DESPRIET VERHUUR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DESPRIET VERHUUR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.803.052

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 27.02.2014 14058-0595-013
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 29.03.2013 13083-0580-016
25/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

n~oa Word 1 1a

er; I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1,11.1101 i

Ondernemingsnr : 0460.803.052

Benaming

(voluit) : DESPRIET VERHUUR IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tabaksvest 61, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beschikking van 26 februari 2013 heeft de rechtbank van koophandel te Antwerpen de verplaatsing' goedgekeurd van de maatschappelijke zetel van DESPRIET VERHUUR NV in vereffening naar:

Mechelsesteenweg 64 bus 101, 2018 Antwerpen, MET INGANG VANAF 22/03/2012 Getekend te Antwerpen,

Youri STEVERLYNCK

vereffenaar

Nee,gelû,,: ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 4 MAART 2013 1

Op- - --- - --- --- - -- - - - - - - --- -- -

de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012
ÿþ ~ . (_re E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ys i na neerlegging ter griffie van de akte

~Jf 1

Voor.

behouden aan het Belgisch

5taatsbiakf

ijl! !II!!

Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit :

Verkort :

Rechtsvorm :

Zetel

Voorwerp akte : 0460.803.052

DESPRIET VERHUUR

Naamloze Vennootschap

Tabaksvest 61, 2000 Antwerpen

ONTBINDING -INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap DESPRIET VERHUUR, met zetel te 8530 Harelbeke, Tabaksvest 61, ingeschreven RPR Antwerpen 0460.803.052, titularis van het BTW nummer BE-460.803.052, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, Geregistreerd vier bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf boek 188 blad 44 vak 9 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De wn eerstaanwezend inspecteur. (getekend) J. Rombouts., dat:

Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf. Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn: -I de heer Bernard Modeste Maurice DESPRIET, geboren te Kortrijk op 22 september 1947, thans wonende te 8500 Kortrijk, Loofstraat 64

-I de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STANDOR-LALEMAN, met zetel te 8530 Harelbeke, Kanaalstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0434.183.183 met als vaste vertegenwoordiger de heer Bernard DESPRIET voornoemd.

Benoeming vereffenaar  Bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: advocaat STEVERLYNCK Youri Alexis, kantoor houdende te Antwerpen, Frankrijklei 146.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen. Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

`De vennootschap, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "DESPRIET VERHUUR, in vereffening"." - vervanging van artikel 4 (duur) door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 8 maart 2012 enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 16 (bestuur) door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- schrapping van artikelen 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 40 en 41

- vervanging van artikel 23 (vertegenwoordiging) door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel I89bis van het Wetboek van vennootschappen en bigevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen." Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Kevin Debrouwere te Kwadepoelstraat 19e te 8550 Zwevegem, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, aanstelling beschikking vereffenaar,

15/03/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud

aan he

Belgisr

Staatsbl

I IIIIIII IIUIIIII i

" iaos~az9*



NEERGELEGD -Si 03. 2012

RECHTBANKKORTRI~KHANOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0460.803.052

Benaming

Voluit : DESPRIET VERHUUR

Verkort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanaalstraat 7, 8530 Harelbeke

Voorwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DESPRIET VERHUUR, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8530 Harelbeke, Kanaalstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenreglster te Kortrijk onder nummer 460.803.052, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 01/03/12 boek 188 blad 34 vak 10 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De wn eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) J. Rombouts.", dat:

1) De vergadering beslist met ingang van 28 februari 2012 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8530 Harelbeke, Kanaalstraat 7 naar 2000 Antwerpen, Tabaksvest 61.

2) De vergadering beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 61."

3) De vergadering beslist ondergetekende notaris Luc Bracke de opdracht te geven de statuten te coördineren en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4) Bij deze wordt aan Kevin Debrouwere te Kwadepoelstraat 19E te 8550 Zwevegem, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 24.02.2012 12045-0281-017
03/08/2011
ÿþ11I lI HO II 1E llI III. lI 1.111

*11120109"

Benaming Rechtsvorm Zetel Ondernemingsnr Voorwerp akte

DESPRIET VERHUUR

: Naamloze vennootschap

: KANAALSTRAAT 7 - 8530 HARELBEKE

: 0460803052

: Ontslag en herbenoeming

e1.

ll

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T.oN EL;F;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij buitengewone vergadering gehouden op 27 juni 2011 op de zetel van de vennootschap blijkt

dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag van de heer DESPRIET David en

mevrouw STADSBADER Carine als bestuurder van de vennootschap. De firma Standor Laleman

BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DESPRIET Bernard werd benoemd

tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

Voor éénsluidend uittreksel

Bernard Despriet

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 24.02.2011 11044-0109-017
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 26.02.2010 10056-0021-017
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.12.2008, NGL 25.02.2009 09056-0392-018
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 04.12.2007, NGL 12.02.2008 08043-0041-018
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 05.12.2006, NGL 31.01.2007 07038-2182-015
27/01/2006 : KO140938
28/01/2005 : KO140938
27/08/2004 : KO140938
06/02/2004 : KO140938
10/06/2003 : KO140938
19/03/2003 : KO140938
26/07/2002 : KO140938
25/03/2002 : KO140938
02/04/1999 : KO140938
24/06/1997 : KO140938
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 01.02.2016 16037-0440-008

Coordonnées
DESPRIET VERHUUR

Adresse
MECHELSESTEENWEG 64, BUS 101 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande