DEVIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEVIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.942.295

Publication

05/11/2014
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

27 OKT, 2011

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

ne erltteriffie

Onderner-nrngsnr 0473.942.295

Benaming

:crirlfr Devis

,r,(1,-fil

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Herentalseweg 48 - 2440 Geel

(volledrg adres)

Onderwerp akte : Permanente vertegenwoordiger van de commissaris

Clà

DL

Uittreksel uit de notulen van de Raad van bestuur van 25 september 2014.

e De Raad neemt akte dat de permanente vertegenwoordiger van de CVBA Ernst & Young, de heer Eric

Clà

Golenvaux, zal vervangen worden door de heer Romuald Bileen.

o

e Johan Dekempe,

Gedelegeerd bestuurder.

Clà

Clà

e

b,-' ~?an R~Çta ~'~Gi i~1 . ''~~ir';: I d~sr'~ ; 'l' :: 'r "7 ' - . 11' = ÎI'-._ I l

GP 1 ae :~ ri;S~F~rÇ l(;..S. . " .ri.`. ,all ,- r '011 i f;iit'`j i'.,. "f~:~~)i ,

VeI"$0 z.} i*iPr~t~fl9.i~

18/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0473.942.295

Benaming

(voluit) : Devis

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Herentalseweg 48 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Commissaris

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18 november 2013.

Er wordt in gezamenlijk overleg een einde gemaakt aan het mandaat van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV, met maatschappelijke zetel Uitbreidingsstraat 66  2600 Antwerpen (IBR nr. B00023), vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers (IBR nr. 1517). Dit mandaat is op 30 juni 2013 beëindigd.

De vergadering benoemt, met ingang van 1 juli 2013 de CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Marcel Thirylaan 204 te 1200 Brussel (IBR nr. B-00160-1992). De commissaris zal vertegenwoordigd zijn door de heer Eric Golenvaux, wonende Zandstraat 6 te 1970 Wezembeek-Oppem, ingeschreven in het openbare register van IBR onder nummer A01160.

'Dit mandaat zal een termijn van drie jaar hebben die zal verstrijken na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

Johan Dekempe,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste bls van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 6 BEC, 2013

KOOPHAN DE G T~U~ RgNtHOUT

II

III IIIIIII~I 111111

*13190151*

i

A

"

, ~" - - .~.~..

-4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0473.942.295

Benaming :

(voluit) : Devis

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Herentalseweg 48, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke resoluties van de aandeelhouders genomen op 20 augustus 2013: 1. Ontslag bestuurders

De aandeelhouders nemen akte van en bevestigen, voor zover nodig, het ontslag van de heer lshai Hammer en mevrouw Anneleen Gilis als bestuurders van de vennootschap en dit met ingang van de datum van deze schriftelijke besluitvorming.

De aandeelhouders beslissen de heer Ishai Hammer en mevrouw Anneleen Gilis een interim-kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun bestuursmandaat in het lopende boekjaar in afwachting van de eerstvolgende gewone algemene vergadering die over de definitieve kwijting zal beslissen,

2. Benoeming bestuurders

De aandeelhouders benoemen als bestuurders van de vennootschap en dit met ingang van de datum van deze schriftelijke besluitvorming en dit tot de jaarvergadering van 2019:

- Denis Chêne

- Jean-Pierre Butacide

- Johan Dekempe

Uit hetgeen hierboven volgt dat vanaf de datum van deze schriftelijke besluitvorming de volgende personen lid zijn van de raad van bestuur:

- Denis Chêne

- Jean-Pierre Butacide

- Eric Everaerd

Johan Dekempe

3. Volmacht Astrea

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Frédéric Verspreeuwen, Micha Van den Abeele en Catherine Macken, advocaten, woonplaats kiezende te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 20 augustus 2013: Eerste besluit: Ontslag gedelegeerd bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

FLuik B J

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerg¢Lejd tpr 0riffia van r4,p

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 SEP, 2013

TURNHOUT

Derffier,

1

X131938 3

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders beslisten het ontslag van mevrouw Anneleen Gilis en de heer Eric Everaerd als gedelegeerd bestuurders van de Vennootschap te aanvaarden, met ingang vanaf de datum van deze vergadering.

Tweede besluit: Benoeming gedelegeerd bestuurder

De bestuurders beslisten tevens de heer Johan Dekempe te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf de datum van deze vergadering.

Het mandaat is onbezoldigd en zal samen met het bestuursmandaat van de heer Dekempe een einde nemen.

Derde besluit: Volmacht Astrea

Bijzondere volmacht werd verleend aan Frédéric Verspreeuwen, Micha Van den Abeele en Catherine Macken, advocaten bij Astrea bv cvba, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend, Catherine Macken Advocaat

Gevolmachtigd lastheb ber

A. r Voor-Ilehauden ` aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013
ÿþMod Word N.1

'~-Frjr' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,





Ondernemingsnr : 0473.942.295

Benaming

(voluit) : DEVIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Herentalseweg 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EÈRENS te Geel op 25 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  verslagen inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de dato 24 juli 2013 dat inbreng in natura toelicht conform artikel 602§1, derde lid Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt de voorzitter tevens vrij van de voorlezing van het verslag van de commissaris, zijnde BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 66 bus 13, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers, opgesteld conform artikel 602§1, eerste en tweede lid Wetboek Vennootschappen, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en over de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DEVIS, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap NV UNI-D, voor een inbrengwaarde van 1.050.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de tegenprestatie ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de 620 bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van de 620 bestaande aandelen van NV DEVIS, van 3.003,23 EUR naar 4.696,77 EUR per aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IA i si





NEERGELEGD

GRIFr ir: RECHTBANK VAN ,

1 9. A11&, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DEVIS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 24 juli 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Hennie HERIJGERS

Getekend door Gert MARIS

Bij afwezigheid van Hennie HERIJGERS

Bedrijfsrevisor"

Alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben van de volledige inhoud van voormelde verslagen en hiermee in te stemmen. Deze verslagen zullen op de griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd conform het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit - kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen vijftigduizend euro (1.050.000,00 E), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van één miljoen achthonderd tweeënzestigduizend euro (1.862.000,00 E) op twee miljoen negenhonderd en twaalf duizend euro (2.912.000,00 E), door de hiernavermelde inbreng in natura.

Inbreng.

Bij deze verklaart de vennootschap UNI-D, voornoemde aandeelhouder sub 1., vertegenwoordigd zoals gezegd ingevolge voomoemde volmacht (bijlage 1), in te brengen in de vennootschap;

een schuldvordering in rekening-courant (op onderhavige vennootschap DEVIS) ten bedrage van één miljoen vijftigduizend euro (1.050.000,00 E), en zoals deze schuldvordering nauwkeurig omschreven staat in voormeld verslag van de commissaris.

De inbrengende vennootschap UNI-D, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura door voormelde aandeelhouder geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen van alle aandeelhouders.

De aandacht van alle aandeelhouders wordt uitdrukkelijk gevestigd op de gevolgen verbonden aan de Met-uitgifte van nieuwe aandelen (voordeel inbreng in natura komt ten goede aan alle aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, en niet integraal aan de inbrengende aandeelhouder - met als gevolg onder meer bevoordeliging van de niet-inbrengende aandeelhouder, benadeling van de inbrengende aandeelhouder).

Vervolgens verklaren alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, uitdrukkelijk in te stemmen met de niet-uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen vijftigduizend euro (1,050.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

miljoen negenhonderd en twaalf duizend euro (2.912.000,00 E), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, die elk één zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit  wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vergadering beslist de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen en vervangen door de volgende regeling:

*algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid van de voltallige raad van bestuur of van 2 bestuurders tesamen handelend (ongeacht of deze tevens gedelegeerde bestuurders zijn)

*vertegenwoordigingsbevoegdheid voor het dagelijks bestuur van de gedelegeerde bestuurder (gedelegeerde bestuurder verkrijgt eveneens de interne bevoegdheden van dagelijks bestuur),

Vijfde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

ARTIKEL 5: Kapitaal : wordt aangevuld met volgende tekst

"Krachtens buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door notaris Katrien Eerens te Geel op 25 juli 2013 werd het kapitaal verhoogd met één miljoen vijftigduizend euro (1,050.000,00 E) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijgevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen negenhonderd en twaalf duizend euro (2.9I2.000,00 E), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, die elk één zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ARTIKEL 27: Vertegenwoordiging  akten en rechtsvorderingen: om de tekst volledig te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten vertegenwoordigd door

-ofwel de voltallige raad van bestuur

-ofwel twee bestuurders tesamen handelend (ongeacht of deze tevens gedelegeerde bestuurders zijn).

Voor alle handelingen inzake het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend. De gedelegeerde bestuurder verkrijgt eveneens de interne bevoegdheden van dagelijks bestuur.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen."

Zesde besluit machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met recht van indeplaatsstelling de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden

ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten ingevolge onderhavige akte

-betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de overnemende en overgenomen vennootschappen bij de diensten van het ondernemingsloket of andere administratieve diensten

-bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten

en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten,

-verslag commissaris

-verslag bestuurders

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013
ÿþOndernemingsar: 0473.942.295

Benaming

(voluit) : DEVIS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : HERENTALSEWEG 48, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering van 20 maart 2013 blijkt dat de huidige bestuurders, Anneleen Gils, Eric Everaerd en Ishai Hammer, herbenoemd worden ais bestuurder voor een periode van zes jaar, tot en met de algemene vergadering van 2019. Het mandaat van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV, Uitbreidingsstraat 66 te 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers, wordt verlengd voor een periode van drie jaar tot en met de algemene vergadering van 2016.

Uit het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur blijkt dat de heer Eric Everaerd en mevrouw Anneleen Gilis herbenoemd worden tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, tot en met de algemene vergadering van 2019.

Anneleen Gilis

Gedelegeerd Bestuurder

Luik

/022

il

*13086267*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bete na neerlegging ter griffie 44,FEJE4RtiS E L E G D

nRIFFIE RECHTBANK VAN

noot behor aan h Belgis Staats!:

Griffie

1111

Mod Word 11.1

aken kopie

2 9 MEI 2013

KOOPHANDEL TpURgNHOUT

ffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0430-037
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.03.2012, NGL 30.03.2012 12080-0164-037
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.03.2011, NGL 05.04.2011 11079-0171-037
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 20.04.2010 10095-0155-036
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.03.2009, NGL 23.04.2009 09117-0171-036
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 25.04.2008 08118-0189-034
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.03.2007, NGL 30.03.2007 07112-0905-027
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.03.2006, NGL 06.04.2006 06106-0196-023
28/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 23.03.2005, NGL 21.04.2005 05125-2453-024
21/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 19.05.2004, NGL 18.06.2004 04275-4444-023
30/06/2003 : SNA011172
04/04/2003 : SNA011172
23/07/2002 : SNA011172
08/02/2001 : SNA011172
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 21.06.2016 16206-0354-037

Coordonnées
DEVIS

Adresse
HERENTALSEWEG 48 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande