DERNY EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERNY EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.303.332

Publication

27/04/2012
ÿþ II - mod 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,11,111,1,1111,11.1111,9111,11

va de R~rhi~

e~

1? APR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr ogC f. 303 ,3 3 2

Benaming (voluit) : Dany Events

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel De Schans 4/1

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans, notaris te Antwerpen-Deurne, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deerne, afwezig, op vijf april tweeduizend en twaalf, blijkt' dat 1) De heer DESCHEEMAEKER Roland Albert Cornelius, rijksregisternummer 44.09.22-389.35, geboren te Veurne op tweeëntwintig september negentienhonderd vierenveertig, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, De Schans 4/1, en 2) Mevrouw DE WIT Sabine Jasée Gustaaf, rijksregisternummer 67.06.08-414.19, geboren te Wilrijk op acht juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, De Schans 4/1., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "DERNY EVENTS hebben opgericht.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, De Schans 4/1. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

"1) Het organiseren van sportmanifestaties, meer bepaald wielerwedstrijden en aanverwanten.

2) Het verstrekken van advies (consultancy) bij het organiseren van sportmanifestaties.

3) Het beheren en besturen van vennootschappen, hef optreden als bedrijfsmanager en consulent, hef' onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan natuurlijke en rechtspersonen alsmede instellingen.

4) Hef bevorderen van public relations en contacten bij sportmanifestaties.

5) De aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verwerven, bouwen, laten bouwen, renoveren, laten renoveren, uitrusten, laten uitrusten, ombouwen en laten ombouwen van onroerende goederen met het' oog op beheer, meerwaarde en opbrengst.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten van financiële en commerciële aard die rechtstreeks of' onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, krediet en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, haar goederen in hypotheek of in pand geven en meer in het algemeen alle activiteiten die met hoger vermelde opsomming deels of geheel verbonden zijn.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig: of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel en alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nalans hetzij van de perso(o}nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenuraprdigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ T I

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

s, behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni van Teder jaar. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd, de heer Roland Descheemaeker, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijftien juni tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één september tweeduizend en elf.

De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde aan: de heer SMEYERS Raymond François, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Graspolderiaan 8, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op de inschrijving als handelsonderneming en de eventuele wijziging ervan, de eventuele invoering van vestigingseenheden, de inschrijving als BTW-plichtige, en teneinde het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale instanties en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Luc Mortelmans,

Notaris,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)rr(en) 'gevoegd de rec'ntspersoon ten aanzien Aran derden te verte.genrjoordigen

Verso Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0521-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0137-012

Coordonnées
DERNY EVENTS

Adresse
DE SCHANS 4, BUS 1 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande