DESTRA

Divers


Dénomination : DESTRA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 448.420.706

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 16.06.2014 14195-0433-010
07/01/2015
ÿþMOD 11.1

ï." " " fl-rutlLc C3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' ~w

0111110111111111111

*15003016*

flhII

IIA

Ondernemingsnr.: 0448420706

Benaming (voluit) ; Destra

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 4 DEC. 2014

(verkort) :

Rechtsvoren ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Kloosterstraat 99 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte: Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering van 4 juni 2013 heeft herbenoemd tot bestuurders en dit tot aan de algemene vergadering van het jaar 2019

Dhr. De Schutter Jan, wonende te Frankrijk 83120 Sainte-Maxime, 119 Chemin Des Saquebes. Dhr. Fijalkowski Edward Adam, wonende te Polen, Zydowo, Polanow, Zachodniopomorskie district, Koszalinski, huis 124 woningnummer 4.

Mevr. Mo Lihong, wonende te 2180 Ekeren, Kloosterstraat 99,

Onmiddellijk na de algemene vergadering is er een Raad van Bestuur bijeengekomen en deze Raad van Bestuur heeft beslist om te herbenoemen tot afgevaardigd bestuurder de Hr. De Schutter Jan,

Afgevaardigd bestuurder

De Schutter Jan

Op de laatste blz van i,LSlk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0344-010
12/09/2012
ÿþ Mal Mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

flBCrÇ"I^çe t^r ;"itfii9'Y78 d3

_ Rechtbank ' .~,h1~: ,~. ~

De aaier

Griffie

*12153549*

j

Ondernemingsnr : 0448.420.706

Benaming

(voluit) : DESTRA

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 2180 Antwerpen, Ekeren, Kloosterstraat 99

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS geassocieerde notaris te Aarschot, Boudewijnlaan, 19, op 13 augustus 2012 met registratierelaas " Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te Aarschot op 27 augustus 2012, boek 579 blad 72 vak 12, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur ai. W.FZens" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DESTRA", met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Kloosterstraat 99, met ondernemingsnummer 0448.420.706 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0448.420.706;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis De Boungne, te Kalmthout, op 13 oktober 1992, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 november daarna, onder nummer 92-11041144;

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Francis De Boungne, te Kalmthout, op 3 juli 1998, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 1998, onder nummer 98-08-01/356.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

Eerste besluit - Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn vanaf heden. Eveneens wordt de nominale waarde van de aandelen afgeschaft.

De bestaande aandelen aan toonder worden, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Er is terstond overgegaan tot vernietiging van de bestaande aandelen en tot de aanleg van een aandelenregister waarin de aandelen op naam zijn ingeschreven, wat bevestigd wordt door ondergetekende notaris.

Tweede besluit - Aanpassing van de statuten aan het genomen besluit, aan het voormelde besluit van de algemene vergadering van 6 juni 2000 tot omzetting van het kapitaal in euro, en aan de recente wetswijzigingen inzake vennootschappen.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het genomen besluit, aan het besluit van de algemene vergadering van 6 juni 2000 tot omzetting van het kapitaal in euro, en aan de recente wetswijzigingen inzake vennootschappen, door volledig nieuwe statuten goed te keuren, met behoud evenwel van de essentiële elementen van de vennootschap, als daar zijn: de naam, de rechtsvorm, de zetel, de duur, het doel, het kapitaal, het tijdstip van de jaarvergadering en het boekjaar.

STATUTEN.

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze. vennoot-schap. Zij draagt de benaming "DESTRA".

Artikel 2, ZETEL. ti

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Kloosterstraat 99,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,.

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,:

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede redenen bestaan.

In liet algemeen mag zij alle hoegenaamde verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hoger vermelde doelstellingen en dit zowel in België als in het buitenland. Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen. De vennootschap zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordigingen van andere firma's aanvaarden.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK lll. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-rring der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij de benoeming van een bestuurder zal de algemene vergadering vaststellen dat de bestuurder zijn mandaat hetzij bezoldigd, met vaststelling van het bedrag van de bezoldiging, hetzij onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal uitoefenen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergaderring, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene verga-+dering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, e-mail, luchtpost, telegram, telex of telekopie. Elke telefonische oproep is eveneens geldig.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel-matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven, hetzij schriftelijk, hetzij per e-mail, telegram, telex of telekopie of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niett is vervuld

kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders, eventueel onder elektronische vorm via een of meerdere internet sites. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn middelen en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennoot-schap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevol-hmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Artikel 18. ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht,

Artikel 19. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Moet met toepassing van artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris worden benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zoals bepaald in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennoot-schap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20. DATUM,

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste dinsdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag is, heeft de jaar-vergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden

op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze

medegedeeld,

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDENDEN

WINSTVERDELING.

Artikel 34. BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door

een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur,

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek

van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van

vennootschappen.

Artikel 35. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 36. UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 37. INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 38. VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft

ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering

te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon

zijn.

Derde besluit - Machtiging van de raad van bestuur.

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande

besluiten uit te voeren.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging met volmacht; coordinatie van de

statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 26.07.2012 12357-0593-010
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 20.06.2011 11192-0018-011
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10157-0295-011
13/07/2009 : ANT000980
18/06/2008 : ANT000980
01/08/2007 : ANT000980
19/06/2007 : ANT000980
13/09/2005 : ANT000980
12/07/2005 : ANT000980
09/06/2004 : ANT000980
19/08/2003 : ANT000980
26/06/2003 : ANT000980
23/06/2000 : ANT000980
23/06/2000 : ANT000980
19/10/1999 : ANT000980
22/03/1997 : ANT980
25/01/1997 : ANT980
28/07/1993 : ANT980
04/11/1992 : ANT980
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 13.07.2016 16319-0422-010

Coordonnées
DESTRA

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 99 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande