DEVA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEVA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.109.719

Publication

24/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/04/2013
ÿþ ó4od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

#leeirgelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel 4e Anfwerpon, op

1 6 A?R, TI

Griffie

IIIIIIII~IIIIV Ill~l

" 13 6A791

u

!IE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.109.719

Benaming

(voluit) : Deva

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Commandant 1Neynsstraat 110 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp acte : buitengewone algemene vergadering dd 31/1212012

Het ontslag van de heer lvanov [vo als zaakvoerder en dit vanaf 31/12/2012 wordt aanvaard.

De benoeming van de heer Sadakov Ahmed, Gladson 31 Kazanlak Bulgarije als zaakvoerder en dit vanaf, 01/01/2013 wordt aanvaard.

Het wijzigen van het doel als volgt wordt aanvaard:

Plaatsen van ramen , deuren en algemene schrijnwerkerij.Ondememing voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voor grondwerken; voor het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en ander soortgelijke werken; voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels; voor het uitvoeren van diverse tuinbouwwerken; voor het optrekken van niet- metalen uitneembaar paviljoenen en barakken; voor het van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van aile andere wand  en vloerbekledingen met uitzondering van hout, voor plafoneer  en cementeer- en andere pleisterwerken, voor het steenhouwen; voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden , lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; voor het plaatsen van electriciteit.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen aan alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Aleksander Pavlov

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

04/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : commandant weynsstraat 110 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge UITTREKSEL VAN DE OPRICHTING VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

1. Mijnheer Aleksandar Pavlov, Louisalei 2 bus 1, 2660 Hoboken

Mijnheer Ivo lvanov, Handjidimitar 1, Buzovgrad , Bulgarije

2 Vorm : Vennootschap onder firma

3 maatschappelijke naam : Deva

4 Zaakvoerders :Mijnheer Aleksandar Pavlov,Mijnheer Ivo ivanov

5 maatschappelijk zetel: Commandant Weynsstraat 110 2660 Hoboken

6 Doel: Koerietdienst , uitbating van café, feestzaal .

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen aan alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

7 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1000,00¬ , volledig volstort,

vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

-Mijnheer Aleksandar Pavlov, ten belope van 600,00 ¬ , wat 6 aandelen vertegenwoordigt

-Mijnheer Ivo ivanov , ten belope van 400,00 ¬ , wat 4 aandelen vertegenwoordigt

8. Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders worden belast met het beheer van de vennootschap, De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap De zaakvoerders beschikken over de maatschappelijke handtekening.

9. aanvangsdatum van de vennootschap: 01 april 2012. De duur van de vennootschap is onbeperkt.

10. Het boekjaar loopt van I juli tem 30 juni. Het eerste boekjaar zal lopen van 01/04/2012 tot en met 30106/2013.

11. Voor het vervullen van de formaliteiten van de ondernemingsloketten, kruispuntenbank van ondernemingen , btw en belastingen wordt er volmacht verleend aan Boekhoudkantoor DDC, Sascha De Cleyn, Hoogheide 88 2870 Breendonk

Zaakvoerders

Pavlov Aleksandar

ivanov ivo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening_

1111fl Il 1U11l1l I II IMI VYIN

*12099677*

ber



Be Star

Neergelegd ter griffie vrrt? Jetai* van Kosphaedei te Antwerpen,,, op

2 3 MU 2012

Griffie

Ondernerningsnr Benaming deva 846- 10 9-7 19~

(voluit) :

(verkort)

13/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEVA

Adresse
COMMANDANT WEYNSSTRAAT 110 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande