DESMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.647.953

Publication

07/03/2014
ÿþMod 21

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vont'. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lmegl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noergolegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 FEB. 2014

TURNHOUT

Oi ffi riffier,

, 1

1111

11111111,f,1111111§106'

Ondernemingsnr : 0449.647.953

Benaming

(voluit) : Desmo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Amsterdamstraat 44H, 2321 Meer

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 januari 2014 om 19.00u wordt besloten om de. maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Steenweg op Weelde 29 bus 6, 2330 Merksplas met ingang vanaf heden.

Na lezing en goedkeuring sluit de vergadering om 19.30u.

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.12.2013, NGL 18.02.2014 14038-0582-011
16/01/2013
ÿþ Mod Word ii I

Luïkr S ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C

fl111 11H Iii lUl 1111111 llHh1I

*13009735*

FlECHT8ANKVAN KOppküNDÈL

0 4 JAN. Ml3

HCsEl<

~..,...~~~º% , ie.~.,n ~,...w.,....

Ondernemingsnr : 0449.647.953

Benaming :

(voluit) : DESMO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 37 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Doelwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 21 december 2012, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESMO" onder meer besloten heeft wat volgt

1) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 21 december 2012 de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 2321 Meer, Amsterdamstraat 44/H.

2) Doelswijziging:

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 20 december 2012, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten uit te breiden met de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doet, evenzeer voor eigen rekening als voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

-Het invoeren, verdelen, produceren, kenbaar maken, propageren en verkopen van levensmiddelen, dieetproducten, boeken, leermiddelen, onderhoudsproducten, cosmetica en aanverwante producten, alsmede de verkoop van reformartikelen.

-Het verrichten van alle daarmee verband houdende operaties, zonder dat deze opsomming beperkend mag beschouwd worden

-Import, export, groot-en kleinhandel van allerhande producten ressorterend zowel in de food als in de non-food sector.

-Tevens het verzorgen van dienstverlening aan derden op het gebied van orderbegeleiding, logistiek, warehousing, douane-afhandeling, facturering en incasso.

-Het verlenen van bedrijfseconomische, bedrijfsfinanciële en administratieve diensten, adviezen en bijstand. Als aanwijzend zonder daarom beperkend te zijn kan deze dienstverlening, advisering en bijstand onder meer betrekking hebben op: administratie en organisatie, interne controle, secretariaatswerken, raadgevingen, inzake recht, handel en marketing, administratieve organisatie, budgetcontrole,

-Het beheer, directie, coördinatie, leiding en toezicht voeren over vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en hun activiteiten. De vennootschap mag mandaten van bestuur aanvaarden.

-Het stellen, aanvaarden, verlenen, uitvoeren, van aile verrichtingen van mandaat van beheer over, van commissie aangaande, van beleggen van, van dienstverlening in verband met, aile welkdanige roerende, goederen.

-De vennootschap mag in het kader van beheer van haar patrimonium leningen en kredietopeningen van, gelijk welke aard verlenen en toestaan met uitzondering van gereglementeerde, ten voordele van. vennootschappen, ondernemingen en personen.

-De vennootschap mag hiervoorgaande verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening en in, opdracht van derden of in deelneming met derden, zelf of door tussenkomst of bemiddeling van derden, zo in binnenland ais buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vrbr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Zij mag alle financiële, economische, technisch, administratieve, boekhoudkundige, juridische, roerende en onroerende, commerciële als industriële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband hebben met hoger vermeld maatschappelijk doel, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te handhaven, te bevorderen of te ontwikkelen.

-Zij mag ondermeer alle welkdanige roerende waarden en goederen en onroerende goederen en diensten: aankopen, verkopen, verwerven, vervreemden, in huur nemen of geven. Dat behelst onder meer octrooien, brevetten, methoden, systemen, merken, know-how, licenties, machines, materieel en outillage,

-Zij mag ondermeer beleggen in roerende waarden, participaties nemen in, investeren in, oprichten van: vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, instellingen van gelijk welke aard en onder gelijk welke vorm.

-De vennootschap mag haar eigen patrimonium ontwikkelen en in het kader daarvan haar goederen verhuren."

3) Ontslag en benoeming zaakvoerder:

De vergadering aanvaardt met ingang vanaf 20 december 2012 het ontslag als statutair zaakvoerder van onderhavige vennootschap van de heer DESWERT Eric, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Veldstraat 37.

Vervolgens benoemt de vergadering met ingang vanaf 21 december 2012 en dit voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de vennootschap: de heer S1NGH Nirvan Hardew, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Ladysmith (Zuid-Afrika), wonende te 1695 JB Hoorn (Nederland), Boekerij 43, welk mandaat kosteloos zal uitgeoefend worden. Tenslotte besluit de vergadering te benoemen tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap, voor alle eventuele toekomstige bestuursmandaten van de vennootschap, de heer Nirvan Singh, voornoemd en aanvaardende.

4) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DESMO".

-Zetel: gevestigd te 2321 Meer, Amsterdamstraat 441H.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De tekst van het doel luidt ais voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro éën cent (18.592,01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om veertien (14.00) uur. indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 21 december 2012 -gecoördineerde versie van de statuten -verslag van de zaakvoerder

-staat van.actief_en.passief dd. 20. december 20f 2_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu1III1uhIIuhIIuIuiai~uuaA

1 018388+

Neergelegd ter griffie van de

BEUk T2ANK VAN KOOPTIVIDEL

2 2 JAN. 2015

ANTWERPhirNe lfbg TIEN- HOUT

;]n (lnifftnr

Ondernemingsnr : 0449.647.953

Benaming

(voluit) : DESMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Weelde 29 bus 6 - 2330 Merksplas

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER -ZETELVERPLAATSING Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2015 :

Eerste beslissing:

Met ingang van 1 januari 2015 wordt de maatschappelijke zetel, evenals het adres van de uitbating

overgebracht naar 2323 Hoogstraten (Wartel), Langenberg 29.

Tweede beslissing:

Met ingang van 1 januari 2015, en voor onbepaalde duur, wordt tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder

benoemd de heer Arjen de Hoogd, voornoemd, die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Voorzitter-zaakvoerder,

Singh Nirvan

Tesamen hiermee neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

24/05/2012 : HA106733
26/04/2012 : HA106733
17/08/2010 : HA106733
09/07/2009 : HA106733
26/03/2009 : HA106733
01/08/2007 : HA106733
13/10/2006 : HA106733
04/11/2005 : HA106733
27/07/2004 : HA106733
30/07/2003 : HA106733
19/09/2002 : HA106733
26/07/2001 : LE089257
10/11/2000 : LE089257
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.11.2015, NGL 17.12.2015 15690-0377-012
01/01/1995 : LE89257

Coordonnées
DESMO

Adresse
ANSELMOSTRAAT 52 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande