DG INFRA YIELD FINANCE

Société en commandite simple


Dénomination : DG INFRA YIELD FINANCE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.827.232

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 28.05.2014, NGL 24.06.2014 14216-0045-024
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.05.2013, NGL 15.07.2013 13311-0433-026
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

t j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ap

15 NOV 2012

Griffie

" iaisiaes~

bet

ai

Be Stai

Ondernemingsnr : 5-D0 S D 9- a 3 021

Benaming

(voluit) : DG Infra Yield Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer " akte : OPRICHTING

Een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht werd bij onderhandse akte opgericht op 1 november 2012,

1. Naam - Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft als naam "DG Infra Yield Finance" en als maatschappelijke zetel Karel Oomsstraat 37 te 2018 Antwerpen.

2. Duur

De Vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de Vennootschap slechts voortijdig ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering met de unanimiteit van alle Vennoten.

3. Hoofdelijk aansprakelijke vennoot

Inframan NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel, en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.786.920 (Brussel) neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot en statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Inframan NV staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De Beherende Vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de Vennootschap, terwijl de Stille Vennoten voor de schulden en verliezen van de Vennootschap slechts instaan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

De hoofdelijke aansprakelijkheid van de Beherende Vennoot geldt niet ten aanzien van de Vennootschap zelf of de Stille Vennoten.

4. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt twee miljoen twintigduizend euro (¬ 2.020.000), Het is verdeeld in twee miljoen twintigduizend (2.020.000) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

lnframan NV in diens hoedanigheid van beherende vennoot tekende in op twintig duizend Klasse A Aandelen genummerd van 1 tot 20.000 aan 1 euro per aandeel of twintigduizend euro (¬ 20.000,00), gedeeltelijk te volstorten ten beloop van 1/4 onmiddellijk na de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door Inframan NV bedraagt bijgevolg vijftienduizend euro (¬ 15.000).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Stille Vennoten tekenden in op twee miljoen Klasse B Aandelen genummerd van 20.001 tot 2.020.000 aan 9 euro per aandeel of twee miljoen euro (E 2.000.000,00) in totaal en zullen hun volledige inbreng volstorten onmiddellijk na de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Samen 2.020.000 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen en het ganse kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt.

5. Benoeming Statutaire Zaakvoerder

De naamloze vennootschap "Inframan" is in de oprichtingsakte aangewezen tot Statutaire Zaakvoerder voor de duur van de Vennootschap.

6, Bevoegdheden van de Statutaire Zaakvoerder

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap. De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn voorbehouden. Zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voormelde, houdt het statutair mandaat van de Statutaire Zaakvoerder onder meer in dat hij volgende handelingen kan stellen:

(i) het vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle aangelegenheden;

(ii) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de Vennootschap vallen;

(iii) het evalueren en opvolgen van de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(iv) het uitoefenen van alle rechten en voordelen verbonden aan de door de Vennootschap gemaakte

investeringen of gesloten overeenkomsten;

(y) het nakomen en vervullen van alle plichten die namens de Vennootschap zijn aangegaan;

(vi) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke desinvesteringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(vii) het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de Vennootschap;

(viii) het opvolgen en uitvoeren van alle administratieve, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige taken en verplichtingen van de Vennootschap;

(ix) het plannen, voorbereiden en houden van alle vergaderingen van de organen van de Vennootschap; (X) het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de Vennootschap.

De Statutaire Zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht.

7. Vertegenwoordiging van de Vennootschap

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger,

8. Bijzondere volmachten - bijzondere comités

De Statutaire Zaakvoerder mag bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van zijn keuze.

De Statutaire Zaakvoerder kan comités organiseren in de context van de Vennootschap. De desgevallend door de Statutaire Zaakvoerder opgerichte comités zullen niet belast zijn met de controle over of het bestuur van de Vennootschap en zullen geen bevoegdheid of macht hebben om te handelen voor rekening van of namens de Vennootschap.

Om elke twijfel te vermijden: aile investeringsbeslissingen, alsook de verantwoordelijkheid voor het bestuur van de Vennootschap blijven uitsluitend bij de Statutaire Zaakvoerder. Geen van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch één van hun leden, zal beschouwd worden als een werkende vennoot en geen handeling van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch van een van hun leden, zal zich uitstrekken tot een deelname in de controle over de investeringen of andere activiteiten van de Vennootschap.

9. Commissarissen

De controle op de 'financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening van de Vennootschap, wordt verplicht aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

~

Y

; L.' e

k

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

10. Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

10. Winstverdeling

Op voorstel van de statutaire zaakvoerder beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van de nettowinst van elk financieel jaar,

11. Verdeling van liquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, zullen de vereffenaars aile activa te gelde maken, alle passiva aanzuiveren en het vereffeningsaldo verdelen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de opbrengsten resulterend uit de vereffening onder de Vennoten.

12. Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar begint op datum van deze oprichtingsakte en eindigt op 31 maart 2013.

2, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Inframan NV verklaart haar mandaat van Statutaire Zaakvoerder te aanvaarden en stelt de heer Manu Vandenbulcke met woonplaats Cogels Osylei 78 te 2600 Berchem aan als vaste vertegenwoordiger.

4. Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en vijftien: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, bedrijfsrevisoren-reviseurs d'entreprises", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondernemingsnummer BE 0446334711, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52.

5. De vennoten gelasten de heer Vincent Van Bueren met woonplaats Cronckenroystraat 11, 2650 Edegem als volmachtdrager met de registratie van de oprichtingsakte en de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte door de beherende vennoot ondertekend op de griffie van de rechtbank van koophandel binnen de vijftien dagen.

Inframan NV

Beherende vennoot - statutair zaakvoerder

Manu Vandenbulcke

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-" b houden

aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.05.2015, NGL 08.06.2015 15163-0168-025
24/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de al tp

Rechtbank van koophandel

Ondernemingsnr : 0500.827.232

Benaming

(voluit) : DG Infra Yield Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten dd. 27 mei 2015:

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat de opdracht van de commissaris een einde neemt n.a.v. deze gewone algemene vergadering

Met eenparigheid van stemmen herbenoemt de algemene vergadering Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, die als vertegenwoordiger aanduidt Tuma Omer BVBA met zetel te Lariksdreef 72, 2900 Schoten, met als vast vertegenwoordiger Omer Tuma, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar, zijnde tot na de algemene vergadering die zal uitgenodigd worden om de rekeningen voor het boekjaar 2017-18 goed te keuren.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Vincent Van Bueren, met domicilie te Cronckenroystraat 11, 2650 Edegem, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

Vincent Van Bueren

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i

Voor behoud aan h~ Belgis Staatst

AnnRerpen

16 -0 ELGISCH

R BELCr

7- 2015 TAATSBLAD

0 ~

JULI 201(5

afdeling Antwerpen

Griffie

L MONITEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0362-032

Coordonnées
DG INFRA YIELD FINANCE

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande