DEVLIEGHERE ENECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEVLIEGHERE ENECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 818.072.660

Publication

06/02/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr: 0818072660

Benaming (voiult) : Devlieghere Eneco

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Battelsesteenweg 455i

2800 Mechelen

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig december tweeduizend twaalf, door Meester?' Denis Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;. handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Vorst op 11 januari 2013 boek, 91 blad 59 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). (Getekend) Van Mefkebeke.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Devlieghere Eneco", waanfan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, ' toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, ontbinding en vereffening van de naamloze ° vennootschap "Devlieghere Eneco" met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i, in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist;' de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke; invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

2/ Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de; Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3/ De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij;' ': de wet verplichte termijn op volgende adres: 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 4551.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van;' gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Niko Van Goubergen teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouder.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan De Wolf & Partners, met haar zetel te 1050 Brussel,,. Marsveldplein, 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot; indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij een ondememingslcket met het oog op de.. aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het; verslag van de zaakvoerder én het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het;' Wetboek van vennootschappen).

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III IIIIIVI N01111~ N

*13023080*

bel

aa Se Sta.

NEERGEL.

2 5 ,01- na

GRIFFIE RI"CHT" BANK van

ECI"IEI_EN

4CDOPNAND " y, -

D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2012
ÿþ ~ \I

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GELEGD

28'11 2012 '.,

GRIFFIE F-1EOH7'BAIvk van KOOPH " N L te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0818.072.660

Benaming

(voluit) : Deviieghere Eneco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat C47 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 7 november, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

2. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen worden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur beslist om, conform artikel 3 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47 bus 11 naar 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 4551.

2, De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 03.09.2012 12547-0041-028
04/06/2012
ÿþI.

Ir

Mad Word 17,1

41t, ik i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Itll'~I~nINNWNAI~IW'IMINE

*11099319

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 3 -05- 2012 .-

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAND ~ iffiME, ~HELEN

Ondernemingsnr : 0818.072.660

Benaming

(voluit) : DEVLIEGHERE ENECO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat 47C bus 1 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 8 mei, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende agendapunten:

1, Ontslag bestuurder

2. Benoeming bestuurder

3, Diverse

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer A, L. Meijer als bestuurder van de vennootschap en als voorzitter van de raad van bestuur, dit met ingang van 23 april 2012.

2. De algemene vergadering benoemt, met onmiddellijke ingang, als bestuurder van de vennootschap voor een duur van 6 jaar en als voorzitter van de raad van bestuur:

1) De heer Hugo Buis, wonende te 3818 HC Amersfoort (Nederland), De Bosch Kemperlaan 17,

[-j

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt;

1) ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Comelis Wilhelmus VAN DE NOORT

2) De heer Hugo BUIS

3. De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2012
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bseleti I 1111111t1191 111111



ri`74 ~ ER GELEGD

2 0 -0/i- 2012

GRIFFIE F;ELOArtifel\IK van

Ondernerningsnr : 0818.072.660

Benaming

(voluit) : DEVLIEGHERE ENECO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat 47C bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Het jaar tweeduizend en elf, op 29 december, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met volgende agendapunten:

1. Ontslag bestuurder

2. Diverse

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1, De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Joris Devlieghere als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. [...]

2. De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2011
ÿþY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.072.660

Benareting

(voluit) : DEVLIEGHERE ENECO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat C 47/11 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : ontslag bestuurders

Het jaar tweeduizend en elf, op 15 juli, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende punten:

(....)

7. ontslag van de heer Niko van Goubergen als bestuurder en benoeming van ENECO BV met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus Van de Noort

8. Ontslag ECO PROJECTS als bestuurder

(...)

De volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

7. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Niko van Goubergen in zijn: hoedanigheid als bestuurder van de vennootschap. (...)

De algemene vergadering benoemt als bestuurder van de vennootschap voor een duur van 6 jaar de besloten vennootschap naar Nederlands recht "ENECO BV", met maatschappelijke zetel te Nederland, Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van Rotterdam onder nummer: : 24433142, met vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus Van de Noort, van . Nederlandse nationaliteit, wonende te 4623 XW Bergen op Zoom, Schaepmanfaan, 53 (Nederland), titularis van: Nederlands paspoort nummer NWBF09581.

"

De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

8. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van ECO PROJECTS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Christiaens, als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. (...)

De bevoegdheid om over te gaan tot publicatie van deze vaststellingen wordt gegeven aan Mr. Jannick Everaerdt en Mr. Heidi Vanluchene, individueel of gezamenlijk handelend, met de mogelijkheid tot substitutie, en met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2.

NEERGELEGD

_.__1~

2j-07-2O4i

GRIFFIE RECHTBANK van~ KOOPeoeEL te MECHELEN

Voor- 11111n1lej11111j11111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 27.07.2011 11344-0077-026

Coordonnées
DEVLIEGHERE ENECO

Adresse
BATTELSESTEENWEG 455 I 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande