DESENDER & ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESENDER & ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.383.173

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.11.2013, NGL 29.11.2013 13674-0465-015
10/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304842*

Neergelegd

06-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0838383173

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming: Desender en zonen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Dopheidelaan 4

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming van zaakvoerders.

Uit een akte verleden op vier augustus tweeduizend elf voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1) De heer DESENDER Ben Gilbert Hilda, geboren te Malle op zestien september duizend negenhonderdnegentig, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Dopheidelaan 4. En 2) De heer DESENDER Jefke Maria Herman, geboren te Edegem op negentien januari duizend negenhonderddrieënnegentig, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Dopheidelaan 4.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Desender & zonen

Zetel: te 2930 Brasschaat, Dopheidelaan 4.

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volgestort ten belope van 6.200,00 euro. Ondergetekende notaris Istas bevestigt dat het volgestorte gedeelte van het kapitaal ter beschikking van de vennootschap werd gesteld en geboekt werd op een rekening bij de bank ING. De heer DESENDER Ben heeft zich verbonden tot volstorting van de 93 aandelen die hij heeft ingeschreven, zijnde een bedrag van in totaal 6.200,00 euro. De heer DESENDER Jefke heeft zich verbonden tot volstorting van de 93 aandelen die hij heeft ingeschreven, zijnde een bedrag van in totaal 6.200,00 euro.

Doel: a) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken. b) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar. c) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken. d) Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking. e) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. f) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren. g) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er twee zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij, gezamenlijk handelend, de vennootschap besturen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien twee zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Boekjaar: van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf vier augustus tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Bestemming van de winst. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

Ontbinding: zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De verdeling van het na vereffening overblijvend saldo wordt geregeld overeenkomstig de wettelijke regels terzake.

EERSTE ZAAKVOERDERS

Met eenparigheid van stemmen werden als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: 1) de heer DESENDER Ben, voornoemd; en 2) de heer DESENDER Jefke, voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOVA met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, woonachtig te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, en/of mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, woonachtig te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2 A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Jacques Istas.

op

Coordonnées
DESENDER & ZONEN

Adresse
DOPHEIDELAAN 4 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande