Volmacht.

De vergadering geeft bij deze volmacht aan Boekhoudkantoor Van Miert bvba te 2350 Vosselaar, Antwelpsesteenweg 188, met recht op indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondememingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.0.), en het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bjehoudén aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor eh aan het Belgisch Staatsblad



B.T.W.-register te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS





Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014 : AN328093
12/06/2013 : AN328093
04/07/2012 : AN328093
29/08/2011 : AN328093
10/08/2010 : AN328093
12/08/2009 : AN328093
30/05/2008 : AN328093
07/06/2007 : AN328093
21/02/2006 : AN328093
02/06/2005 : AN328093
06/04/2005 : AN328093
14/10/2004 : AN328093
28/05/2004 : AN328093
19/03/2004 : AN328093
21/01/2004 : AN328093
04/07/2003 : AN328093
11/07/2000 : AN328093
09/10/1999 : AN328093
26/06/1997 : BL587224
30/12/1992 : AN204191
21/04/1990 : AN204191

Coordonnées
DENIMARC

Adresse
2150 Borsbeek

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande