DEROO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEROO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.722.990

Publication

05/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-d tor firrtf;e van 4e

Rechtbank van itduiii  , tu Antwerpen

op 27 tel .71113

De Griffier

Griffie

1IHuui~iiu~iuu

<130896 1*

Vc 111111

bekt

aar

Beti Staal'





i u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 31f. Y,,2 .2_ 9S D

Benaming

(voluit) : DEROO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Fortbaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op vierentwintig mei tweeduizend dertien, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten: de heer DEROO Floris Leo Alice, geboren te Wilrijk op 10/09/1978, ongehuwd, wonend te 2900 Schoten, Fortbaan 4. Bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd

Naam: DEROO

Zetel: 2900 Schoten, Fortbaan 4

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

- Het aannemen en uitvoeren van alle keuken-,labo- en sanitaire installaties, isolatiewerken, schilderwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, gevelreinigingswerken en onderhoudswerken, het leveren en plaatsen van houten metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen- en niet-metalen materialen, vochtwering- en beschermingswerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringswerken alsook beglazingswerken, Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

- Het uitvoeren en/of corirdineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

- De groot-en kleinhandel, import en export, verhuring en bestelling van alle producten, grondstoffen, uitrustin-gen, machines en materialen in verband met genoemde werk-zaamheden en de verwerkende nijverheid in het algemeen.

- De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

- Alle elektriciteitswerken, water- en gasvoorzie-ningen, zowel in privé- als openbare gebouwen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrie-ken,werkplaatsen,koelinstallaties, enzovoort.

- Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheid welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

" Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

- Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies.

- Het plaatsen van verwarmingsketels, klimatisatie en ventilatie, verwarming met warme lucht, tuchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

- De in- en uitvoer, de promotie en vertegenwoordiging, de verhuring, herstelling en plaatsing van en de groot- en kleinhandel ln alle grondstoffen, goederen en waren, pro-dutten en machines in de handel,

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, Snanciele, handei-snijverheids-, bedrijftechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen,zowei voor eigen rekening als voor de rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De

Op de Laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vgor-

ilehoude_o

aan hst

''Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. De vennootschap kan ook functies of veref-fenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschappen mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopshuizen, bijhuizen, opsta- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook, oprichten.

Zij mag alle handels-,industriële en financiële activi-teiten en alle onroerend en roerend goed, verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk éénlhonderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting. Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, ëén of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: DEROO Floris, voornoemd

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen,

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds éénitiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt,

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering,

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het bcekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar:, Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar, Het eerste boekjaar aanvangen op ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerleg-ging ter griffie en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien (31/12!2014).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni om zeven uur 's avonds (19.00u) in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld,

Bijzondere volmacht: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, ten-einde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen,de ondertekening van aile latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : BVBA "Delvoly en C0" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2170 Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 90 of haar aangestelde(n), met recht van indeplaatsstelling.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

- verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 12.08.2015 15417-0169-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0376-014

Coordonnées
DEROO

Adresse
FORTBAAN 4 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande