DESIGNAID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESIGNAID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.893.839

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 03.07.2014 14275-0399-011
09/01/2015
ÿþ r. Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0824.893.839 Benaming

(voluit) : Designaid (verkort) :

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

C

Rechtbank van kccphandel

Ant:rercen

2 9 DEC. Zon

Griffie

afde:ina Anh.er  ass

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zonnedauwstraat 39, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/12/2014 werd volgend besluit genomen

- De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de transfer van de maatschappelijke

Terlinckstraat 108, 2600 Berchem.

De Zaakvoerder

Merlin Julien



zetel naar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOd KIF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter ÿ m de Rechtbank van Koophandel ie~nerpen, o

unifie p

9 5í

Ondememingsnr : 0824.893.839

Benaming (voluit) : DBSIGNAID

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : TERLINCKSTRAAT 108, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

In bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap op 27/03/2013 werd besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Terlinckstraat 108, 2600 Berchem naar Zonnedauwstraat 39, 2610 Wilrijk en dit vanaf 01/04/2013.

De zaakvoerder

Julien Merlin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vanEÜWÊ vermelden : Recto : Nàam enTi iëdánig field van de instrumenterende notaris, hefzij"ván ifë persó(ó)n('ën)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

D,l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0824.893.839

Benaming

(voluit) : Designaid

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- OMZETTING VAN DE RECHTSVORM IN EEN BVBA  AANNEMING NIEUWE STATUTEN  HERBENOEMING ZAAKVOERDER  VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 26 december 2012, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

1°) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door incorporatie van de overgedragen winsten tot beloop van vijftienduizend honderd euro (¬ 15.900,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

2°) De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Te dien einde het door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen voorgelegde verslag en de staat van actief en passief der vennootschap afgesloten per 30 september 2012 goed te keuren. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur en het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor wiens besluit luidt ais volgt: «

Naar aanleiding van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap «DESIGNAID» in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij:

" Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

" Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van het niet inboeken van een provisie voor de vennootschapsbelasting van het lopende boekjaar ten bedrage van 7.233,14 EUR.

" Het netto-actief volgens deze staat van actief en passief bedraagt 58.465,22 EUR en is grater dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 EUR).

" Het geplaatst kapitaal van 3.500,00 EUR is 15.050, 00 EUR kleiner dan het vereiste minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voorafgaand aan de omzetting is er in de Gewone Commanditaire Vennootschap «DESIGNAID» een kapitaalverhoging gepland door incorporatie van overgedragen winsten ten bedrage van 15.100 EUR. Door deze kapitaalverhoging ten belope van 15.100,00 EUR wordt het kapitaal gebracht op 18.600,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap «DESIGNA1D» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt voor dit verslag. »

3~° De vergadering beslist met ingang van heden te herbenoemen als zaakvoerder:

de heer Julien Merlin, voornoemd.

Als zaakvoerder-opvolger van voornoemde heer Julien Merlin wordt aangesteld: de heer Antoine Merlin, voornoemd.

Comparanten sub 1. en 2. in deze aanvaarden de opdracht zo voor zichzelf ais ingevolge de hen verleende machten voor de overige zaakvoerders, en bevestigen dat de uitoefening van deze opdracht hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig; de opdrachten zullen onbezoldigd zijn, en het alles behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 ~

:v~~i:~l'sO~~

~

(~.

Griffie -1 3e 21113

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

y 4.,, 4 De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na bespreking artikel per artikel, vast te stellen, bij uittreksel luidend als volgt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Designaid", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 108, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

- Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

- Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten Is benoemd als zaakvoerder: de heer MERLIN Julien Marie Luce Dominique, ongehuwd, geboren te Antwerpen op 17 juni 1978, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 108

Is aangesteld als zaakvoerder-opvolger van voornoemde heer Julien Merlin: de heer MERLIN Antoine Marie Dominique Béatrice, ongehuwd, geboren te Antwerpen op 30 januari 1981, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 108.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij de vennootschap, elk afzonderlijk optredend.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zef het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden ais enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het balka saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de ncdige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de cntbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na

-I Voor- betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar' evenredigheid.

" behowden,9 aan het Belgisch Staatsblad Li De vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de aangestelden van de Fiduciaire « Bossaert », met zetel te 2018 Antwerpen, Desguinlei 34, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie BT,W.; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en d) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte -- verslag raad van bestuur  verslag bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12/08/2011
ÿþ~4

d'

ll

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Meergelegd ter griffie van de Rechtb(r* wan Koophandel te Antwerpen, op

O . 111IG. 2Q1

0824.893.839

wás:'.:xc DESIGNAID

Rec .tsvarr5.: Gewone commanditaire vennootschap

Zete, : ZONNEDAUWSTRAAT 39, 2610 Witrijk (Antwerpen), België " Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke - en exploitatiezetel met ingang van 01/08/2011 te verplaatsen naar:

TERLINCKSTRAAT 108

2600 BERCHEM

Julien MERLIN

Zaakvoerder

III

*11129876*

Op de laatste blz. van Lu:lc B +re-ms cr*°z : 38oto : ;gaan en hoedanigheic var. de :r,str:(!1en:erende rotais, h van de perso(o)r:,ar.) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien uar derden te verteger _,aord:nen

Verso _ Naam en handteker;ng.

Coordonnées
DESIGNAID

Adresse
ZONNEDAUWSTRAAT 39 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande