DGLV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DGLV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.926.040

Publication

24/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0842.926.040

Benaming

(voluit) DGLV

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsesteenweg 63 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag ; zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van donderdag 12 september 2013 heeft besloten om het ontslag

met onmiddellijke ingang te aanvaarden van Lironi Giorgio, wonende te Van Eycklei 48

2018 Antwerpen..

Met unanimiteit wordt tevens kwijting verleend aan Lironi Giorgio voor de uitoefening van

zijn mandaat als zaakvoerder sinds zijn benoeming van 19 januari 2012.

Van Swijgenhoven Dennis

zaakvoerder

~ '4(k ~~~~ S _,

Modesom 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dmet R G E L E G Q

Gnll'f lu RICHTBANK VAN

15 OKT, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

t3rittfe

1 1 1 1 1 1 1 1 il 1 0 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 10.06.2013 13165-0251-015
24/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300582*

Neergelegd

20-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842926040

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DGLV

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Herentalse steenweg 63

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

3. Doel: De vennootschap heef tot doel zowel in binnen- als in buitenland:

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van brasseries, restaurants, tavernes, snackbars, eetgelegenheden, cafés, frituren, broodjeszaken, feestzalen en

hotels, zoals het voorbereiden van maaltijden, traiteurdienst en het serveren van allerlei dranken.

- De verkoop van maaltijden, bereide schotels, bereide broodjes, hapjes en dranken, het serveren en eventueel thuisbezorgen ervan.

- De aankoop en verkoop in groot- en kleinhandel van wijnen, en andere alcoholische en niet-alcoholische dranken, voedingsproducten en overige handelswaren.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze

aandelen werd volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-1001407-19 geopend bij de ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 18 januari laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op negentien januari tweeduizend twaalf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DGLV", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2280 Grobbendonk, Herentalse steenweg 63

2.Oprichters: 1/ de heer LIRONI, Giorgio Umberto Yvon Mutien, geboren te Wilrijk, op vijfentwintig juni duizend negenhonderdzesenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei, 48.

2/ de heer VANSWIJGENHOVEN, Dennis Jozef Maria, geboren te Turnhout, op eenendertig mei duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei, 48.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- de heer LIRONI, Giorgio, voornoemd;

- de heer VANSWIJGENHOVEN, Dennis, voornoemd;

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer VANSWIJGENHOVEN Dennis, wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 48 en/of de heer LIRONI Giorgio, wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 48 en zijn/hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

de notaris, Dirk Verbert

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste maandag van juni om negen uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.09.2015 15617-0406-015

Coordonnées
DGLV

Adresse
HERENTALSE STEENWEG 63 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande